Lisez les avis des autres
Prettige mensen bij Floorsite! Goed geholpen en er werd meegedacht in keuzeproces. Veel mogen uittesten om juiste kleur en soort olie te kiezen voor onbehandeld eiken parket en ben uitgebreid geïnform... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Een vloer vormt letterlijk en figuurlijk de basis van een huis of kantoor. Hij bepaalt in belangrijke mate hoe je een ruimte ervaart. Als je ergens naar binnen gaat, registreren je hersenen vliegensvlug allerlei zaken die maken dat je je ergens veilig en op je gemak voelt of juist niet. Een goed gekozen vloer heet je welkom, een slecht gekozen vloer maakt je behoedzaam. Een belangrijk aspect daarbij is hoe een vloer oogt, maar zeker zo belangrijk is het hoe een vloer aanvoelt en hoe hij klinkt.
Coordonnées de contact
Hoevelakenseweg 154, 3784 WK, Terschuur, Pays-Bas
- 0342 747 002
- info@floorsite.nl
- floorsite.nl
Fijn bedrijf met persoonlijk contact
Fijn bedrijf met persoonlijk contact en snelle reacties.
Vloer ligt er strak in. Dank jullie wel!
Beste Jasper & Mark
Beste Jasper & Mark
Na ons avontuur in Italie, zijn wij weer beland in Nederland.
Het is nog zeker wennen kan ik jullie zeggen, zowel betreft de Nederlandse cultuur als aan het weer!
Maar aangekomen in Nederland hadden wij het geluk een huisje te mogen betrekken in Kootwijkerbroek, waar wij ook weer uit zouden moeten na een bepaalde periode ons wel bekend.
We hadden ons ingeschreven bij een Makelaar in Ermelo en kwamen uit op een nieuw te bouwen appartementen complex in Barneveld. Bestaande uit 30 luxe Appartementen.
Maar ja deze moet ook voorzien worden van een deugelijke vloer bekleding enz. passend bij het duurzame project.
De verkregen info was duidelijk.
Na een periode van vergelijken en alles goed op de rit krijgen, is uiteindelijk de keuze gevallen op jullie met als bedrijf Floorsite.
Bepaalde zaken betreft offerte zouden wat duidelijker mogen wat ons betreft.
Na een fijn en goed gesprek op lokatie is ons alles duidelijk geworden.
Wij hebben zeker géén spijt om uiteindelijk verder te gaan met jullie. De resultaten mogen er zijn!
De Eco p.v.c. vloer is mooi gelegd. En ze hebben hard door gewerkt om de vloer op tijd af te hebben!
Onze conclusie zeker een aanrader om met deze mannen een klus te klaren ( Wel zo fijn in deze tijd van robots ) en automatische beantwoord apparaten.
Heel tevreden!
Heel fijn contact, door de korte lijntjes voelt dit heel persoonlijk. We kregen eerlijk advies en het plannen en leggen verliep in goed overleg met volledige informatie vooraf. Wij zijn heel tevreden met het mooie eindresultaat én de weg er naartoe!
Fantastisch!
Vanaf het eerste moment een erg goed gevoel bij Floorsite, Jasper denkt echt met je mee en geeft eerlijk advies. Stalen mochten mee naar huis. Daarnaast heeft het bedrijf mij door een fout die ik zelf gemaakt heb, aan alle kanten geholpen om dit op te lossen voor mij. Ben ze daar onwijs dankbaar voor en ik heb nu een prachtige vloer die superstrak ligt met hele mooie plinten. Alles keurig netjes en helemaal niks aan te merken. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen, krijg je nooit spijt van.
Eigenlijk gewoon zoals het hoort!
Een fijne ervaring, vanaf de aankoop tot de legging van de vloer. Ivm verhuizing hadden we een nieuwe vloer nodig. Al snel kwamen we op de website van Floorsite terecht en zijn we naar de showroom gereden. We zijn er enthousiast ontvangen en goed geholpen met al onze vragen. Het contact daarna is prettig en ze communiceren goed bij elke stap tot de legging. Ook de jongeman die kwam leggen communiceerde keurig en tijdig. De dag zelf verliep ook vlot en we zijn heel erg blij met de mooie vloer! Het zit er strak in en de plinten zijn mooi geplakt. Ook fijn dat je vóór en na de legging extra informatie krijgt over het onderhoud van je vloer. Dus een echte aanrader om bij Floorsite je vloer te kopen én te laten leggen!
Helemaal Happy!
Deel van mijn vloer moest vervangen worden (ivm lekkage), maar deze kleur was dus helemaal nergens meer verkrijgbaar. Na een hele lange zoektocht kwam ik terecht bij Floorsite. Wat was ik blij zeg, want dan kan het lelijke stuk in de hal nu eindelijk eens vervangen worden. Ik ben er direct naartoe gereden en kreeg daar echt een hartelijke ontvangst. Iets wat ik al een hele lange tijd niet meer zo heb mogen ervaren in een zaak. Zowel de zaak als het uitgebreide assortiment, beiden top en voor ieder wel wat wils. Daarnaast waren de heren ook erg vriendelijk, grappig & behulpzaam! Liepen zelfs nog met mij mee naar de auto om te helpen met het inladen. Ik kom hier binnenkort zeker nog terug wanneer mijn beneden etage aan de beurt is met verbouwen en misschien nog wel eens tussendoor, aangezien de koffie & koekjes ook echt overheerlijk waren!😋 Bedankt heren & tot gauw!
Super
Super! Echt hele goeie service, extreem aardig en gewoon fantastisch! Dat maak je niet vaak meer mee tegenwoordig. Dikke 5 sterren!! Mooie vloer ook haha!
Zeer vriendelijke en eerlijke medewerkers.
Prima service. Vriendelijke medewerkers die goed met je mee denken en doen wat ze beloven.
Enorme keuze en een professioneel advies en erg behulpzaam.
Je wordt in een zeer ontspannen sfeer geholpen met aandacht voor de klant.
Thuis geleverd en ruim optijd zoals…
Thuis geleverd en ruim optijd zoals beloofd ook zag laminaat eruit zoals op de foto
Fijne service, goede kwaliteit
De pvc vloer van floorsite in Terschuur ligt nu een jaar in onze kamer en de kwaliteit is erg goed! Leggen was een eitje en de service was/is top. Was een vloer op voorraad dus gelijk meenemen was geen probleem. Wij bevelen Floorsite aan.
Prettig en vriendelijk geholpen
Prettig en vriendelijk geholpen. Kreeg ook makkelijk wat vloerdelen mee om thuis beter te kunnen beoordelen
Even een berichtje om te laten weten…
Even een berichtje om te laten weten dat we heel blij zijn met de vloer! De planken waren echt zoals uitgezocht en verwacht/gehoopt.
Ali en Ramin (RAM Multibouw) hebben de vloer enkele dagen geleden gelegd. Superleuke jongens, keiharde werkers en oergezellig. Wat een energie, zó gelachen!!!
Ons huis is oud en hier en daar flink scheef, maar ook de lastige stukken werden door hen met zorg gelegd - heel fijn. De vloer ligt prachtig en we zijn meer dan tevreden.
Van een ding hebben we spijt: dat we niet onze benedenvloer ook door jullie hebben laten doen (twee maal zo duur en we zijn niet tevreden). Zo zie je maar. Voorlopig zijn wij voorzien van vloeren maar we zullen jullie zeker aanraden in onze omgeving. Wel met Ali en Ramin erbij om te leggen natuurlijk. Toppers!!!!
Alweer voor de vierde keer pvc laminaat…
Alweer voor de vierde keer pvc laminaat besteld bij Floorsite, kwaliteit is super, het leggen is wel net even iets anders dan het gangbare laminaat, maar zoveel makkelijker pasklaar te zagen. Goed advies, hele nette prijzen!
Beste prijs kwaliteit van Nederland
3 weken geleden zijn wij bij floorsite in de showroom langs geweest om wat vloeren te bekijken. Omdat mijn vrouw en ik niet zeker wisten wat we wilden hebben we heel wat winkels bezocht. Uiteindelijk hebben wij ons oog laten vallen op een prachtige visgraat vloer bij floorsite. De medewerkers zijn erg vakbekwaam en denken goed met je mee zonder opdringerig te zijn. (wat ergens anders wel het geval is). Omdat het een flinke investering is besloten we niet meteen de keus te maken maar hebben we het laten bezinken. Een week later nogmaals langs de showroom geweest en ook toen kregen we alle tijd en aandacht. Uiteindelijk hebben we de deal gesloten voor een scherpe prijs. En nog geen week later (we wilden het zelf zsm) werd de vloer op een zeer professionele wijze prachtig gelegd. Mijn vrouw en ik zijn niks behalve hartstikke tevreden! We kunnen Floorsite iedereen aanbevelen.
Super Blij!
Na lang zoeken en twijfelen hebben we onze droom vloer gevonden!
Na de goede hulp van het personeel zijn we eruit gekomen.
Het was ook super fijn dat wij stalen mee konden nemen om de vloer in de woning te kunnen bekijken!
Floorsite bedankt!
DE BESTE PVC VLOER HOUT LOOK
Mijn nieuwe woning voelt nu echt aan als een warm huis. Ben echt enorm blij met de keuze die ik heb gemaakt. Ik heb een PVC vloer genomen, zo kan ik dweilen wanneer nodig. En de houtlook zorgt voor het warme huiselijke gevoel. De legger was echt pro. Niks afgeraffeld, nam zijn tijd. Zo een vloer blijft namelijk jaren in je huis. Twijfelde eerst tussen laminaat en PVC. Maar ik heb nu overal PVC van Floorsite de keuken, entree, woonkamer etc. Krast ook echt niet zomaar (heb t geprobeerd). Ik heb een kennis die ook een vloer nodig had ook Floorsite PVC aangeraden, die is ook enorm blij met de vloer en het advies van Floorsite. Jasper&Jasper jullie zijn echt toppers.
laminaat slecht gelegd en daarna geen service
Wij zijn bij het uitzoeken van een laminaatvloer vriendelijk en snel geholpen door eigenaar. De vloeren die zij leveren zijn ook kwalitatief goede vloeren. Wat mij echter zeer ontstemd is het volgende: wij hebben specifiek gevraagd of zij de vloer uiteraard tegen betaling willen leggen. Dit was geen probleem en hij kende meerdere personen die hij voor zo’n klus zelf kon inplannen. Dit was mede een reden om bij hem een vloer te kopen.
Vanaf het leggen van de vloer ging echter veel mis (andere legger, te laat, ondeskundig gelegd). Het laminaat ging al gauw kieren vertonen en liet steeds meer los op de naden. Dit snel gemeld bij de eigenaar. Zijn reactie is vanaf dat moment steeds beschuldigend naar ons geweest dat het wel aan vocht of een ongelijke vloer zou liggen. We hebben hem daarop nog uitgenodigd zelf te komen kijken. Vanaf hier verliep alles erg moeizaam.
Om een lang verhaal kort te maken komt het erop neer dat uiteindelijk de vertegenwoordiger van de leverancier van het laminaat aangegeven heeft dat de vloer ondeugdelijk gelegd is en door het forse timmeren op de naden beschadigd is geraakt waardoor het niet meer opnieuw gebruikt kon worden. De vertegenwoordiger vond dat wij als klant hier niet de dupe van moesten worden. Wat Floorsite had moeten doen (namelijk zijn fout erkennen en ons schadeloos stellen) heeft de vertegenwoordiger nu gedaan. Floorsite is ons verder ook niet tegemoetgekomen met het aanbieden van zo snel mogelijk de beschadigde vloer er weer uit te halen en een afspraak in te plannen voor het opnieuw leggen van het andere laminaat. We hadden erg het gevoel steeds aan het lijntje gehouden te worden. Uiteindelijk hebben we alles zelf geregeld tot een eigen legger toe, waarbij hij maar een deel van deze legkosten aan ons heeft terugbetaald. Wat ons nog het meest steekt is dat hij al onze extra geregel en werk hierdoor bagatelliseerde en geen 1 keer sorry heeft gezegd.
Slot conclusie: als je de verantwoording neemt van een bedrijf te runnen neem dan ook de verantwoording om fouten toe te geven en de klant tegemoet te komen. Vloeren verkopen kunnen er wel meer, maar klantvriendelijkheid en servicegerichtheid is pas echt wat klanten bindt.

Réponse : Floorsite B.V.
Eerlijke winkel
Goed geholpen door Jasper bij het uitzoeken in de winkel en uiteindelijk geleverd en gelegd volgens afspraak. Ik zou hier zeker terugkomen.
Ik wil jullie bedanken voor de erg…
Ik wil jullie bedanken voor de erg fijne service en het brengen van de vloer bij ons thuis. Het was fijn dat jullie de pvc vloer geadviseerd hebben want we hebben waterlekkage gehad net na de verbouwing en de vloer kon onbeschadigd blijven liggen gelukkig.
Nogmaals bedankt voor alles.
Blij met onze vloer
Voor onze bovenverdieping een grenen vloer gekocht, op advies van floorsite hebben wij deze vloer met lijm gelegd. Na 2 maanden ligt de vloer er nog net zo mooi in, nogmaals bedankt voor jullie advies en wij komen zeker terug
En savoir plus sur les différents types d'avis.