Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn favorite parfum is al een tijdje helaas niet leverbaar. Ik word goed op de hoogte gehouden en kreeg een alternatief. Ben daarop ingegaan met allen maar een paar vragen naar welke geur ik op zo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb 30 maart 2 flesjes heren parfum besteld, betaald en netjes de bevestiging en factuur ontvangen. Tot op heden is nog niets geleverd. Ik vind dit vreemd. Normaal gaat het allemaal redelijk sn... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Het parfum no.904 kende ik al. Geweldige geur. Had het ooit eerder cadeau gekregen. Ontdekte via internet dat ik het bij Fmfan kon bestellen. Levering in paar dagen, ontving wel bericht dat het b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat de eerste bestelling ondanks een track en trace toch niet is aangekomen en ik hier bij de firma melding van heb gemaakt, was men zo coulant de bestelling nogmaals te verzenden. Ben al jaren lang... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Parfumerie
  2. Fournisseur de cosmétiques et de parfums
  3. Magasin de cosmétiques

Écrit par l'entreprise

Fmfan.nl is een webshop voor en door parfum liefhebbers. Wij hebben de beste geuren voor je op een rij gezet, tegen nog betere prijzen. Bekijk ook eens onze overige make-up, huishoud en verzorgingsproducten en laat je verrassen door hoge kwaliteit.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben een vaste klant bij FM

Ik ben een vaste klant bij FM. Bestelling arriveert altijd heel snel. Het is een keertje misgegaan doordat ons besteld product verkeerd geleverd was en dus niet tot bij ons geraakte. En dit hebben ze heel goed en snel opgelost. Ben heel content over FM!!

8 novembre 2023

Hele fijne service

Hele fijne service. Met vragen ook meteen een reactie. De geuren die ik heb besteld zijn heerlijk . En de prijs is ook erg leuk , ga zeker vaker bestellen ☺️☺️

22 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en keurig netjes een 'produktiefoutje' vlot opgelost.

26 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Verloren geld!

Verloren geld!
Ik heb er 2 besteld (voor mij en voor mijn vrouw)
De geur is weg na 30min ofzo!
Geen FM meer voor mij !!!

14 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Op zoek naar een verjaardagscadeau voor…

Op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn man….niet zomaar een man, mijn 2e man en mijn held, mijn redder en beschermer…..kwam ik op jullie site met zoveel keuze! Ik heb een heerlijke parfum en monstertje voor hem uitgezocht en morgen krijgt hij het…. Hij gaat er heel blij mee zijn!!! Dank jullie wel voor jullie uitgebreide collectie!

27 mai 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

De bestelde tester zat er niet bij!

1 juin 2023

Dag Arja,

Je hebt inmiddels contact met ons opgenomen maar je hebt helemaal geen tester besteld.

Bij ons krijg je een gratis tester naar keuze maar die moet je wel zelf toevoegen aan je winkelmandje (anders weten we niet welke je wil). Zie ook onze veelgestelde vragen.

// 02-06-2023 - 10:10

Dag Arja,

Heb je hierover ook contact met ons opgenomen?

We streven er natuurlijk naar om alle bestellingen zo snel mogelijk en uiteraard volledig af te leveren maar waar gewerkt wordt, worden helaas ook fouten gemaakt.

Maar als we er niet vanaf weten kunnen we het ook niet oplossen.

We horen graag van je.

Noté 3 sur 5 étoiles

Попробовала FM parfum 05.

Попробовала FM parfum 05.
Я помню как Gucci Rush сносил головы всех мужчин в 200…, и я прекрасно помню как этот парфюм бомбезно пахнул с самого первого пшика на себе, так, что энергия прям зашкаливала, через пол-часа он немного успокаивался и только немного бодрил окружающих;)

FM передаёт что-то общее между «началом и концом», нет этих первых взрывных нот, нет постепенного раскрытия, просто такой примерно запах, просто однородный и не удивляющий как Rush.

25 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was al bekend met FM..maar door…

Ik was al bekend met FM..maar door omstandigheden moest ik kiezen om via een andere weg aan dit product te komen...ook deze prijzen stonden mij aan...heb dus weer mijn vertrouwde geuren en bestellen en leveren gingen prima...

10 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Het duurde even met de bezorging

Het duurde even met de bezorging, personeelstekort maar toen het er was! Heerlijke geuren en fijne testers

13 mai 2023

Dag Blaauboer,

Bedankt voor je beoordeling, tot de volgende bestelling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel al jaren producten bij fmfan…

Ik bestel al jaren producten bij fmfan en eigenlijk altijd naar tevredenheid. Afgelopen keer miste een product in mijn pakketje, ook dat werd keurig en redelijk sne opgelost met een leuke attentie!

Erg bedankt en ik blijf een trouwe klant.

1 mai 2023

Hoi Jule,

Bedankt voor je beoordeling. Leuk dat het zo goed bevalt.

Veel plezier met de geuren.

Fmfan.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

FM Parfum houdt nog geen half uur

Parfum houdt nog geen half uur, mijn handzeep ruikt zelfs nog langer.
Nooit meer!!

Ik heb u vorige week een e-mail gestuurd of ik de parfums kon terug sturen omdat ik niet tevreden was. Geen reactie.

Dit is inderdaad mijn 2de naam en die kunt u niet terug vinden in uw bestand.
Als u de mail had nagekeken dan was het wel duidelijk geweest! Lees uw mail maar eens kijken of ik dan misschien nog een reactie krijg.
Het waren bijna 50 proefmonsters die ik heb uitgedeeld. Niemand is tevreden. Niemand wil überhaupt iets van FM hebben.
Het is niet bij mij alleen dat het niet houdt, bij maar liefst 48 personen niet.
Doe uw voordeel ermee.
Fijne dag nog.

21 avril 2023

Réponse de Fmfan.nl

We kunnen uw verhaal helaas niet plaatsen. U geeft aan de u ons hebt gemaild, naar welk e-mailadres was dat?

---

Dag Alma,

Vervelend dat de geur niet lang blijft hangen.

Op basis van je review-naam "Alma" kan ik geen bestelling achterhalen. Zou je hierover contact met ons op willen nemen?

3 geurtjes besteld

3 geurtjes besteld, prima geurtjes. Misschien spray ik nu iets vaker maar dat mag de pret niet drukken. Wel nevelt het flesje vrij ruim waardoor het in het begin in mijn mond terecht kwam. Helaas maar één monstertje erbij. Wist niet dat je er 3 mocht kiezen. Volgende keer beter.

7 février 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus