Ftp heeft mijn leven veranderd! Ik ben mega dankbaar dat ze op mijn pad zijn gekomen. Ik was op een dieptepunt in me leven toen ik instapte. Maar ben op verschillende vlakken gegroeid, persoonlijke gr... Voir plus
L'entreprise a répondu
FTP heeft echt mijn leven veranderd in a good way!! Ik ben echt blij en heel erg dankbaar dat FTP op mijn pad is gekomen. Ik heb heel veel geleerd sinds dat ik gestart ben met FTP, en voornamelijk ook... Voir plus
L'entreprise a répondu
FTP heeft mijn leven veranderd. Een jaar in deze business. Enorm veel geleerd over financiën, mindset, gezondheid en ervaringen. Geen betere company dan dit!! De visie is mega inspirerend en de focus... Voir plus
L'entreprise a répondu
Beste ervaring ooit. Zit al 4 jaar bij FTP, ondertussen 4 verschillende inkomen gecreëerd. Gestopt met werken, 30+ tripjes kunnen doen. Een nieuwe familie leren kennen, gelukkigste versie ooit geworde... Voir plus
L'entreprise a répondu
FTP (For The People) is een community van ambitieuze mensen die samen bouwen aan vrijheid, groei en leiderschap. We helpen anderen hun potentieel te ontdekken en next level te gaan in mindset, business en leven.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Super dankbaar voor FTP, het heeft mijn leven echt veranderd op een positieve manier. De mensen geven oprecht om je en willen je zien winnen. En ik zou echt niet meer weten wat ik zonder ftp zou moeten. Hierdoor kan ik fulltime online leven, reizen en gaan waar en wanneer ik wil.
Dit bedrijf is ook echt for the people, ze hebben het beste met je voor en willen je laten groeien. De kansen en events zijn insane

Réponse de For The People
Ik ben net begonnen en de events zijn echt een aanrader. En tip vraag alles aan je coach. Laat je werk zien en je gaat snel groeien

Réponse de For The People
Is een oppurtunity om geld te maken geen scam FTP is een family voor iedereen
ftp is het beste wat me ooit is overkomen, would recommend everyone, zoveel trips mogen doen, mensen mogen ontmoeten en mega veel resultaten hebben behaald 🤍🤍

Réponse de For The People
I love ftp voor dat ze ons helpt met freedom en mindset
Life changing, en mentaal sterke mensen en goede oppurtunities. De events zijn energiek.
Ik ben For the People dankbaar voor wat ze voor mij betekenen. Ik heb nu meerdere stromen van inkomen kunnen opbouwen, en dit is iets wat ik waarschijnlijk nooit had kunnen doen zonder For the People.
Infoformati3 word goed uitgeld leuk energie was eerst keer kom vaker treug
Megaaaaaaaaaaa
Enorme goede energie
Megaaa goede mensen
Hulp perfect
Was heel intressant om deze verhalen aan te horen en van deze mensen te leren

Réponse de For The People
FTP heeft mijn leven veranderd in zoveel manieren. Ze beloven niks en laten alles zien in acties. Iedereen is gefocused op elkaar helpen en resultaten behalen op meerdere vlakken. Gezondheid / financiën / mindset en reizen. Ik ben al 5+ jaar deel van FTP en deze mensen zijn mijn family
Het inspireert en motiveert. Ik heb echt een tweede familie en vrienden groep erbij. Je motiveren om het beste uit je te halen en je te laten groeien.
FTP heeft mij helemaal veranderd en gemotiveerd en geleerd om geld te maken
Suuper leukk community I love dat iedereen elkaar helpt love love love

Réponse de For The People
Dit was mijn eerste event en ik had dit ook echt nodig! Super veel motivatie gekregen en alleen maar nog meer zin om er mee door te gaan en mijn leven te veranderen!! Nieuwe stappen zetten voor een ander leven!!