God og hurtig tilbagemelding fra Forsikringsportalen. 2 selskaber reagerede indenfor den oplyste frist. 3. selskab reagerede efter en rykker, men da havde jeg indgået aftale med et af de 2 første... Voir plus
L'entreprise a répondu
Indenfor få dage fik jeg 3 henvendelser. Jeg endte med at skifte samtlige vores forsikringer, og spare penge hver måned.
L'entreprise a répondu
Blev kontaktet og fik tilbud fra tre selskaber som forventet. Endte med en besparelse på kr. 4000,- pr. år ift. vores nuværende (snart tidligere selskab). Rigtig fin oplevelse.
L'entreprise a répondu
Det gik virkeligt hurtigt. Jeg hørte fra flere forsikringsselskaber allerede samme dag og dagen efter. Jeg synes dog at hjemmesiden kunne have lidt flere valgmuligheder npr man taster hvad man leder... Voir plus
L'entreprise a répondu
I mere end 10 år har vi hjulpet forbrugere og virksomheder med at finde de bedste forsikringer på markedet. Via vores hjemmeside kan brugere med få klik gratis indhente op til 3 forsikringstilbud, fra 3 forskellige forsikringsselskaber - en service mere end 200.000 danskere allerede har benyttet sig af. Klik ind i dag, og lad os hjælpe dig med dit næste forsikringstjek. Det er nemt at komme i gang, det koster intet - og du er ikke forpligtet til at acceptere et tilbud.
Njalsgade 76, 2300, København S, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Det er lykkedes mig at få en samlet årlig besparelse på godt 3.000kr samt bedre vilkår på min ulykkes- og bilforsikring, efter jeg søgte nye tilbud på Fosikringsportalen. 😀

Réponse de Forsikringsportalen
Jeg fik hurtigt tilbud og har skiftet selskab.

Réponse de Forsikringsportalen
Det fungerede, bud fra 3 relevante selskaber - bud kom hurtigt, så jeg kunne komme i gang med at sammenligne

Réponse de Forsikringsportalen
Nemt at bruge forsikringsportalen. 2 forsikringsselskaber kontaktede mig direkte, og jeg har valgt at skifte til et af dem. Et 3. selskab kontaktede mig efter 14 dage, men da havde jeg jeg allerede besluttet mig.

Réponse de Forsikringsportalen
Hurtig tilbagemelding og det hjalp mig til at finde en stor besparelse på ny bilforsikring.

Réponse de Forsikringsportalen
Hurtig og effektiv hjælp med anbefaling om mulige firmaer

Réponse de Forsikringsportalen
alt fungerede som man kunne vente, hurtigt og effektiv , alt ok. hilsen jørn.

Réponse de Forsikringsportalen
Min bilforsikring var steget urimeligt. Derfor brugte jeg Forsikringsportalen. Jeg fik 2 tilbud ud af de tre, som var lovet. De to var: GF Forsikring og Alm.Brand. FDM Forsikring hørte jeg aldrig fra. Jeg valgte GF og har nu en mere rimelig præmie end i Topdanmark, som jeg ellers er tilfreds med.

Réponse de Forsikringsportalen
Fik en god oplevelse med diverse forsikringer.
Skiftede forsikring efter god samtale med et af dem.

Réponse de Forsikringsportalen
Fik henvendelse fra et selskab som gav mig en væsentlig bedre løsning.

Réponse de Forsikringsportalen
Lige i min situation var det et godt og nemt værktøj at benytte. God opfølgning.

Réponse de Forsikringsportalen
Forsøget mig med denne portal for at få 3 tilbud.
Den ene forsikringsselskab ringede efter 2-3 timer.. Men da jeg ikke kendte dem overhovedet, fortalte jeg at jeg desværre ikke ville skifte til dem.
Og de kunne sagtens være OK.
Men pga. jeg slet ikke kender dem, ville jeg ikke skifte til dem.
De virkede seriøse og var lette at tale med.
Et andet selskab sendte mig et tilbud med de laveste dækninger der slet ikke afspejlede de oplysninger jeg har givet. OG tilmed skrev.. "tak for en god samtale" jeg har overhovedet ikke talt med dem. OG de skrev "her har du et tilbud tilpasset netop dine behov".. Mangen til useriøsitet har jeg ikke hørt.
Det sidste selskab er aldrig vendt tilbage.
Så efter min overbevisning er Forsikringpotalen ikke værd at bruge tid på.

Réponse de Forsikringsportalen
Hurtig reaktion på min forespørgsel og hurtig opfølgning.

Réponse de Forsikringsportalen
De gør noget ved det, meldte mig til og to timer senere, havde jeg ny forsikring og sparede lige ved 6000,-