This is a great shop for some niche houses out there. As a local Swedish customer I get my orders expedited quickly and efficiently. Packages are always carefully wrapped and come typically with wise... Voir plus
Snabb leveranstid, beställde bois imperial i söndags och den var framme på tisdag för uthämtning. Autentiska parfymer och man får även välja 3 valfria sampels vid köp av en hel flaska, riktigt trevlig... Voir plus
Väldigt brett utbud av dofter. Snabb leverans och superbra prissatta samples. Beställde 5 samples i tisdags (efter kl 12 vilket innebär att ordern går till nästa arbetsdag) packades på onsdagen och sk... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Such an amazing website that offers a…
Such an amazing website that offers a variety of harder to find brands in europe, fantastic prices, fast shipping times and amazing customer support. I ordered perfume samples from them that had unfortunately leaked during shipping by plane, and they responded to me immediately and replaced them for free. Have ordered from them two times so far and couldn't be happier. They even offer a good amount of free perfume samples with your purchase of a bottle. I will definately be buying more from them, and cant recommend them enough.
Suveränt snabb leverans
Suveränt snabb leverans, ordentligt paketerat o generöst med doftprover. Tack🌸
Har beställt två gånger från denna…
Har beställt två gånger från denna butik. Fantastiskt utbud med bl.a Atelier des Ors. Äkta varor och snabb leverans samt generöst med gratisprover. Andra gången saknades ett beställt varuprov, men fick omedelbar respons och den saknade varan leveranses blixtsnabbt. Kommer definitivt att beställa igen,
Great!
Great collection of different niche fragrances. Good prices. Fast international shipping. Highly recommended.
Oartig, snobbigt bemötande.
Oartig, drygt bemötande. Har aldrig fått något så nedlåtande mail, när något har gått fel. Rekommenderar INTE detta ställe.
Highly recommended
Amazing curated selection of perfumes. Ordered twice, both times had super quick despatch and shipping, Highly recommended! :)