Fortunen Hotel & Restaurant Avis 48

TrustScore 4 sur 5

4,1

Dejligt sted med god, traditionel dansk mad med et tilpas tvist. Også for en vegetar. Servicen er helt i top og vi har som familen haft en del arrangementer i løbet af de seneste par år, hver gang... Voir plus

Vi holdt vores bryllup på Fortunen i august. Vi havde en fantastisk oplevelse fra start til slut. Planlægningen med Hanne var nem, stort set alt kunne der justeres på, og alle aftaler blev holdt ti... Voir plus

• Ved Fortunen 33, 2800, Kongens Lyngby, Danemark

• fortunen.dk

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

48 avis

Dejligt sted med god stemning

Servicen er helt i top og vi har som familen haft en del arrangementer i løbet af de seneste par år, hver gang en stor succes.
Stedet er unikt og bevaringsværdigt.

24 août 2025

Havde en meget dårlig oplevelse som gæst ved rund fødselsdag.

Havde en meget dårlig oplevelse som gæst til en frokost ved en rund fødselsdag med 45 gæster fordelt på 5 borde. Bord efter bord gik man til buffeten. Jeg sad ved det sidste bord. For ikke at fylde de lidt små tallererkener med for meget tog jeg af salaterne og laksen. Snakken blandt gæsterne gik fint og der var flere taler og sange. En time efter starten skulle jeg så ud efter det lune, men fadene var fjernet, der var lidt rester af salaterne og så var der et fad med to forskellige oste. Jeg var ikke den eneste der gik forgæves, og på forespørgsel blev lidt mere kød og kartofler bragt ind. Undskyldningen var at gæsterne var begyndt at spise af osten! Der kom en mindre undskyldning og jeg tror ikke hædersgæsten opdagede noget. Men at tro at 45 gæster er færdige med en buffet med masser af taler og sange efter en time duer ikke, jeg og andre var skuffede og kommer ikke igen.

28 septembre 2025

God kvalitet til beskedne priser

God kvalitet til beskedne priser - hyggelige rammer, god mad og super-imødekommende personale.
Vi - det vil sige en hel kreds af gamle venner - 18 i alt, har lige afholdt vores årlige 'kom-sammen' på Hotel Fortunen, og det har været en super dejlig oplevelse. Først og fremmest ligger hotellet jo ualmindeligt naturskønt, men det gør det jo ikke alene.
At organisere en weekendkomsammen for så mange kræver sit logistikmæssigt, og her har vi oplevet stor imødekommenhed, om det så har handlet om at finde cykler til leje, placering af værelser i forhold til hinanden, plads til aftenhygge osv., uanset, hvad vi har spurgt om, har der været stor imødekommenhed.
Lørdag aften spiste vi en god klassisk middag i en af hotellets hyggelige stuer, og selvom der var fuldt hus, var der styr på alt og god betjening.
Alle har ytret sig positivt om opholdet, og ikke mindst overraskelse over at man kan få så god kvalitet til så beskedne priser - enkelte har allerede planer om et gensyn med stedet.

mvh Birgit

20 septembre 2025

Super dejligt sted

Super dejligt sted. Som at komme ind i en tidslomme. Ligger perfekt med gode parkerings forhold. Søde medarbejder og helt igennem super værtspar.

21 août 2025

Hyggeligt sted

Hyggeligt sted, utrolig sød og imødekommende servetrice og fin betjening. Herligt stegt flæsk, men desværre var persillesovsen meget tynd, klumpet og helt uden smag. Synd når alt andet var i top. Vil alligevel vende tilbage🙂

21 juillet 2025

Fantastisk restaurant blandt skønne…

Fantastisk restaurant blandt skønne omgivelser både udenfor og indenfor. Personalet er utroligt imødekommende og bidrager til en hjemlig og afslappende atmosfære.
Jeg fik den bedste stegt flæsk jeg har smagt - som jeg helt sikkert kan anbefale! Fortunen er klart flere besøg værd

7 mars 2025

Mus i maden

Mus i maden. Jeg købte wienerschnitzel med hjem og der lå til min overraskelse en stor fed mus i maden. Ulækkert

5 février 2025

En Super god Steak

En Super god Steak, og en helt fantastisk Sommelier med den helt rigtige anbefaling dertil😋🍷 Tak for mad og fin betjening
Bh
Kjell & Cao

1 octobre 2024

Smørrebrød med laks var langt fra den…

Smørrebrød med laks var langt fra den kvalitet det plejer at være.. Gjorde indsigelser 2 gange til tjenere og det blev ikke taget til efterretning... Alt for meget salat og for lidt fisk.. Brød smurt med mayonnaise istedet for peberrodscreme.. En tam smagsoplevelse.. I øvrigt var wienerschnitzel godt branket og størrelsemæssig petit når det nu hedder et LOKUMSBRÆT i
fagsproget 😵‍💫 omgivelser som sædvanligt hyggeligt og pænt.. Vi kommer på Fortunen jævnligt så idag fik vi en laaaaang næse 🫣 det ville være rart hvis der blev holdt den samme standard 🍁

29 septembre 2024

Havde forventet noget andet

Omgivelserne, atmosfæren og betjeningen var fin.
Maden var vi ikke imponeret over. 2 wienersnitzler som var branket i siderne, fyldt rødspætte som var dyppet i frituren og smagte af olie.
Den første portion flæsk var meget lækker, men den sidste havde langt fra fået nok.

Trist madoplevelse på et ellers smukt sted

19 septembre 2024

Vi holdt vores bryllup på Fortunen

Vi holdt vores bryllup på Fortunen, hvor vi blev viet i haven under den gamle eg.
En helt igennem magisk og smuk dag. Alt spillede fra start til slut. Stor tak til Hanne, Bettina og co.
Hotel Fortunen kan varmt anbefales som ramme om en fest i ægte kro stil omringet af den smukke natur.
Kh. Jeanette og Martin

29 juin 2024

Fantastisk oplevelse i charmerende omgivelser

Der er kun godt at sige omkring Hotel Fortunen. Vi var 14 tilfredse gæster, som nød den fantastiske gode og smukke mad, og dertil kom vinene, som levede op til deres etiketter. Vi vil også understrege de smukke rammer. Personalet er i top, og vi blev i den grad forkælet, og alting var så at sige muligt. Her sætter man ikke snævre rammer eller nærer mistillid. Her tror man på folk og forkæler gæsterne.

17 février 2024

Fantastisk opfølgning

Fantastisk opfølgning på en klage. Hotel Fortunen viser stort ansvar for at give sine kunder den ekstra gode oplevelse. Mange tak for god service.

2 février 2024

Skøn krostemning og dejlig mad

Dejlig renoveret restaurant i bedste krostemning.
Skønne og rigelige gode danske retter til en fin pris serveret af hjemligt hyggeligt personale.
Absolut vores favoritrestaurant i Det Grønne lokalområde

21 janvier 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit