Fortæl Mig Avis

TrustScore 4 sur 5

1. Maison d'édition

Écrit par l'entreprise

"Fortæl mig din historie" er en bog, der hjælper dig med at få gang i de samtaler, vi alt for ofte udskyder – og som i virkeligheden betyder allermest. Den er skabt til at bevare livshistorier, styrke relationer og åbne for nærvær og ægte nysgerrighed – ét spørgsmål ad gangen. Bag bogen ligger en forståelse af, hvor vigtig samtalen er for vores trivsel og vores forbindelser til hinanden. Den kan bruges som en meningsfuld samtalestarter – med et nært familiemedlem, en gammel ven, en forælder, bedsteforælder eller en ny partner, du gerne vil lære bedre at kende. Svarene kan skrives ned og gemmes som en personlig arv – eller nydes i nuet, mens de bliver fortalt. Uanset hvad, skaber bogen et rum, hvor vi får sagt det, der ellers let bliver glemt.

Bien

TrustScore 4 sur 5

6 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Inviterer til dybere refleksion over mit eget liv

Fortæl mig din historie er sådan en fin bog, som ikke blot inviterer til dybere samtaler, men også til dybere refleksion over sin egen historie. Jeg har personligt fortalt mange anekdoter om mit liv til mine børn og nærmeste, men spørgsmålene i bogen giver alligevel nye vinkler og jeg har opdaget at der stadig er mange historier, som skal fortælles. Og jeg glæder mig til at høre mine børns svar på nogle af spørgsmålene. For selvom jeg kender dem godt, så kan deres oplevelser jo være helt anderledes end mine af de samme begivenheder.
En rigtig god bog, som jeg lige nu nyder for mig selv, men glæder mig til at dele med mine kære.

15 septembre 2025

Så inspirerende en bog

Så inspirerende en bog, som fik min veninde gennem 30 år og jeg til at finde viden og historier frem fra way back, som vi ikke vidste, vi ikke vidste om hinanden. Bogen støttede en endnu dybere samhørighedsfølelse, og vi kom i kontakt med både latter og tårer.

12 août 2025

En overraskende og positiv oplevelse

En overraskende og positiv oplevelse - genkaldte minder om min barndom og fik sat samtaler igang, som helt sikkert ikke var sket ellers! Bogen er en virkelig fin og bevægende facilitator ❤️

1 août 2025

Jeg tog bogen med på ferie til min søns…

Jeg tog bogen med på ferie til min søns farmor, og den var en virkelig god indgang til samtaler, som vi ikke før har haft. Vi valgte på skift at slå op på en tilfældig side, og starte samtalen derfra. Der gik ikke længe, før historierne kom af sig selv, og samtalen fik sit eget liv.

19 juillet 2025

Kan varmt anbefales

“Fortæl mig din historie” er en fantastisk bog, der inviterer til nærværende samtaler og ægte forbindelser mellem mennesker. Den gør det let og naturligt at dele livets små og store historier – noget vi alt for sjældent får gjort. En bog, der giver så meget mening og bringer os tættere på hinanden.

2 juin 2025

Jeg lærer også noget om mig selv…

Min datter fik bogen i konfirmationsgave. Jeg må bare sige, at udover at det har været de længste og bedste samtaler jeg har haft med hende længe, så lærer hun en masse om mig. Og jeg lærer noget om mig, for der er så mange spørgsmål, som jeg aldrig har tænkt over før, som feks hvorfor jeg har boet hvor jeg har, festerne fra min ungdom - om der er noget jeg har fortrudt, og hvem der har inspireret mig mest i livet. Vi har stadig flere spørgsmål tilbage, og jeg glæder mig til at gå på opdagelse med hende igen.
Tusind tak for at skabe skønne stunder med min teenager - noget vi begge mærker betydningen af ❤️

1 juin 2025