De douche was bij ons echt een uitdaging: hardnekkige kalkaanslag op de glazen wanden en vuile voegen tussen de stenen door resten van zeep en shampoo. Daarom gingen we op zoek naar een goede ha... Voir plus
Lisez les avis des autres
Inmiddels alle opzetstukken gebruikt en wij zijn helemaal om! Vooral het dweilen van de vloer gaat gemakkelijk en snel én de vloer is weer snel droog. En ook een groot pluspunt: het apparaat is binnen... Voir plus
De stoommachine heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Vanaf het eerste gebruik merk je dat het apparaat krachtig en efficiënt werkt. Zelfs hardnekkig vuil en vet verdwijnen zonder veel... Voir plus
Fijne kledingstomer, goed alternatief voor traditioneel strijken. Geeft voldoende stoom, maar kan ook als strijkijzer gebruikt worden. Het snoer zou langer mogen, zodat je nog flexibeler bent.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Welkom bij FLOWSTEAM, jouw specialist in het reinigen met stoom. Wij geloven in de kracht van stoom om hygiëne en gemak te bieden. Of het nu gaat om je favoriete kledingstukken of het schoonmaken van je hele huis, onze slimme stoomoplossingen maken het eenvoudig én effectief. Minder wassen, minder poetsen, meer gemak. Ontdek hoe stoom jouw dagelijkse routines kan veranderen.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- info@flowsteam.nl
- flowsteam.nl
Super apparaat en geweldige service
Super apparaat en de service is geweldig!!! Even een mail met een vraag en direct reactie. Alles is goed geregeld en kleding en zelfs schoenen worden heel goed schoon.

Réponse de FLOWSTEAM
Top service en top product
Snelle levering, zelfs in piek van de feestdagen.
Product raakte onverwacht defect, contact opgenomen met klantenservice, vriendelijk en goed geholpen. Vervagend product ontvangen binnen enkele dagen en dat zelfs met feestdag tussen. Ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn probleem. Dankjewel Sophie.
De kledingstomer zelf werkt perfect! Is het geld waard!

Erg tevreden
Ik heb de Flowstream voor kerst besteld en deze kwam netjes voor kerst binnen, zelfs met alle drukte. De stomer zelf werkt ook top, je kan dikke en dunne stoffen makkelijk kreukvrij maken. Ik vind het ook handig dat je zelf een waterflesje eronder kan bevestigen en dat je hem daardoor ook mee kan nemen!

Réponse de FLOWSTEAM
Deze kledingstomer is echt een…
Deze kledingstomer is echt een aanwinst! Hij maakt mijn kleding snel kreukvrij en fris en het compacte ontwerp is ideaal voor thuis én onderweg. Absoluut een aanrader voor iedereen die makkelijk en snel verzorgd voor de dag wil komen!

Top product!!
De kledingstomer van Flowsteam werkt helemaal naar behoren! Je hebt keuze uit verschillende opties qua stoomkracht zodat er voor ieder kledingstuk/stof wel iets tussenzit. Daarnaast ziet het apparaat er ook nog eens fancy uit!! Zeker een aanrader.

Réponse de FLOWSTEAM
Ik heb een kledingstomer besteld en ik ben super tevreden!
Ik heb een kledingstomer besteld en perongelijk het verkeerde adres ingetypt. Ik heb toen gemaild en ik kreeg direct een mail terug dat het adres aangepast was. Daarnaast ben ik super tevreden over de stomer zelf. Hij is gemakkelijk in gebruik, en werkt goed. En zoals ik al aangaf is de klantenservice echt top!

Réponse de FLOWSTEAM
Positief verbaasd over de kracht van de stoom!
Ik ben heel blij met mijn flowsteam kledingstomer die ik nu ondertussen al een paar maanden heb. Ik ben echt verbaasd over de kracht van de stoom.. Je ziet de kreukels zo voor je neus verdwijnen.. Heerlijk!

Zeer tevreden
Heel fijn product. Het is erg makkelijk in gebruik door het compacte formaat. In de ochtend stoom ik even snel mijn blouse of blazer voor werk, wat veel sneller is dan strijken.

Réponse de FLOWSTEAM
De beste handstomer van allemaal
Niet alleen een mooi design maar ook een super goed product. Dit is nu de derde handstomer die ik gebruik, waarvan de vorige twee van Philips, maar deze heeft de meeste power van allemaal. Daarnaast is deze ook enorm snel opgewarmd. Ook zat er een stoomhandschoen bij wat ook erg handig is. Al met al de beste handstomer tot nu toe!

Heel blij mee
Werkt goed!
Alleen heb ik nu geen excuus meer om met gekreukte kleding naar buiten te gaan...

product en afhandeling : topkwaliteit
Een super handige steamer met een zeer goed resultaat.
Ook zeer goede afhandeling en service van flowsteam.nl .
Top.

Réponse de FLOWSTEAM
Great way to let off some steam!
I finally used the Flowsteam garment steamer after getting demineralized water today. It’s a great way to let off some steam :) on a serious note - I was looking for a decent, affordable, properly working product and I am very pleased with the results so far. The customer service support is also neat.

Superfijne handstomer !!
Na eerst een andere handstomer te hebben besteld die amper een kreukje uit een kledingstuk deed verdwijnen, na het lezen van reviews een flowsteam gekocht en ..... wat een verschil !!!
Deze handstomer is snel op temperatuur en doet waarvoor deze gemaakt is... TOP !!

Réponse de FLOWSTEAM
Zeer prettige ervaring met zowel het…
Zeer prettige ervaring met zowel het product als de levering er van. Aanrader.

Uitstekende Klantenservice en Snelle Afhandeling
Ik heb recent een kledingstomer besteld bij FLOWSTEAM en ben erg tevreden met de service die ik heb ontvangen.
De communicatie met de klantenservice was duidelijk en vriendelijk. Ze reageerden snel en boden direct een passende oplossing aan.
Wat ik vooral waardeer is hoe efficiënt en klantgericht ze te werk gaan. Het is duidelijk dat ze veel waarde hechten aan klanttevredenheid. Dit soort service zie je tegenwoordig zelden! Ik kan FLOWSTEAM dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en een uitstekende klantenservice!

Réponse de FLOWSTEAM
I recently ordered from Flowsteam to…
I recently ordered from Flowsteam to the UK. Quick shipping and it’s really high quality. Just as described.

Topaankoop
Recent de flowsteam aangeschaft voor op vakantie. Topaankoop! Ik gebruik het nu ook gewoon standaard thuis, strijkijzer is met pensioen. Levering was ook nog eens sneller dan verwacht.

Alles naar wens
De kledingstomer werkt goed, kreukels zijn zo weg. Ook was de levering snel

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.