L'entreprise a répondu

Kan anbefales på nogle punkter. Godt support team der svare hurtigt og effektivt. Lidt sløve servers nogle gange men virkelig god efter et genstart.

Gaaaaaaaaaaaaaaaal en joke. Jeg skriver inde på deres discord server i deres chat fordi jeg er utrilfreds med alle kunder mister deres VPS'er bare fordi der er lavet et ejerskifte og de be... Voir plus

L'entreprise a répondu

miste over 510kr til dem fordi ders hjemmeside ikke kan finde ude af at stoppe med at betale

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Bank długo mieli

Zlecili wypłatę w czwartek, księgowanie w moim banku dopiero we wtorek rano. Jeśli ktoś potrzebuje szybkiej kasy, to tutaj raczej nie. Ja się zawiodłem.

27 mars 2026

Níor chosúil le seans cóir

Seans go bhfuil sé ar fad ceart, ach i mo chéad 200 spins ní bhfuair mé fiú bónas‑bhabhta amháin. Nílim ag rá gur calaois é, ach níor mhothaigh sé ceart.

27 mars 2026

Gaaaaaaaaaaaaaaaal en joke…

Gaaaaaaaaaaaaaaaal en joke.

Jeg skriver inde på deres discord server i deres chat fordi jeg er utrilfreds med alle kunder mister deres VPS'er bare fordi der er lavet et ejerskifte og de begynder så og være flabet med kommentarer som "lad vær med at spil stor og smart" og andre ting og kalder mig et barn fordi de ikke kan tåle at man stiller spørgsmål og kommer med kritik, og de vælger så og slette mine beskeder og da en anden person tagger en af de nye ejere og skriver hvad det er for et sprog at bruge hvor til jeg skriver "er vi enige?", så bliver jeg banned.

Så hvis i vil have en VPS så vil jeg stærkt forslå at finde et andet sted og købe den end ved de her uprofessionelle individer.

Update:

1. Det var jo et ejerskifte eftersom Fortitude blev solgt.
2. Aner ikke hvem du er, men du kan ikke sidde og sige du "garanterer" for at den opførdsel der har været fra nye ejeres side af ikke har fundet sted når du ikke engang var en del af det.
3. "Ifølge databaseloven, må man ikke videresælge oplysninger omkring fx tidligere køb, som det er i denne sektion. Dvs der ikke måtte gives database med tidligere vps på, samt tidligere kontoer mm." Det sgu også helt fair, men derfor at det stadig for amatør agtigt og opføre sig på den måde og ikke give nogen informationer ud til kunderne om hvorfor folk får lukket deres servere.
4. Ang. den rabatkode du nævner. Tak, men nej tak. Om jeg så fik det gratis ville jeg ikke tage imod noget fra jer.

12 avril 2021
Logo de Sankra

Réponse : Sankra

Hej Mikkel
Det var ikke et ejerskift, men at fortitude lukkede og man kunne derfra købe få dele af hvad der var. Ifølge databaseloven, må man ikke videresælge oplysninger omkring fx tidligere køb, som det er i denne sektion. Dvs der ikke måtte gives database med tidligere vps på, samt tidligere kontoer mm.

Jeg kan garantere dig for, at ingen har skrevet "lad vær med at spil stor og smart" til dig, skriv til Vaicos#0001 på discord og så snakkes vi ved om din oplevelse, er du tidligere kunde hos os, vil jeg meget gerne give dig en rebat kode for din uheldige oplevelse.

// Valdemar "Vaicos" Jensen.

God support

29 novembre 2020

Kan virkelig anbefales

Der er rigtig hurtig support og de er skide gode til at hjælpe kunne klart anbefales til andre der står og mangler en host de har været virkelig til stor hjælp hos mig og min vens server

9 novembre 2020

Dårlig service

Dårlig service - Der gik cirka 1-2 timer før vi fik VPS'en (hvilket er ok.), men problemet er at porten til vores VPS var sat til et eller andet mærkeligt. Så hver gang vi startede serveren, kunne man ikke joine. Vi kontaktede support teamet, og de sagde "det kan vi dsv. Vi hjælper ikke med VPS problemer." Og synes det er latterligt. Kan ikke anbefale deres service, og ikke brug jeres penge på det skrald.

27 octobre 2020
Logo de Sankra

Réponse : Sankra

Det som du fik af besked i support var at vi ikke yder fivem support da vi er et vps og dedikeret maskine host og ikke et fivem host Det med porten er dig der skal gå ind i firewall på selve vps'en og åbne den som du også fik afvide i din ticket

-// Nickals F. "Thunder" Osbeck