Aardige en behulpzame chauffeurs. Helpen mee je spullen naar de begane grond te tillen, van zak cement tot aan gipsplaten. Maar waarom worden de bestellingen los achterin de auto gegooid? Hier... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zeer beleefde bezorger welke ook zijn tijd nam om goed te helpen met uitladen. Goede aanvulling op de hornbach diensten, aan te raden wanneer je lekker bezig bent en iets tekort komt of geen zin... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na onverwachte kleurverandering vanmorgen door opdrachtgever .. kan ik dankzij foremore nu toch nog aflakken , binnen uurtje kwam hij op de fiets mijn lak brengen , wat anders morgen zou worden Of... Voir plus
L'entreprise a répondu
As an innovative provider of building material logistics, we offer an efficient, sustainable solution. Enjoy same-day delivery with our 100% electric fleet, simplifying your construction supply needs while saving time and money. Your feedback helps us improve our fast, green, and easy delivery services. We invite you to share your experiences and suggestions. Your voice matters to us and our community. Thank you for choosing Foremore!
Berchvliet 14, 1046 CA, Amsterdam, Pays-Bas
N'a pas répondu aux avis négatifs
Goede communicatie. De bezorger was vriendelijk en heel behulpzaam
Tegels stonden op een mooie pallet in het busje, maar de bezorger had geen andere mogelijkheid om te tegels 1 voor 1 uit het busje aan te geven. Met andere woorden: ik moest alsnog zelf 900kg aan tegels tillen, terwijl ik betaald had voor bezorging.
Ik moest vervolgens ook de lege pallet in ontvangst nemen, terwijl ik daar natuurlijk niks aan heb.
Waarom niet leveren met een palletwagen? Scheelt ons beiden een hoop tillen…
super behulpzaam en snel. reageert ook snel op de app
Te laat maar aardige gozer en makkelijk bereikbaar
Snelle en nette bezorging tot aan het terras. Konden 100 gipsplaten daarna snel naar binnen lopen.
Goede service van de, ik was iets later dan gepland en de chauffeur was er al vroeg. Het was een adres waar het niet veilig zou staan, toen heeft de chauffeur het doen laten lijken alsof het troep was. Zeer gewaardeerd en een dikke tien voor de service.
Zeer vriendelijke bezorger, die niet eens tot de derde verdieping hoefde te lopen maar wel twee zware zakken stuc voor mij meenam. Top!!
Prima service. Goed overleg. Producten voldoen aan verwachting
Precies op de aangegeven tijd aangekomen. Aardige en behulpzame chauffeur.
Goede communicatie en aardige leverancier!
Hele fijne bezorger, heel uitgebreid geholpen en meegedacht over hoe de levering (1500 kg) het beste geplaatst kon worden.
Gisteravond tuinschermen besteld en vandaag keurig afgeleverd! Hornbach heeft netjes gebeld ivm het inplannen van de levering en de chauffeur heeft ons meerdere malen op de hoogte gehouden van de voortgang. Ondanks de enorme drukte en files onderweg heeft hij zijn uiterste best gedaan om onze bestelling af te leveren. Top service van chauffeur Dave!
Die bezorger was een freelancer , die had een klis als bezorger aangenomen, moest 21 tegels van 32 kg per stuk met de hand lossen, geen steekkarretje geen pompwagen, 3 tegels gingen stuk dus hij moest nog een keer op en neer naar hornbach!
Ik had gewoon met die jongen te doen, het was meer slavenarbeid dan werk!
Dont know about Foremore as a company, but 5 starts for Chahid Abdi.
He was super helpful.
Nette en beleefde bezorger, die ook hielp met uitladen. Al met al ook super snel geleverd. Gewoon top!
Keurig nette bezorging, super op tijd. Dit is hoe het hoort te zijn!!
Really helpful with carrying all packets to the second floor!
En savoir plus sur les différents types d'avis.