Det er et fantastisk sted
Det er et fantastisk sted , de er så søde. Min Chow chow var så glad for at være hos jer. Jeg kan ikke nøjes med 5 stjerner, men 10+ stjerner.

Hundepension
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis

Réponse de Flintbjerg Hundepension
Min 1 årige Rosa er lige kommet hjem fra et weekend ophold hos Flintbjerg. Jeg er glad for den professionelle håndtering af min sensitive hund og dens bekymrede ejer. Så nu kan jeg med glæde, aflevere den igen i juni, hvor jeg skal på ferie.

Réponse de Flintbjerg Hundepension
Egentlig vil vi helst undgå at sende vores 2 årige hund i hundepension lige indtil vi prøvede Flintbjerg hundepension. Det var første gang han prøvede det, og det blir` bestemt ikke sidste.
Der var lunt og dejligt i hans bur, han fik leget med andre hunde samt jævnligt en lille godbid. Det var en glad og tryg hund vi hentede igen!
Vi giver gerne de bedste anbefalinger til Flintbjerg hundepension!

Réponse de Flintbjerg Hundepension
Vi har brugt Flintbjerg Hundepension, siden vores hund var 6 måneder gammel, og stedet er Balous andet hjem, han elsker at komme ud til Lars, og vi er altid meget trygge ved hans professionelle tilgang.
Her er altid en dejlig varm stemning, og rent og pænt overalt
Vi er ekstrem glade for stedet, og kan kun anbefale Flintbjerg Hundepension til andre, så kæmpe stor ros
Pia og Niels Skive

Réponse de Flintbjerg Hundepension
For første gang i sit 7 årige liv, skulle vores hund Anton prøve hundepension. Det var en 100% fantastisk oplevelse. Anton kom hjem og var glad og tilpas. Lars har en super måde, at takle hundene på.
Stedet er flot, rent og meget stille.
Vi glæder os til Antons næste besøg til sommer.

Réponse de Flintbjerg Hundepension
Virkelig et dejligt sted. Rene, lyse omgivelser.
Et rart sted hvor vi blev taget godt imod. Glæden ved dyrene er tydelig. Vi kommer igen

Réponse de Flintbjerg Hundepension
Helt fantastisk sted 🐕 er totalt tryk ved at sende hunden på ferie her. Man kan virkelig se hun har det godt . Så kommer helt sikker igen

Réponse de Flintbjerg Hundepension
Lars er helt fantastisk. Reddede formentlig livet på vores Westie ❤️ som under sit ophold fik konstateret livmoder betændelse imens vi var 600 km væk.
Han reagerede hurtigt og resolut på hundes adfærds ændring.
En alvorlig og fatal sygdom som kunne have kostet vores hund livet.
Han bragte og hentede vores hund til dyrehospitalet.
Derefter passede, nursede og plejede han den til vi kunne hente hende dagen derpå ❤️
Vi er taknemmelige 🙏🏼
Jakob og Hanne

Réponse de Flintbjerg Hundepension
Altid kærlig modtagelse. Altid rent og pænt.
Mine varmeste anbefalinger!

Réponse de Flintbjerg Hundepension
Flot, rene, lyse og indbydende omgivelser.
Personale med styr på tingene.
Vores fem hunde havde et dejligt ophold og vigtigst af alt vi var meget trygge ved at overlade dem i Lars's varetægt.
Vi kommer igen :-)

Réponse de Flintbjerg Hundepension
Vores hund på 1 år var der i sommers i 8 dage og den følte sig tryg med det samme i de meget renlige og store omgivelser de tilbyder dyrene. De kæler med dyrene som var det deres egne. Og lidt forkælet blev vores hund også da den var lidt kræsen . Kan varmt anbefales. Og så er det ikke så høje priser som mange andre steder