Fort Østerlund Avis 7

À propos de l'entreprise

1. Centre pour personnes âgées
  2. Centre de paintball

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Fort Østerlund, hvor vores forskelligartede aktiviteter udfordrer vores gæster på alle niveauer. Beliggende i Danmarks smukkeste naturområder med søer, bakker og bøgetræer, byder vi dig velkommen til en oplevelse som ingen andre. Midt i det betagende midtjyske søhøjland, kun 4 km syd for Silkeborg, ligger vores lille by Virklund, der er hjemsted for Fort Østerlund. Vores centrale placering giver dig nem adgang til den omkringliggende natur og mulighed for at udforske den på mange måder. Vores dedikerede personale er altid klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at skræddersy dit ophold. Uanset om du er til actionfyldte aktiviteter eller ønsker at slappe af og nyde naturen, har vi noget for enhver smag. Kom og oplev vores unikke tilbud, hvor du kan udforske den smukke natur og nyde gæstfriheden og komforten hos Fort Østerlund. Vi ser frem til at give dig en uforglemmelig oplevelse i det midtjyske søhøjland.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Bryllup i fantastiske rammer

Deltog i Bryllup incl spisning, musik og morgenmad. Fantastiske rammer, venlig og imødekommende betjening, super lokaler, både til receptionen og festen.

20 juin 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Polterabend d 16/05…

Afholdte polterabend hos dem d 16/05 2026.
Overordnet var det en god dag, men priser derude er overdrevet. Man må ikke selv have drikkevarer med, og derfor synes vi at 690 kr for 30 soda eller øl er i overkanten.
Desuden er maskerne til paintball ikke beregnet til folk med briller, så ikke særlig hensigtsmæssigt da der er mange som ikke ser godt uden.
Men ellers var dagen derude både sjov og god, en tak til vores gode instruktører på dagen.

16 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ikke styr på maden og vin til 990kr pr. Flaske…

Vi var 11 personer afsted hos Fort Østerlund med aktiviteter i løbet af dagen, overnatning og mad vi selv skulle lave…… aktiviteterne forløb fint og det var sjovt og hyggeligt…. Da vi skulle til at lave mad var der desværre ikke styr på tingene fra Fort Østerlunds side. Der manglede mange ingredienser til den mad vi skulle tilberede, der var ikke noget kød og mange ting manglede. Der var ikke sørget for vand ifm. vores madlavning og vi endte med at koge mad i kildevand vi havde købt på stedet. Vi endte med selv at køre til byen efter mad vi kunne lave på bål.

Man må ikke selv medbringe drikkevarer og alt skal købes på stedet. Her skal man være opmærksom på at øl/vand koster 36kr stykket og vin koster 990kr pr. Flaske.

Vi fik også en regning på 500kr fordi vi ikke havde vasket alt bålgrejet op. Vi havde i forvejen brugt lang tid på at hente mad mv. og uden vand er opvask svært.

Jeg synes simpelthen ikke det er godt nok!!

Det er en skam, for faciliteterne på stedet er gode og det giver mulighed for mange hyggelige timer

21 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Winter outdoor wellness

Imødekommende personale. Der er kredset for at give kunder den bedste oplevelse, skønne omgivelser, autentiske lokaliteter der passer super til begivenhederne.
Havde en skøn lørdag eftermiddag i de bedste hænder.

11 janvier 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Sjove aktiviteter men dårlig kommunikation

Vi var en masser tøser der skulle ud og have en hyggedag.
Kommunikationen er ærlig talt elendig via mail. Der svares ikke på alle spørgsmålene.
Vi havde en multiallergiker på holdet som de var informeret om og det blev slet ikke taget seriøst.

Aktiviteterne er sjove men man betaler sørme også for det.

4 mai 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Dårlig kundebetjening over telefon, men rigtig godt event derude

Vi var en masse kvinder, som ville holde polterabend hos Fort Østerlund. Jeg ringede derind VIRKELIGT mange gange uden at komme igennem. Jeg lagde mail og telefonsvare uden at få svar retur! Efter mange gange kom jeg endelig igennem til dem og fik booket. Jeg skulle så modtage en bekræftelse på mail. Det skete ikke. 5 gange måtte jeg ringe ind og sige, at jeg ikke havde fået den. Og vi prøvede også med en anden mail. De vidste ikke, hvad de skulle gøre med det, og kom ikke med nogen løsninger. Herudover så bestilte vi sandwich som en del af “pakken”, hvor de af flere omgange tog fejl af vores bestilling. En af de andre kvinder havde allergi, og skulle have en speciel sandwich. Det ville Fort Østerlund ikke være med til. Jeg fik at vide “At det var vores eget problem, og vi måtte selv sørge for at medbringe til den person. De tjente kun 2,5kr pr. sandwich, så det gad de ikke tage sig af!” Personen i den anden ende blev ret vred for mig. Jeg ringede derind igen for 19 gang, hvor jeg heldigvis endelig fik fat i en anden medarbejder, som var meget mere behjælpelig end hende ved de første mange opkald. Hun fik styr på sandwich (dog stadig uden den til hende med allergi), og hun sendte en bekræftelse til mig med det samme efter endt opkald.

Kundebetjeningen var derfor kun til 1 stjerne. Til gengæld var det et rigtig godt event derude! Det sørgede alle de unge mennesker rundt omkring derude for. Det var super fedt med både paintball og aktiviteter på land og vand. Tak til Magnus, Frederik og Lasse for en kanon god dag! Jeg giver jer og aktiviteterne 5 stjerner. Men jeg kan desværre ikke give Fort Østerlund mere end 3 stjerner pga. virkelig dårlig kundebetjening og alt det arbejde der lagde i det inden dagen.

20 août 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Vi er 8 gutter der har bestilt tid til…

Vi er 8 gutter der har bestilt tid til at spille paitball, og kører fra henholdsvis Århus og Herning. Men da vi kommer ud til den aftalte tid får vi af vide det er aflyst fordi deres instruktør er blevet syg og de har ikke en aflyser.

Det er simpelthen under al kritik at vi ikke får besked tidligere så vi kan finde noget andet at lave, istedet må vi kører forgæves hjem igen!

22 avril 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus