Super mooie bloemen
Super mooie bloemen, ze lijken net echt! 🌸
Fijne en snelle communicatie met de verkoper en de levering was ook snel. Zeker een aanrader!

Super mooie bloemen, ze lijken net echt! 🌸

Réponse de Floweryourlife
Fantastische bloemen, ik heb een groot boeket inclusief vaas en dit maakt echt heel mijn woonkamer compleet! Zeker een aanrader! 🌸✨

Réponse de Floweryourlife
Ik ben erg blij met mijn bloesem boom, dit is echt een eyecatcher van mijn salon! Ik kreeg goed advies en een snelle reactie:)

Réponse de Floweryourlife
Meerdere keren een boeket laten samenstellen en iedere keer heel tevreden! Budget en kleuren doorgegeven (met wat foto’s van het interieur) en dan werd er een prachtig boeket gemaakt. Echt een aanrader als je mooie zijden bloemen wil!

Réponse de Floweryourlife
Ik ben erg fijn geholpen, waarbij er zelf naar mijn wensen, een super mooi zijden boeket is samengesteld. De kwaliteit van deze bloemen is daarnaast ook nog eens hoog, en de levering is snel! 🫶🏽

Réponse de Floweryourlife
Al meerdere keren bloemen besteld bij Demi en iedere keer heel tevreden! Ze denkt goed met je mee zodat je precies krijgt waar je naar opzoek bent 💛

Réponse de Floweryourlife
Zo blij met de zijde bloemen! Je geeft je kleuren en wensen door, en je krijgt een prachtig boeket! Heel blij mee!!

Réponse de Floweryourlife
Goede service, snelle reactie, snelle verzending en de kwaliteit van de bloemen is super mooi!!

Réponse de Floweryourlife
Super service en erg mooie kwalitatieve bloemen. Demi geeft goed advies en denkt mee met je wensen.
Prijs kwaliteit verhouding is top!
Echt een aanrader 🌺🌸🌷🌼

Réponse de Floweryourlife
Heb nu al een paar bestellingen geplaatst bij demi en ik ben ontzettend blij en tevreden!
Mooie kwaliteit en goeie communicatie! 🤩
Zeker niet mijn laaste bestelling bij haar! 🌸💖