1. Joaillier
  2. Bijoutier
  3. Graveur sur bijoux

Écrit par l'entreprise

Fosback Jewelry er et norsk smykkeverksted drevet av faglært gullsmed og gravør med over 20 års erfaring. Alle smykker blir håndlaget i eget verksted i Norge, med fokus på kvalitet, presisjon og varige verdier. Håndverket står i sentrum – fra valg av materialer til ferdig utført detalj. Det tilbys både ferdige smykker og skreddersydde løsninger. Mange kunder tar kontakt med en idé, en drøm eller et ønske om å markere en spesiell anledning. Gjennom tett dialog utvikles designet steg for steg, ofte ved hjelp av skisser eller 3D-modell, før smykket håndlages fra bunnen av. Målet er å skape et personlig og unikt uttrykk som varer livet ut. Inspirasjonen hentes hovedsakelig fra naturens former, kontraster og organiske linjer. Det legges stor vekt på kvalitet i alle ledd – fra edle metaller og steiner til finish og holdbarhet. Hvert smykke skal tåle å bli brukt, elsket og ført videre. Hos Fosback Jewelry møter kundene gullsmeden direkte. Det gir en trygg og personlig prosess med god kommunikasjon, tydelige avtaler og oppfølging underveis. Fokus ligger på ekte håndverk fremfor masseproduksjon, og på å levere smykker med både estetisk verdi og personlig betydning. Fosback Jewelry representerer norsk kvalitetshåndverk – skapt med erfaring, omtanke og respekt for faget.

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

Nydelig smykke

Fikk laget et veldig fint smykke til min mor. Motivet var en lundehund-labb og smykket ble utrolig fint, det ble helt perfekt! Fosback er dyktig, ærlig og enkel å handle med. Anbefales virkelig hvis man ønsker å få laget et personlig smykke ❤️

3 mars 2026

Spørsmål ang stempel

Jeg hadde behov for å tidfeste et sølvstempel. Sendte en mail, og fikk svar på mitt spørsmål bare minutter etterpå. Tusen takk for din gode hjelp. Anbefaler virkelig Fosback J .
Lykke til videre.

30 octobre 2021

Meget dyktig og hyggelig gullsmed

Fosback Jewelry lagde meg et fantastisk smykke i mai 2021.
Jeg hadde bruk lang tid på å tenke ut hva jeg ville ha, og googlet etter gullsmeder/smykkedesignere som lager smykker på bestilling. Fosback Jewelry kunne vise til fine og spesielle smykker på nettsiden sin, så jeg tok kontakt.
Etter å ha sendt en forespørsel og noen referansebilder av hva jeg tenkte meg, fikk jeg tilbake et forslag flott visualisert som 3D-modell. Dette gjorde det enkelt for meg å se for meg resultatet, så jeg kunne raskt ta en avgjørelse.
Steinar var hele veien hyggelig og profesjonell, og opptatt av at smykket skulle bli slik jeg ønsket det. Det ble det så absolutt, og jeg er kjempefornøyd med smykket mitt!
Ønsker du et spesiallagd smykke, kan jeg varmt anbefale Fosback Jewelry!

10 juillet 2021

Fantastisk opplevelse gjennom hele prossessen!

Jeg sendte ut forespørsler til 5 forskjellige gullsmeder for å få custom made replikasjoner av øredobber til moren min i julegave. Fosback svarte på bare et par timer, på alle spørsmålene mine og hadde tilomed laget en 3D modell av øredobben utifra et par dårlige bilder jeg hadde sendt han, samt et fornuftig pris anslag.
Ingen av de 4 andre gullsmedene jeg hadde kontaktet svarte på langt nær så profesjonelt som han.
Han har vært en drøm å ha med å gjøre hele prosessen, lagd om igjen deler når jeg mente det ikke ble riktig uten problem. Det endelige produktet ble helt perfekt! og både jeg og min mor er strålende fornøyde! og ikke minst han er en veldig hyggelig person. jeg anbefaler han på det sterkeste til alle som skulle ønske seg noe custom made smykker. og jeg kommer definitivt til å bruke han igjen når anledningen skulle tilby seg.

5 janvier 2021
Logo de Fosback Jewelry

Réponse : Fosback Jewelry

Runi, tusen takk for din fantastiske tilbakemelding. Det var en glede å hjelpe til med å gi moren din tilbake øredobbene som betydde så mye for henne!

Informasjon om stempler på sølvbrett

Jeg ba om informasjon om stempler på sølvbrett og i løpet av kort tid fikk jeg en utførlig, godt skrevet og interessant innføring i bakgrunnen for dette bettet og det firmaet som laget det.
Veldig takknemlig for informasjonen.
Jeg hadde på forhånd lest om firmaet og om den genuine interesse og ekspertise Fosback hadde.
Lykke til med firmaet videre!!!

17 décembre 2020
Logo de Fosback Jewelry

Réponse : Fosback Jewelry

Harald, tusen takk for at du tok kontakt og ikke minst for tilbakemeldingen din!