Fotcity Avis 96

4,7

Jag har inte kunnat bilda mig någon åsikt än om produkten ifråga eftersom fjädern att trycka på för att få ut något ur burken var för hård. Det borde varit en mer handikapp- och reumatism-vänlig konst... Voir plus

Var lite osäker på om det var ett seriöst företag, när jag fick ringa tre gånger innan jag fick prata med en människa. Men det var en mycket trevlig kvinna, förstod då att hon hade en fotklinik och ku... Voir plus

De stjärnor jag gett gäller fotkrämen Gerlachs GEHWOL EXTRA jag beställde! En fantastisk fotkräm, huden deodoriseras och desinficeras. GEHWOL EXTRA skyddar mot ömma fötter, fotlukt, förhårdnader,... Voir plus

1. Soin des pieds
  2. Magasin de cosmétiques

Fotcity.se erbjuder högkvalitativa fotvårdsprodukter till förmånliga priser och fri frakt! Ett noga urvalt sortiment av fotvårdsprodukter anpassade för både vardagliga behov och mer specialiserad fotvård. Vårt mål är att göra professionell fotvård tillgänglig för alla, oavsett om du söker enkla produkter för daglig omvårdnad eller mer avancerade lösningar för specifika fotproblem. I vårt sortiment hittar du bland annat fotkrämer, nageloljor och behandlande produkter för nagelsvamp, vårtor och andra vanliga fotbesvär. Många av produkterna vi erbjuder finns vanligtvis endast att köpa hos medicinska fotterapeuter, vilket gör att du som kund får tillgång till kvalitetsprodukter som annars kan vara svåra att hitta. Fotcity.se drivs av en diplomerad medicinsk fotterapeut med erfarenhet inom professionell fotvård. Det innebär att alla produkter är handplockade utifrån både kvalitet, effektivitet och säkerhet. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder pålitliga och välbeprövade lösningar som verkligen gör skillnad. Ta väl hand om din fötter- de bär dig genom livet! Hos oss får du alltid fri frakt på samtliga produkter och snabba leveranser, så att du snabbt kan komma igång med rätt behandling. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till förmånliga priser och arbetar kontinuerligt för att utveckla vår service, vårt sortiment och din köpupplevelse. Varmt välkommen till Fotcity.se – din trygghet för professionell fotvård hemma.

4,7

Demande des avis aux clients

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois