Op moment van contact met het bedrijf ben ik via de mail goed begeleid. Op afspraak kon ik langskomen en heb ik een mooie uitleg gekregen van de verschil ik geurtjes en werd er zonder haast geke... Voir plus

Erg goede kwaliteit en service het word snel bezorgd met een leuke verpakking en een echte lieve persoon. AANRADER!!!

4,8

Klantenservice is top

Goede website! Er was even een leveringsprobleem, maar dat werd direct opgelost. De klantenservice is super behulpzaam. Daarnaast hebben ze een brede collectie met heerlijke geuren. Vooral de Yara autoparfum laat mijn auto lekker zoet ruiken.

28 avril 2026

Heerlijke parfum(s) met uitstekende service!

Heerlijke parfum(s). Inmiddels meerdere malen mijn aankoop gedaan bij Fragrancerealm.nl. Ondanks de vele aanbieders en meerdere gekocht te hebben by verschillende andere, ga ik voor deze aanbieder. Ik hoop dat de serviceverlening en kwaliteit behouden blijft! Ga zo door!

24 avril 2026

Top kwaliteit

Top kwaliteit, ik heb de Liquid Brun en Perla gekocht en beide geuren zijn enorm goed en niet te verwarren met de “echte”. Ik krijg veel complimenten voornamelijk als ik de Liquid Brun op heb, de geuren blijven ook erg lang hangen. De service is ook top. Zeker een aanrader om hier je parfums te kopen!

2 février 2026

Op moment van contact met het bedrijf…

Op moment van contact met het bedrijf ben ik via de mail goed begeleid.

Op afspraak kon ik langskomen en heb ik een mooie uitleg gekregen van de verschil ik geurtjes en werd er zonder haast gekeken naar wat er bij mij paste en wat ik persoonlijk lekker vond. Het was een moeilijk besluit aangezien de geuren allen van kwaliteit en allemaal lekker waren!

Achteraf bij het afrekenen mocht ik ook gebruik maken van de actiekorting (deze was mij niet bekend).

28 février 2026

Perfecte parfums

Perfecte parfums, beter dan originele. En blijft zeker 3/4 dagen hangen op jassen. Je ruikt heledag door parfum op kleding

23 février 2026

PERFECT

Snelle levering, goede service, website werkt goed en overzichtelijk! Aanrader voor iedereen! Luchtjes blijven ook zo lang hangen echt top!

16 février 2026