Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De arbejder hurtigt, og effektivt. De super venlige, rigtig god fornøjelse at arbejde med dem, de får flytningen klaret super hurtigt.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bruger ret tit trustpilot men har aldrig skrevet en anmeldelse, men det vil jeg gøre idag. Jeg bestilte flytning ved dem og måtte skifte tidspunkt kort før men intet problem. De ankom søndag til t... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de livraison

Informations provenant de diverses sources externes

Flyttefirma24 er et professionelt flyttefirma, vi flytter private hjem, virksomheder, og akutte opgaver. Alle flyttemænd i vores firma snakker flydende dansk. Et personligt og professionelt firma, med erfarne flyttemænd, som kan håndtere store såvel som små flytteopgaver. Vi modtager gerne akutte opgaver. Vi flytter i hele landet samt EU og Norge. Flyttefirma24 bruger det rette flytteudstyr som et led i sikring af dit bohave, dette omhandler flyttetæpper, stropper, seler, rullev ogne, flyttehund samt plastboxe mm. Vi møder til tiden og i bliver varslet via tlf. inden fremmøde. Du/i er altid velkomne til at ringe. Flyttefirma 24 har altid åbent. Vi står klar til at give dig gode råd og vejledning ved din flytning. Hos os er du i trygge hænder. Dit bohave er forsikret hos Codan for op til 10 mio. kr.

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Meget god service

Kæmpe anbefaling herfra
Kom som aftalt. Arbejdede utroligt effektivt samtidigt med, at de passede på vores ting. Gik meget op i, hvor tingene i vores nye hjem skulle stå. Super oplevelse til meget fair pris.

21 janvier 2026

Super god oplevelse

Nu har jeg arbejdet med flyt24 3 gange og der er altid godt humør og stærke overarme. Mine opgaver har været både specielle og svære - og hver gang er flytningen sket helt uden problemer og altid som vi har aftalt. Det er ikke sidste gang. Mvh Julie

15 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig fin og professionel service

Jeg skulle have flyttet nogle få møbler ca. 75 meter, men fik flyttet en del mere end det. De to mødte op til tiden, var meget venlige og hjælpsomme og udviste stor erfaring; passede godt på mine ting. Jeg fik flyttet et par ekstra store ting, som var en rigtig dejlig hjælp. Jeg siger tak for en rigtig fin og behagelig oplevelse.

12 février 2026

Femstjernet flyttemænd!

Ahmad og Martin udførte et suverænt stykke arbejde og ydede ekstra service uden jeg skulle bede om det! Super grundige og mega søde :-)

5 stjerner herfra ⭐️

20 novembre 2025

Dygtig og professionel flytning

Martin og Ahmed var meget professionelle, meget søde og venligere. De har hjulpet med stor kompetance at flytte meget tunge møbler på 3. sal uden elevator med smil på læberne.

24 septembre 2025

Kære kunde

Hej Nina vi er glade for at kunne hjælpe for anden gang og ønsker denne gang din mor alt det bedste fik at vide hun var kanon sød.

Skulle det blive en gang til må du vende tilbage.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sammenarbejde var tiptop og levede op…

Sammenarbejde var tiptop og levede op til alle forventninger. Energien var fantastisk og ku ikk ha forventede mere vi ramte trafik og kø,er helt perfekt så ingen klager herfra . Med ett. Kæmpe smil 😁.

28 juillet 2025

Kære kunde

Vi takker mange gange for de fine ord om os, de er hermed givet videre til flyttemændene.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en god oplevelse alt spillede…

Tak for en god oplevelse alt spillede fra starten samt det som var aftalt. Jeg vil helt bestemt anbefale jer.

4 août 2025

Kære

Hej Ida og tak for de 5 stjerne og gode anmeldelse.

Det altid rart at høre du har haft en god oplevelse og alt gik godt.

★☆☆☆☆ forfærdeligt

★☆☆☆☆
En fuldstændig uacceptabel oplevelse – vi føler os både snydt og truet
Vi er en familie med to børn, som havde glædet os til at få professionel hjælp fra Flyttefirma 24 i forbindelse med vores flytning. Det var en stor dag for os – og som småbørnsfamilie havde vi gjort os umage for at planlægge og koordinere, så alt kunne forløbe glat. Desværre blev dagen i stedet en komplet katastrofe.

Allerede fra start var det tydeligt, at der ikke var styr på noget som helst. De to flyttemænd, der mødte op, virkede forvirrede og uforberedte. De havde ikke læst informationerne, vi havde givet på forhånd, og virkede ærligt talt ligeglade med både opgaven og os som kunder. Der var ingen koordinering, ingen struktur – og en meget uprofessionel attitude. De virkede helt væk.

Men det blev værre.

Efter at have flyttet cirka 30% af vores ting, valgte de pludselig at stoppe arbejdet. Der var stadig mange møbler, kasser og børneting tilbage, men de meddelte, at de ikke gad bruge mere tid på os. Vi var målløse. Uden nogen form for dialog eller forsøg på løsning krævede de herefter, at vi betalte kontant – og deres opførsel blev direkte truende. Som forældre til to små børn var det en meget ubehagelig og utryg situation at stå i, og vi følte os magtesløse.

At skulle stå midt i en flytning, med halvdelen af vores hjem stadig ikke rykket, og samtidig blive presset til at betale kontant, var helt uacceptabelt. Ikke alene levede de overhovedet ikke op til det, vi havde betalt for – de gjorde en stressende dag til et mareridt.

Vores klare opfordring: Hold jer langt væk fra dette firma.

Vi håber, at vores oplevelse kan være en advarsel til andre – og at ingen andre skal stå i samme situation, som vi gjorde.

31 juillet 2025

Réponse : Flyttefirma24

Hej Victor du velkommen til at sende id nr som alle kunder får da jeg ikke kan finde dig i vores system eller booking.

Flyttefirma 24

Har brugt firmaet til at flytte fra Glostrup til Islands brygge. Der skulle komme 3 mand men kom kun 2 skulle selvfølgelig få afslag for det, jeg måtte hjælpe og flytte for at der skete noget. Mange pauser og tlf. snak så der gik over tid og man skulle betale en time ekstra. Orkede ikke at tale med flyttemanden da han ikke var til at tale med. Kan abselut ikke anbefale dem

15 juillet 2025

Réponse : Flyttefirma24

Dette er på igen måde en fair anmeldelse. Vi flytter en række hus med 100 meter til indgangen fra Glostrup til bryggen og op til 3 sal en fyldt 25m3 flyttevogn på 3 timer og 35 min til en samlet pris 3800kr. Der var nul skader og fuld indretning det nye sted og kunden mener han skal have penge tilbage fordi den 3 mand meldte sig syg selv om han kun betalte for 2 mand. Dette er ikke fair. Vh Jacob

Noté 5 sur 5 étoiles

Som en undtagelse fra normen

Som en undtagelse fra normen, kom de FØR tiden. Det krævede 2 kørsler og ikke 1, men ok jeg kom fra en 4-værelses. Der var 3 mand, dog kom den ene ½ time for sent og gik timer før, men i praksis havde det vist ingen betydning. Alt gik i god ro og orden, og stærke var de, da de påstod af mine flyttekasser var for lette og det var fordi de er pakket så jeg selv kunne flytte rundt på det; altså 8-12 kg. Det tog længere tid end beregnet og dyrere end beregnet, men på den anden side 3 mand i 6½ time koster jo. Men alt i alt en god oplevelse og pengene værd.

18 juin 2025

Hej Peter.

Fantastisk samarbejde

Fantastisk samarbejde, vi fik hjælp hele vejen under hele processen. De gav os rigtige gode tilbud. Rigtigt varm anbefales her fra.

16 juin 2025

Hej Morris.

Når man flytter efter 15 år

Når man flytter efter 15 år, har man virkelig fået samlet meget hen over årene. Spørgsmålet er jo så hvem man bør stole på til at varetage opgaven og søger for at tinge kommer sikkert afsted fra A til B plus prisen skal også være den rigtigt. Flyttefirmar24 var tillidsvækkende og tilbuddet holdt også i sidste ende. De var effektive og havde masser af humor hvilket gjorde dagen lettere at komme igennem. Stort tak her fra og en varm anbefaling

17 juin 2025

Hej Moses.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu har jeg arbejdet med flyt24 2 gange…

Nu har jeg arbejdet med flyt24 2 gange og der er altid godt humør og glade flyttefolk. Mine flytteopgaver har været hårde og svære da der var en del etager. Men hver gang forgik det uden problemer og som aftalt. Dette er ikke sidste gang hvis jeg får brug for hjælp.

13 juin 2025

Hej Danni.

Vi er super glad for at høre du havde en god oplevelse og ønsker dig alt lykke herfra. Ps skulle det blive til en 3 gang står vi klar med at hjælpe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt drengene over 3 omgange…

Jeg har brugt drengene over 3 omgange og er super tilfreds med både pris og service. De altid klar på en masser jokes. Jeg kan varm anbefalde flyttefirma24

13 juin 2025

Hej Peter.

Vi er super glad for at høre du havde en god oplevelse og ønsker dig alt lykke herfra. Ps det skal jo være en god og sjov oplevelse husk nu igen stress hvis det skulle blive en 4 gang.

Noté 1 sur 5 étoiles

Uhæderligt og uetisk foretagende!

De ankom i en flyttebil, der var alt, alt for lille til den aftalte opgave. Så det endte med, at jeg måtte betale 10.000 kr. ekstra for at få det resterende flyttet dagen efter.
Der var tale om den mindste type flyttebil til en lejlighed på 120 kvadratmeter (plus ladcykel og almindelige cykler). De har selvfølgelig godt vidst, at det umuligt kunne være i den bil, så der er tale om spekulation og afpresning.
Jeg havde ellers taget en video af, hvad der skulle flyttes. De kom med dokumentarbart usande påstande, som fx at det var aftalt, at der kun skulle én seng med, selvom der på videoen tydeligt gøres opmærksom på, at der er to senge.
Chefen, som jeg havde lavet aftalen med, ville ikke tale i telefon med mig, men kun med sine medarbejdere (som tydeligvis var blevet stillet en mindre flytning i udsigt af ham, og som tydeligvis var højst utilfredse med ham). Jeg har heller ikke efterfølgende kunnet få ham til at svare på, hvordan han kan mene, at det er en ordentlig måde at drive forretning på, eller hvordan det kan være rimeligt, at jeg skal betale næsten det dobbelte af det aftalte, når jeg ikke har medtaget noget, der ikke var aftalt.

Desuden ville de kun modtage en lille del af betalingen via Mobilpay, den resterende del skulle betales kontant. Jeg har forgæves bedt om at få en kvittering.

Endvidere ringede chefen et par dage inden flytningen og sagde, at de ikke kunne komme på det aftalte tidspunkt, da de var kommet til at lave en dobbeltbooking. Efter jeg i et døgns tid ikke vidste, om de ville komme, endte det dog med, at de alligevel kom til det aftalte tidspunkt. Ironisk nok skrev jeg til dem, at når de var så utjekkede med det her, så blev jeg ærlig talt nervøs for, om de ville komme i en bil, der var for lille til opgaven! Jeg mindede dem samtidig om, hvad vi havde aftalt, der skulle være plads til.

Fra ende til anden et uhæderligt foretagende, i særdeleshed en skrupelløs chef.

1 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse! kan stærkt anbefales!

De 3 flyttemænd dukkede op lidt før tid og gik i gang med det samme.
Tingene skulle ned fra 1. sal og op til 3. og der var ingen elevator, men der var ingen brok.
De var effektiv og venlige og passede godt på mine ting, der er ikke noget der er gået i stykker eller blevet beskadiget. Og møbler og flyttekasser blev sat hvor jeg ville have det(ikke fordi jeg ville have dem nogle specifikke steder, men de spurgte flere gange)
Jeg havde en aftalt fast pris, men da vi gik over den aftalte tid kom der lidt ekstra gebyr på, hvilket jeg var villig til at betale da servicen havder været så fantastisk og nem, kan stærkt anbefales!

29 juin 2024

Réponse : Flyttefirma24

Tak for dine fine ord . det var en fornøjelse at flytte for dig .
specielt med de gutter du stillede op med. fedt......
Vi håber det bedste for dig fremover det nye sted - go sommer til dig og tak for denne gang

Svindelfortagende

Svindelfortagende
Den mest frygtelige flytning nogen sinde.
Inden de 3 flyttefolk ankom havde jeg nøje aftale med firmaet hvad der skulle flyttes og gøres. Bilen der ankom var sikkert på 25m3 men for lille ril opgave på 116 m3. De forslog at køre 1 gang mere for 3000 kr. men jeg afslog, bare de tog de store ting. De beklagede sig over tunge ting selv om der var tillæg på som jeg havde aftalt med chefen. De var 3 men de 2 kunne ingenting og blev skældt ud af den 3 hele tiden. Stakkels mand.
Efter endt tur (3 timer senere), startede prisforhandlingerne.
De 3 flyttefolk ignorerede min indvending om at jeg havde aftalt en fast pris - og at der kom kørsel på også. Jeg nægtede og ville tale med chefen, som så ikke tog telefonen. Nu begynde de 2 dovne mænd at blande sig og svine mig til. Desværre opgave min demente morbror og betale de 7500,- i stedet for de aftale 5699,-
Vi var godt rystet over den sjusket flytning og tinge blev bare slept/kaste ind. De prøvede at skjule et beskadiget bord. Det kunne vi får 100 kr til og en tupe lim.
Jeg har skrevet og klaget til firmaet samt sendt billeder men har intet hørt fra chefen endnu.
Jeg vil råde alle til at holde sig langt væk fra det firma. Prisen holder ikke.

Har heldigvis den fulde korrespondance og billeder af flytning og nr. plade på bilen samt flere vidner.
Når man slår CVR op er firmaet lukket.
Så tydeligt at det var sort arbejde og kontant betaling. Har bedt om en faktura men den kommer nok ikke.

26 juin 2024

Réponse : Flyttefirma24

Du har ik handlet her. Hvis man trykker på dit navn kan man også se du har skrevet om 5 andre flyttefirmaer som du har skrevet dårligt om. Du har sikkert kørt underentreprise

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus