Flowing Watches Avis 31

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

I would prefer to rate this with zero stars. My husband purchased bluetooth headphones in June 2018, it is now end of September 2018 and nothing. This is unfortunately a scam. I have been advised b... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik ben opmerkzaam geworden door een 'actie' dat je alleen de verzendkosten hoeft te betalen. Ik ging niet verder bij de checkout want je stemt toe dat je data eventueel onversleuteld verderg... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

13 augustus bestel een mooie horloge voor 199 euro, tot op heden nog geen reactie op mijn emails of FB. Omdat het een actie betrof alleen verzendkosten betaald. Maar denk dat het een kans is dat e... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit is gewoon troep uit China met misleidende advertenties. Zulke prijzen kunnen ze echt niet vragen voor wat ze bieden. Ik loop liever met een Batman horloge rond dat dit. Je ontvangt je horloge... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 1 sur 5 étoiles

heb op 20/08/2017 mijn bestelling …

heb op 20/08/2017 mijn bestelling gedaan, we zijn al 12/09/2017 en nog steeds niets ontvangen, na 2-3 e-mails gestuurd te hebben heb ik ook nog altijd geen antwoord terug gekregen
klantvriendelijk is ver te zoeken
ten zeerste af te raden

12 septembre 2017

Misleidend bedrijf

Ik heb bij Flowing Watches op 24 juli een horloge gekocht - en het arriveerde pas op 11 september.
Op de website (flowingwatches.com) en op Facebook wordt geadverteerd met het principe 'mond-op-mond reclame is beter dan investeren in grote campagnes'. Zo hopen ze dat mensen 'hun' horloges kopen en hierdoor als het ware lopende advertenties zijn.
Om deze reden beweren ze horloges die veel geld waard zijn (degene die ik had gekocht stond voor 120 euro op hun website, maar vanwege een speciale actie kreeg je hem gratis en hoefde je slechts de verzendkosten te vergoeden).
In werkelijkheid zijn de horloges maar een paar euro waard. Na wat zoekwerk kwam ik erachter dat ze worden ingekocht op Chinese websites en internationale varianten als AliExpress.com.
Ik heb het horloge weliswaar ontvangen, maar vanwege het feit dat ze worden adverteerd als dure dingen maar eigenlijk vrijwel niets waard zijn, geef ik dit bedrijf alsnog maar één ster.
Naast 'Flowing Watches' host de persoon die hierachter zit andere websites met vergelijkbare acties. Alle websites staan geregistreerd onder hetzelfde bedrijf.
Ik raad mensen hierom dus AF om hier iets te bestellen. Je bent zelfs beter af wanneer je goedkope horloges bestelt bij websites als AliExpress.com.

11 septembre 2017

Oplichters

Oplichters! De horloges komen rechtstreeks uit China en kosten $3 dollar, dus zelfs de "gratis" horloge gaat 3x over de kop. Op de website zeggen ze dat ze deze acties doen i.p.v. veel geld uit te besteden aan marketing om zo mond-op-mond reclame het werk te laten doen. Enige probleem is dat niemand deze troep wil hebben. Het horlogebandje is werkelijk bij de eerste keer aanproberen kapot gegaan. Ver uit de buurt blijven!

30 août 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Na 3 weken kreeg ik eindelijk een …

Na 3 weken kreeg ik eindelijk een horloge binnen.
Maar een horloge uit de snoep automaat is nog beter.
Alles is plastik. Er missen happen. Hij was al beschadigd. Echt heel slecht. Die nieuwe winkel in Amsterdam die er zou moeten komen mag wat mij betreft zijn deuren dicht houden
Ook ik was benieuwt wat je kreeg, en dacht al dat het niet veel zou zijn, maar zo slecht had ik niet gedacht. Het was ook nog is een hele anderre kleur dan in besteld had.

30 août 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik gok dat ik dezelfde ervaring heb …

Ik gok dat ik dezelfde ervaring heb ondervonden.......
Ik heb expres er juist 1 besteld..( ja je weet al dat het niet klopt maar goh ben toch benieuwd.....)
We zijn nu +- 2 weken verder, niets meer vernomen. 1 update gehad met track en trace ( maar deze klopte niet... duuhh...)
meerdere mailen een email gestuurd, meerdere keren telefonisch contact gezocht maar natuurlijk staat deze mobiel uit....

Dus het was al bekend dat dit niet klopte en het is alleen even bevestigd.

als iemand dit leest, neem uiteraard niet de gok die ik nam, want de kans is nagenoeg 0 dat je wat krijgt en ALS je misschien toch wat krijgt, is het een cheapie watch met natuurlijk niet de waarde die hun eraan geven...

29 août 2017

Aliexpress reseller

Ik ging niet verder bij de checkout want je stemt toe dat je data eventueel onversleuteld verdergeleid wordt, bovendien kan het bezorgen tot 80 dagen duren? komen ze gewoon letterlijk uit china?

Los daarvan, je kan de horloges op aliexpress opzoeken (door in te vullen wat er op de horloges staat) en je vindt gewoon dezelfde horloge en dezelfde foto. Op de website vragen ze een actieprijs van 70 euro, (normaal voor 140) voor een horloge dat op aliexpress 14 euro kost. In een ander voorbeeld kost de horloge op aliexpress 3 euro met gratis verzending. Op flowingwatches kost die normaal 129 euro maar met een actie nog maar 1 euro. Zonder verzendkosten.

Mooi concept van de maker maar zeker niet uniek of nieuw. Leuk experimentje maar er zijn horloges die nog steeds 70 euro kosten.

Heel erg fishy. Rode vlag.

15 août 2017

Misleidende prijzen

De horloges die ze te koop aanbieden kan je op andere sites voor 2 doller kopen. Ze doen net als of de horloges normaal 100 doller kosten en je ze nu kan krijgen met alleen de verzend kosten. Dit is misleiding! kijk dus goed op internet voor je iets koopt

9 août 2017
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus