Fodmap Foods Avis

4,9

Absolutely delighted to stumble upon this new company while trying to find Low Fodmap certified, tasty, quick solutions. I couldn’t believe my luck when I found them all in one place. Excellent custom... Voir plus

Arrive ok - no problems and yes fod map products are more expensive than the norm but I must admit they are good ( chicken and veg stock ) I do not have to fear being anti social or ill ,the products... Voir plus

Regularly order low fod map stock cubes in bulk from Fodmap Foods. Beef, Chicken and vegetarian are all without onion and garlic. They crumble well and add a little extra flavour to my low God map rec... Voir plus

Love these guys - great selection of Low Fodmap bits and always posted quite quickly. If I have any questions they always respond quickly too. Nice that they don't just stock Fody bits (which I find h... Voir plus

1. Magasin bio

A selection of low FODMAP foods which are available to buy online - We stock brands like Massel, Fody Foods, Orgran and many others. We provide FREE delivery on orders over £45.00.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Delicious cottage pie

Arrived packaged very well. Only tasted one meal and it was lovely. I am keeping them in reserve when I have no time to prepare my own food. Thank you

21 mars 2022

Excellent product & service

Excellent, tasty, onion & garlic free gravy pouches, easy to order & delivered very quickly. A great product for anyone unable to tolerate onion or garlic like my partner. A little expensive but worth it.

9 novembre 2021

Ordered 3 items

Ordered 3 items, new to site. All arrived very quickly and in good condition (glass jars) so far my wife has loved the first relish opened. Will be buying more.

23 août 2021