Ik heb heel veel maaltijdbezorgers uitgeprobeerd, en Freasy steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit! 😍 Groot assortiment, heel lekker (ik kruid dikwijls bij met chili kruiden en zout), pur... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik werk veel savonds en moet dus elke keer een warme maaltijd meenemen. Echter heb ik niet altijd zin om te koken, dus dacht ik freasy te proberen. Ik heb de sunshine curry geprobeert. Zelf ben i... Voir plus
Voor de tweede keer de Sweet & Spice chicken gehaald bij de Albert Heijn, vorige keer goeie smaak maar weinig kip, deze keer twee stukjes kip, 5 stukjes rubber vel, bijna geen saus/nare nasmaak, nul s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Freasy is Fresh+Easy ! Bijzonder lekker voor diepvriesmaaltijd en erg makkelijk klaar te maken met 1 druk op de knop. Heb meerdere maaltijdbezorgservices gebruikt, maar deze is mijn favoriet. Ook... Voir plus
L'entreprise a répondu
Freasy gerechten zijn speciaal voor de vriezer gemaakt. Elke maaltijd is zo samengesteld dat ‘ie op het lekkerst is wanneer het opgewarmd op jouw bord belandt. Wij koken puur zonder gekke toevoegingen. Met vrieskoerier tot je voordeur geleverd.
Alblasstraat 7-9, 3044AA, Rotterdam, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Het was niet altijd even lekker kip gerecht te veel knoflook en nasi met saté is mij slecht bevallen daarna buikpijn

Réponse de Freasy
I like the packaging a lot, and it was delicious in general. However, please don't cut the celery and onions in such big chunks—the dish becomes unpleasant to eat.

Réponse de Freasy
Na een erg stroeve start door een ongelofelijk incapabele en onprofessionele logistieke partner, ben ik nu erg blij met zowel het eten zelf als de uitstekende aftersales service.
Enige attentiepunt dat ik heb is dat het aanbod niet heel erg vaak lijkt te veranderen, wat in het geval van specifieke behoeften (glutenallergie, enz.) het assortiment ietwat beperkt maakt.
Hoe dan ook een aanrader!

Réponse de Freasy
Bestelling plaatsten ging gemakkelijk en werd keurig op tijd bezorgd.
Verschillende maaltijden besteld en ik vond ze allemaal even lekker. Ideaal om mee te nemen naar werk, snel klaar en goed van smaak.
Zelf vond ik het jammer dat de rijst en wraps niet van volkoren worden gemaakt, dat zou de maaltijden nog voedzamer maken.

Réponse de Freasy
Guys wat besparen jullie mij veel!! Tijd, afwas, kliekjes, afval, GELD, zorgen; ben zoooo blij dat ik goed EN lekker eten binnenkrijg zonder er als een berg tegen het voorbereiden etc. op te kijken. Helden.
Die zoete heerlijkheden zijn wel gevaarlijk (er bestaan ook iets als TE lekker hè?!) DANK!

Réponse de Freasy
Heb een aantal maaltijden besteld en er nu 2 op. Ze zijn te eten maar ik loop niet over van enthousiasme helaas. Ga ze zeker wel opmaken en makkelijk is het ook. Geloof ook echt dat het gezond is maar ik hou het bij deze ene keer.

Lekker gezond gevarieerd
Eerlijke producten
Handig en verantwoord verpakt
Snelle prettige bezorging

Réponse de Freasy
Heerlijk vers en gevarieerd eten en goede klantenservice!

Réponse de Freasy
Excellent service and delicious meals, with a wide variety where to choose from. I highly recommend them!

Réponse de Freasy
Ik had een bestelling gedaan maar de aflevering gaf problemen omdat er iets mis was. Daarna een nieuwe datum gepland en dat verliep toen prima. Voor het ongemak is freasy mij ruimhartig tegemoet gekomen. Dus prima service

Réponse de Freasy
Snelle levering , lekkere gerechten . Persoonlijk wat aan de krappe kant qua hoeveelheid.

Réponse de Freasy
Blij met het materiaal en formaat van de verpakking. Bestelling ziet er verzorgd uit. Jammer dat de bestelling zonder rede twee dagen later is bezorgd. De maaltijd zelf ziet er aantrekkelijk uit.

Geweldig bedrijf!
Heerlijk eten met unieke smaken.
Er was een gerecht niet op voorraad, maar ze hebben gebeld en een alternatief aangeboden.
Er zat zelfs een extra gerecht bij en een klein potje zout.
Evt verbeterpunten:
1. De porties hadden van mij ietsje groter gemogen, maar voor die prijs kun je eigenlijk ook weer niet klagen.
2. Ik hoop dat ze hun aanbod uitbreiden, bijvoorbeeld met Japanse of Griekse gerechten en dan vegetarisch. Dat zou leuk zijn!
Ik ga er zeker vaker bestellen. Het is heel handig om af en toe een paar gerechten in de vriezer te hebben voor als je geen zin hebt om te koken, maar ik moet bekennen dat ik ze heel snel heb opgegeten.. dus er is niets meer in de vriezer.

Réponse de Freasy
De smaak is goed, de uitvoering op 1 na. Het doosje, voor het tussengerecht, is met een dun plasticje, niet luchtdicht, gesloten waardoor het sausje is opgedroogd.

Réponse de Freasy
Lekker maar de laatste tijd merk ik dat bij de maaltijd spaghetti melanzana grote stukken aubergines zitten. Niet zo lekker. Heb deze maaltijd altijd als zeer lekker ervaren. Jammer

Réponse de Freasy
En savoir plus sur les différents types d'avis.