1. Magasin de sex-toy
  2. Boutique érotique
  3. Magasin de poupées

Formosa Doll is a European-run boutique based in Hong Kong, specialising in high-quality realistic sex dolls, including TPE, silicone, and hybrid dolls from carefully selected partner factories. Unlike large marketplaces, we do not list hundreds of random or unverified products. Every model you see on Formosa Doll is chosen from manufacturers we have personally visited and reviewed. We inspect materials, test skeleton quality, review body finishes, and check packaging standards directly with each factory team before adding products to our catalogue. This hands-on process helps us offer a more consistent standard across our realistic sex dolls, from full-size silicone dolls to TPE and hybrid models. It also allows us to reject products that do not meet our requirements for finish, construction, or overall reliability. We know that buying a sex doll online is a personal decision, and trust matters. That is why we focus on verified product selection, clear communication, discreet packaging, and dependable support throughout the ordering process. Formosa Doll ships worldwide with discreet delivery, and we also offer faster shipping from EU and US stock when available. Our goal is not to offer the biggest catalogue, but to offer a more carefully checked and trustworthy one. If you are looking for realistic sex dolls with verified quality, honest product selection, and discreet service, Formosa Doll is built around exactly that.

4,1

Bien

Service client au…

Service client au top,disponible,réactif et de bons conseils.
Produit commandé conforme et réceptionné dans les temps.
Je recommande vivement.

8 janvier 2026
Logo de FormosaDoll

Réponse de FormosaDoll

Merci beaucoup pour votre message et votre recommandation.
Nous sommes ravis de savoir que la qualité de notre accompagnement, le produit reçu et le respect des délais ont pleinement répondu à vos attentes.
Offrir un service attentif et des produits conformes est au cœur de nos engagements.

Merci encore pour votre confiance.
— The Formosa Doll Team

Parfait!

J'ai passé commande chez Formosadoll et je suis entièrement satisfait du produit. Le support du site qui m'a donné des informations, la livraison est très rapide.

juste merci à vous :)

hâte de voir vos futurs produits

21 août 2025
Logo de FormosaDoll

Réponse de FormosaDoll

Un grand merci pour votre message si positif !
Nous sommes ravis que tout se soit déroulé comme vous l’espériez : produit, service client, livraison… C’est exactement ce que nous cherchons à offrir à chaque commande.

Nous avons récemment visité de nouveaux ateliers partenaires — en personne — pour garantir la qualité à chaque étape. Plusieurs modèles inédits arrivent très bientôt… et ils valent vraiment le détour.

Merci encore pour votre confiance,
— The Formosa Doll Team

Afficher les avis dans toutes les langues. (7 avis)