Flonisa Avis

1. Marché de textile

Flonisa is a versatile clothing brand founded in 2020 Flonisa brings together the products of designers around the world and delivers them to flonisa customers.

Moyen

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

DOLANDIRICI!!!!!!!

bana acil geri dönüş sağlanmasını bekliyorum!!! Ünsal Sevinç adına 25 martta verdiğimiz sipariş 31 mayısta hala elimizde değil ne bir iade var ne bir haber hiçbir maile dme cevap verilmiyor İNSTERNET SİTENİZİ KAPATTINIZ yaptığınız düpedüz dolandırıcılık. bu işin peşini bırakmayacağım tüketici hakları mahkemesine başvuracağım. ACİL BU MAİLE GERİ DÖNÜŞ bekliyorum!!!! beerfinkmo @ gmail

1 juin 2022

I placed an order on March 25

I placed an order on March 25, 1 month has passed and I still have not been informed. When this was the case, I started to think that Flonisa was not reliable.

27 avril 2022

Ürünü 9 gün öncesinden sipariş ettim

Ürünü 9 gün öncesinden sipariş ettim. DM yoluyla veya Instagram ürünlerin altındaki yorumlar ile de size ulaşamıyorum. Halbuki daha sipariş etmeden saniyesinde dönüş yapılıyordu! Bana lütfen ulaşmanızı istiyorum. Bu gidişle geleceğini de zannetmiyorum.

20 mars 2022

2 gün önce 55€ luk bir ceket siparişi…

2 gün önce 55€ luk bir ceket siparişi verdim lakin kendilerine ulaşılamıyor sipariş hazırlanmamış ceketin rengi vs alırken seçilmiyordu bu yüzden instagram hesaplarından yazdım lakin gene bir dönüş yok umarım bu mesajları görürsünüz ve bir dönüş yaparsınız

9 février 2022
Logo de Flonisa

Réponse de Flonisa

Merhaba,
Siparişiniz ile ilgili birden çok mail ile tarafınıza ulaştık. ve bu mailleri yanıtladığınızı görmekteyim. siparişiniz "414846028603" gönderi kodlu takip numarası ile tarafınıza iletilmiş olarak gözükmekte. ek olarak renk ile ilgili seçiminiz içinde geri dönüş sağlandığını görmekteyim. Merak ettiğiniz ve endişe duyduğunuz her konuda bizimle mail üzerinden yada sitemizin iletişim kısmından iletişim kurabilirsiniz!

Alisa - Customer Service
Flonisa.com

Bizim kargomuz geldi fakat ürün…

Bizim kargomuz geldi fakat ürün beklediğimiz gibi değildi bu yüzden iade etmek istiyoruz. İade etmek için kargoya gittik iade kodu istendi. Benimle iletişime geçilmesini istiyorum.

28 décembre 2021
Logo de Flonisa

Réponse de Flonisa

Merhaba.
Trustpilot problemlerinizi ilettiğiniz bir platformdan ziyade siparişiniz ile ilgili yaşadığınız olumlu/olumsuz deneyimleri aktardığınız bir platformdur. "Spam" içerikli şikayetler için değil. Herhangi bir problemde sitemizin iletişim kısmından bize ulaşabilirsiniz. Tarafımıza ulaşmamışsınız. Siparişiniz adına hiç bir mesaj almadık. Bunun üzerine politikamızdada yer aldığı üzere iadeler ile ilgili şartlarımız tüm kullanıcılarımız için aynıdır. İade ile ilgili işlemlerde ürünün kullanılmamış paketin zarar görmemiş ve ilgili iade/problemin 48 saat içerisinde tarafımıza iletilmiş olması gerekmekte. Ancak ürününüzü teslim almanızın üzerinden 5 iş günü geçmiş gözükmekte. Lütfen problemlerinizi Doğrudan bize deneyimlerinizi bağımsız platform olan "Trustpilot"a aktarınız. Teşekkürler,

Alisa - Customer Service
Flonisa.com

Flonisa kargo süreci

Yurt dışı olmasına rağmen 14 günde teslim aldım. hızlı ancak mesajlara cevap konusunda biraz yetersizler. yinede bu fiyata bu kalite inanılmaz.

15 septembre 2021