Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Butikken lukker åbenbart. Intet ord om hvad man kan gøre med de tipsters man har købt der først udløber i slut september. Jeg vil gerne have mine penge tilbage tak.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ugens lange lang indkøbsliste blev lavet og den nye leveringsservice i byen skulle testes. 23 minutter efter betaling ringede det på døren på 4. sal og et glad bud leverede de 3 fyldte poser. Jeg k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt klart mit nye foretrukne supermarked med levering. Der er et stort øko udvalg, og mange glutenfri produkter, hvilket tit bliver nedprioriteret andre steder. Så et kæmpe plus. Og godt overblik på... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'alimentation bio
  2. Service de livraison des courses
  3. Livraison de repas à domicile
  4. Service de commande de repas en ligne
  5. Magasin bio
  6. Supermarché

Écrit par l'entreprise

Foody gør det nemmere at leve bæredygtigt med god samvittighed og med mere tid til andet. Fordi Foody er et klimavenligt online supermarked med et socialt engagement. Vi er til for den bevidste forbruger, som gerne vil have et komplet supermarkedsudbud af produkter, men slippe for alt det som er dårligt for miljøet.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Butikken lukker

Butikken lukker. Jeg har gennem tre uger forsøgt at få pant udbetalt. De har bare svaret, at det er udført hver gang jeg har skrevet. Men løgn hver gang. Ikke så imponerende....

17 août 2023

Butikken lukker åbenbart

1 septembre 2023

Réponse : Foody

Hej, værdibeviset er købt hos Tipster. Så i første omgang så skulle jeg kontakte dem.

Dårlig service

Jeg har ellers været helt tilfreds med Foody levering. Men sidst tog bud sit og mit net retur. Fik lodset posen i favnen istedetfor.
Nu har jeg så i dag bestilt igen men så har jeg intet net at levere retur. Derfor vil jeg så ikke blive krediteret noget net og derfor ende med at skylde Foody 20 kr. Elendig service. Nu er det blevet mit problem at sidste bud gjorde sådan.

Det betyder jeg sådan set kommer til at betale nu for det gratis net allerførste gang.

Jeg har skam talt med deres chatperson men hun holdt op med at svare mig.

27 août 2023

Réponse : Foody

Hej Tara, det er vi kede af at høre vi kompensere dig for det. Foody

Noté 5 sur 5 étoiles

En dejlig og positiv oplevelse

En dejlig og positiv oplevelse! Selv om jeg bor udenfor leveringsområdet, kommer jeg bestemt snart igen🙏

9 août 2023

Réponse : Foody

Tak for den fine anmeldelse. Du er altid velkommen forbi

Gode produkter

Gode produkter, gode priser, hurtig levering og Søde bud.
Rigtig god oplevelse

11 juin 2023

Réponse : Foody

Tak for den fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for

Virkelig overrasket

Virkelig overrasket - på den absolutte gode måde. Bestilte i morges, og buddet ankom indenfor tidsperioden. Produkterne er flotte (frugt og grønt), og de var pakket pænere end jeg selv ville have gjort det nede i "Brugsen" - alt i alt 5*+ fra mig til Foody

22 juin 2023

Réponse : Foody

Tak for den fine anmeldelse og hvor glad vi bliver for at du havde en positiv oplevelse. Kom gerne tilbage

Skidt kundeservice

Skidt kundeservice, prøver at chatte med dem, som der jo ellers bliver opfordret til, men får at vide jeg skal sende en mail. Hvorfor?

Havde bestilt en vare, som de alligevel ikke havde. Det krediterede beløb blev indsat på en konto, så nu skal jeg betale Foody ca. 70,- i pakning, ekstra gebyr, når en ordre er under 200,-, og en ny gang fragt for at få en erstatningsvare.

20 juin 2023

Håbløs kundeservice!

Meget ærgerlig oplevelse med Foody.
Bestilte varer om formiddagen, hvor hjemmesiden opgav en forventet levering indenfor 90 minutter. Ved betaling fik jeg et leveringsvindue på 30 minutter bekræftet på e-mail.
Da ordren var gået 30 minutter over tid og jeg ingen yderligere opdateringer modtog, valgte jeg at kontakte kundeservice på chatten, hvilket er eneste måde at komme i kontakt med dem på. Efter lidt tid fik jeg et kort usammenhængende svar, som jeg fulgte op på med et spørgsmål om hvornår jeg kan forvente levering - jeg venter stadig på svar på det seneste spørgsmål mere end 3 timer efter ordren blev lagt.
Mens jeg har ventet på svar fra kundeservice har forventet leveringstid på hjemmesiden været 30-60 min.
Kan absolut ikke anbefales!

18 juin 2023

Réponse : Foody

Hej, det er vi kede af at høre. Der har været mange ordrer i dag, så vi har arbejdet hårdt med at få alle varer ud til alle kunder. Har du mulighed for at dele dit ordrernummer, så tjekker vi op på det med det samme.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ingen kundeservice og optøede frostvarer

Jeg var egentlig glad for Foody, men sidst jeg bestilte var der flere fejl i leveringen. Det kan jo ske, tænkte jeg, og skrev til kundesupport ang refundering. Det var 8. Maj - for over en måned siden. Jeg har rykket dem to gange siden, men stadig intet hørt fra dem.

Derudover er Frostvarer ikke opbevaret ordenligt, så de er halvt optøede, når de kommer frem.

Foody er en god ide, men fejl i leveringer, manglende kundesupport og ikke styr på opbevaringen af frostvarer gør Foody upålidelige og uprofessionelle. Det virker lidt som om, det er et opstartsfirma, der ikke har styr på det mest basale, desværre.

11 juin 2023

Réponse : Foody

Vi beklager mange gange, at du både ikke fik gode varer eller svar direkte fra kundesupporten. Det er bestemt ikke i orden, og vi vil selvfølgelig kompenseret pengene for dig for de varer og levering.

Jeg vil gerne takke dig for din henvendelse, for vi er jo et opstartsfirma og med kundefeedback kan vi blive bedre. Jeg beklager endnu en gang situationen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Et helt enestående firma.

Et helt enestående firma, fint sortiment, ok priser, god kvalitet, hurtig levering, søde bude….

19 mai 2023

Réponse : Foody

Tak for den fine anmeldelse

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg fik leveret ikke friske produkter…

Jeg fik leveret ikke friske produkter (rådne appelsiner, forældede asparges). Umuligt at komme i kontakt med Foody, chatten er blevet fjernet fra hjemmesiden, og der er intet telefonnummer. Jeg har sendt en mail til support, men jeg har aldrig fået svar. Uden en pålidelig kundesupport er Foody ikke noget værd.
Foody, hvis du læser dette (hvilket jeg tvivler på, da du ikke besvarer e-mail). mit ordre nummer er: 000017399 og min klage mail blev sendt den 20/05 kl 16:30

20 mai 2023

Réponse : Foody

Vi beklager mange gange, at du har modtaget rådne appelsiner og forældede asparges samt det, at du ikke kunne få kontakt til os via chatten og det, at du ikke har fået svar på din mail, som du har sendt til vores kundesupport.

Det er bestemt ikke i orden, og vi har selvfølgelig kompenseret pengene for dig for de varer og levering.
Beløbet er blevet indsat på din Foody-konto og vil automatisk blive modregnet næste gang, du handler hos os.

Jeg vil gerne takke dig for din henvendelse, på denne måde, kan vi kontakte vores leverandører, samt lager, og gøre opmærksom på disse fejl. Jeg beklager endnu en gang situationen, og ønsker dig en god tirsdag aften, trods alt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte første gang i dag

Bestilte første gang i dag. Der manglede en bestilt vare i levering. Skrev i chatten. Fik et svar med et løsningsforslag med det samme. Venlig og høflig personale.
Bestiller sikkert igen.

5 mai 2023

Réponse : Foody

Det var dejligt at høre. Vi håber vi ses igen

Noté 1 sur 5 étoiles

Mange spam mails og ingen svar på…

Mange spam mails og ingen svar på henvendelser.

Jeg har oprettet mig som bruger hos Foody og fravalgt at blive kontaktet med alt form for markedsføring. Jeg har efterfølgende modtaget et hav af mails med markedsføring. Jeg har kontaktet Foody for at det skal stoppe, men jeg har ikke modtaget svar fra dem og modtager stadig spam fra dem.

24 avril 2023

Réponse : Foody

Hej Kasper, Det er vi kede af at høre. Hvordan og hvornår var du i kontakt med nogen hos os, da vi ikke kunne finde nogen henvendelse via kunde chatten. Vi skal selvfølgelig ikke sende noget til dig hvis du ikke har anmeldt det. MVH Foody

Virkelig genialt

Virkelig genialt! Hurtig levering, god service, fedt med retur-system der fungerer og tider der bliver overholdt. Særligt, når man er på barsel med et lille spædbarn.
Kunne godt bruge noget mere i slik-afdelingen 😉

13 mars 2023

Réponse : Foody

Hej Johanna, tak for din feedback og vi skal nok tage ind mere i kategorien Slik når vi finder gode klimavenlige varianter. MVH Foody

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus