Forsikringsportalen Avis

1 391
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

God og hurtig tilbagemelding fra Forsikringsportalen. 2 selskaber reagerede indenfor den oplyste frist. 3. selskab reagerede efter en rykker, men da havde jeg indgået aftale med et af de 2 første... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Det gik virkeligt hurtigt. Jeg hørte fra flere forsikringsselskaber allerede samme dag og dagen efter. Jeg synes dog at hjemmesiden kunne have lidt flere valgmuligheder npr man taster hvad man leder... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev kontaktet og fik tilbud fra tre selskaber som forventet. Endte med en besparelse på kr. 4000,- pr. år ift. vores nuværende (snart tidligere selskab). Rigtig fin oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Indenfor få dage fik jeg 3 henvendelser. Jeg endte med at skifte samtlige vores forsikringer, og spare penge hver måned.

À propos de l'entreprise

1. Moteur de recherche

Écrit par l'entreprise

I mere end 10 år har vi hjulpet forbrugere og virksomheder med at finde de bedste forsikringer på markedet. Via vores hjemmeside kan brugere med få klik gratis indhente op til 3 forsikringstilbud, fra 3 forskellige forsikringsselskaber - en service mere end 200.000 danskere allerede har benyttet sig af. Klik ind i dag, og lad os hjælpe dig med dit næste forsikringstjek. Det er nemt at komme i gang, det koster intet - og du er ikke forpligtet til at acceptere et tilbud.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 391)

164 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig service

18 novembre 2025

Hej Julie,
Tak for din anmeldelse 🌟
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig service – det er sådan, vi gerne vil have det til at være.

Noté 3 sur 5 étoiles

Forsikring Portalen fungerer…

Forsikring Portalen fungerer ok.

Siden samler tilbud på forsikringer, så du slipper for at ringe rundt. Nogle gange finder den gode priser. Andre gange kan du selv finde noget billigere, hvis du gider lede lidt. Det er mest for dem, der vil have et hurtigt overblik uden for meget arbejde.

Den gør det nemt at sammenligne dækning og priser. Du får et klart billede af, hvad der kan betale sig lige nu. En praktisk løsning, især hvis du gerne vil spare tid.

18 mai 2025

Hej Damian,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for, at du oplevede portalen som en nem måde at få et hurtigt overblik over priser og dækninger.

Som du skriver, er vores koncept netop at samle personlige tilbud fra forsikringsselskaber, så man slipper for selv at kontakte dem enkeltvis. Nogle gange rammer selskaberne helt rigtigt første gang – andre gange kan det kræve lidt mere sammenligning, og det er helt fair.

Vi sætter pris på din ærlige vurdering og tager det som et skulderklap til den, der gerne vil spare tid uden bøvl.

De er meget hurtigt

De er meget hurtigt

16 novembre 2025

Hej Hardy,

Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig respons – præcis sådan ønsker vi, at processen skal være.

2 svar ud af 3 mulige

Fik svar fra to forsikringsselskaber- hørte ikke fra det tredje.
Skiftede til det ene selskab.

14 novembre 2025

Hej Anne,

Tak for din feedback.

Vores koncept er som udgangspunkt at matche med tre selskaber, og vi beklager, at du ikke hørte fra det sidste selskab denne gang. Vi følger løbende op for at sikre, at alle henvendelser bliver behandlet korrekt.

Dejligt at høre, at du fandt en løsning hos et af dem.

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det godt at høre, at du fik mulighed for at spare penge – det er lige præcis det, mange bruger os til.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev kontaktet rimeligt hurtigt og…

Jeg blev kontaktet rimeligt hurtigt og sparede kr. 6000 på forsikringer

2 novembre 2025

Hej Lars,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌 Hvor er det godt at du endte med at spare 6.000 kr. om året – stærkt resultat! 💪

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god måde at få tilbud på.

Rigtig god måde at få tilbud på.
Glad for hjælpen.

8 novembre 2025

Hej Tenna,

Tak for din anmeldelse 🌟

Vi er glade for, at du oplevede processen som en god og enkel måde at få tilbud på – og at du samtidig fik god hjælp undervejs.

Stor hjælp😊

1 novembre 2025

Hej Annette,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Det betyder meget for os at høre, at du oplevede, at vi kunne hjælpe godt.

Jeg bad om tilbud på 3 forsikringer

Jeg bad om tilbud på 3 forsikringer, og i løbet af et par dage fik jeg tilbud fra 3 selskaber, hvoraf jeg indgik aftale med det ene. Samlet set et problemfrit procesforløb.

Hej Benny,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌

Dejligt at høre, at du hurtigt fik tre tilbud og fandt en god løsning hos et af selskaberne – præcis sådan ønsker vi, at processen skal fungere.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Noté 5 sur 5 étoiles

God ide med en ny inspiration og så var…

God ide med en ny inspiration og så var i hurtige

4 novembre 2025

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse - Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig respons og fik ny inspiration til dine forsikringer – det er netop dét, vi håber, man får ud af at bruge Forsikringsportalen.

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service, men de burde give de anbefalet selskaber besked om at man har valgt😊

17 octobre 2025

Hej Henriette,

Tak fordi du deler din oplevelse – og for din fine ros 😊

Vi forstår godt dit forslag og er enige i, at det ville være en fordel, hvis selskaberne automatisk fik besked, når du har valgt et andet tilbud. Det er desværre ikke teknisk muligt direkte i dag, men vi tager din feedback med i vores videre arbejde for at forbedre processen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik stor besparelse på min elbil

Jeg udfyldte hvad der var nødvendigt i forhold til en ny bilforsikring til elbil og allerede samme aften blev jeg kontaktet af Codan der sparer mig for 4.000 kr årligt, så jeg er på alle måder meget tilfreds. I øvrigt blev jeg også kontaktet af yderligere to forsikringsselskaber de følgende dage, men havde da allerede accepteret det første tilbud.

3 novembre 2025

Hej Thomas,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌 Hvor er det stærkt, at du fik et tilbud så hurtigt og endda sparede 4.000 kr. på din elbil – præcis sådan ønsker vi, at processen skal fungere.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med forløbet

Noté 4 sur 5 étoiles

Forsikringsportalen er en god ide når…

Forsikringsportalen er en god ide når man modtager de ønskede tilbud. Min oplevelse var lidt blandet, dvs.
Nogle svarede meget hurtigt andre kom aldrig med et tilbud.

2 novembre 2025

Hej Svend,
Tak for din ærlige anmeldelse.

Vores koncept er som udgangspunkt, at op til tre selskaber får mulighed for at give tilbud, men det sker desværre, at enkelte vælger ikke at vende tilbage, eller at processen bliver afsporet. Derfor følger vi også løbende op for at sikre, at alle henvendelser bliver håndteret bedst muligt – og din feedback hjælper os med at holde fokus på det.

Hurtig tilbagemelding

Hurtig tilbagemelding med 3 forsikringsselskaber, hvor den ene blev vores nye selskab

Hej Gunnar,

Tak for din anmeldelse 🌟

Dejligt at høre, at du hurtigt fik svar fra alle tre selskaber – og at du endte med at finde dit nye forsikringsselskab hos en af dem.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Hurtigt og nemt

Hurtig respons fra 2 af selskaberne

Hej Lis,

Tak for din anmeldelse 🙏

Vores koncept er som udgangspunkt at matche hver forespørgsel med tre forsikringsselskaber, men det kan ske, at ikke alle vælger at give tilbud.

Vi beklager, at du kun hørte fra to denne gang – vi følger løbende op for at sikre, at alle selskaber reagerer, som de skal, og jeg kan ikke se at vi har hørt fra dig.

Dejligt at høre, at processen ellers fungerede hurtigt og nemt.

hurtig service

26 octobre 2025

Hej John,

Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig service – det er netop, hvad vi sigter efter hver gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik hurtigt tilbud fra 3…

Fik hurtigt tilbud fra 3 forsikringsselskaber og fandt et godt tilbud

16 octobre 2025

Hej Leslie,

Mange tak for din flotte anmeldelse 🌟

Dejligt at høre, at du fik hurtig kontakt fra tre selskaber og fandt et godt tilbud – præcis sådan skal det fungere.

Hej Jørn, Tusind tak for din anmeldelse 💪

Hvor er det godt at høre, at I sparede en del penge – det er lige præcis dét, vi gerne vil hjælpe med.

Noté 3 sur 5 étoiles

Der er kun tre selskaber

Der er kun tre selskaber, som får mulighed for at give tilbud. Dvs. at jeg selv måtte rette henvendelse til en række øvrige selskaber for at få markedet nogenlunde undersøgt. I øvrigt glimrede Alm. Brand ved at melde sig som et af de tre selskaber, men jeg fik aldrig nogen henvendelse fra dem. Når de ikke engang gider give et tilbud, tør jeg slet ikke tænke på, hvordan de vil reagere ved en eventuel skade.
S
I øvrigt valgte jeg et selskab fra de tre selskaber.

16 octobre 2025

Hej Torben,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vores koncept er som udgangspunkt at matche hver forespørgsel med tre forsikringsselskaber, som får mulighed for at give tilbud af gangen. Det gør vi for at holde processen forholdsvis kort, da det kan være tidskrævende at gennemgå flere tilbud og afdækninger.

Vi er kede af, at du ikke har hørt tilbage fra Alm. Brand – det følger vi løbende op på, netop for at sikre, at alle henvendelser bliver håndteret, som de skal.

Vi er dog rigtig glade for at høre, at du fandt en god løsning hos et af de selskaber, du blev matchet med.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mange bud,men det tog lidt overhånd på…

Mange bud,men det tog lidt overhånd på kort tid

17 octobre 2025

Hej John,
Tak for din anmeldelse 🙌

Dejligt at høre, at du fik mange bud – men vi forstår godt, hvis det føltes intenst på kort tid. Vi arbejder løbende med at balancere tempoet i henvendelserne, så det bliver en god oplevelse for alle.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus