Fred Trafikskola i Vällingby Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Fick denna körskola rekommenderad till mig av mina vänner och har precis tagit automat körkort efter endast 10 körlektioner, tack var det världens bästa Fred! En underbar människa och ännu bättre... Voir plus

Jätte bra lärare som är tydliga, lugna och proffsiga. Nu kan jag köra bil och vet reglerna i trafiken. All personal är jätte trevliga och jobbar helhjärtat. Rekommenderar skolan utan tvekan .

Vill du ta ditt körkort med stöd från en seriös och extremt bra trafikskola så ska du göra det hos Fred trafikskola med Freddy i spetsen. Extremt professionell och bra trafikskola som ger dig de rätt... Voir plus

Jag vet inte var jag ska börja. Jag kan bara säga att Fred Trafikskola med Freddy i spetsen har det bästa teamet! Pedagogiska, hjälpsamma och uppmuntrande. Anna är värdens trevligaste receptionist. Om... Voir plus

1. Auto-école
  2. École de conduite

Fred Trafikskola är en körskola i Vällingby, Västerort. som erbjuder körlektioner och körkortsutbildning för manuell och automatväxlad personbil, på ett smidigt, och individanpassat sätt både för nybörjaren och för dig som kört tidigare. Det är en mycket ansedd bilskola som har fått ett stabilt rykte för att erbjuda exceptionella körlektioner och körutbildning. Sedan trafikskolans etablering i april 2021 har vi byggt upp en stor och lojal grupp av utbildade körkortseleven som är mycket nöjda med kvaliteten på sina körlektioner. För körkortselever som letar efter en körskola som prioriterar säkerhet och ger exceptionella körlektioner är Fred Trafikskola det perfekta valet. Körskolan trafiklärare erbjuder kvalitativa, prisvärda och säkra körlektioner. På Fred Trafikskola anser vi att du förtjänar det bästa och vi är engagerade i att hjälpa dig att lyckas på vägen mot ditt körkort.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

75 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Stort tack

Har kört lite med olika körskolor men freds var garanterat bäst fick köra med freddy och Simon båda två supertrevliga och lugna förklarar bra och följde med till uppkörningen, rekommenderar honom starkt då han lärde mig saker som andra körskolan inte gjorde och han gjorde så jag fick körkort stort tack

17 août 2022
Avis spontané

Gick ditt för att fräscha upp körminnet

Gick ditt för att fräscha upp körminnet efter 7 år utan bilkörning. Vilket proffsigt ställe med proffsig lärare Freddy. Tusen tack för att jag fick tillbaka körlusten med automat växel! Skulle det vara möjligt att ge 10 stjärnor skulle jag ge det! Mvh Nicklas

12 août 2022
Logo de Fred Trafikskola i Vällingby

Réponse de Fred Trafikskola i Vällingby

Tack för dina fina ord! Kör försiktigt nu!

Tacksam!!

Skrev in mig hos Freds trafikskola 13 april, då hade jag suttit bakom ratten 1 gång tidigare på en tom parkering och endast krypkört.
Köpte 10 lektioner, de första 8 lektionerna körde jag med Freddy. Sedan fick jag även Simon som lärare och jag valde att lägga till ytterligare 4 lektioner och dessa med Simon. Klarade uppkörningen idag så 3 mån, 14 körlektioner och lite privat övningskörning senare så har jag körkort :) TACK till Freddy som är en sån TRYGG lärare och Simon som är en så sjukt pedagogisk lärare. Tack för erat tålamod :) rekommenderar starkt!!!

14 juillet 2022
Avis spontané

Jätte bra lärare som är tydliga

All personal är jätte trevliga och jobbar helhjärtat.
Rekommenderar skolan utan tvekan .

14 juillet 2022

En jättebra trafikskola

Tydliga och trevliga lärare som lär ut på ett jättebra sätt och man vet tydligt vad man måste göra och förbättra för att lyckas få sitt körkort.

13 juillet 2022

Bästa trafikskolan

Jag skulle rekommendera alla som vill skaffa körkort att anmäla sig till Fred trafikskola.
De är alltid så hjälpsamma på alla sätt och vis. Fred som är en av trafiklärarna är en fantastisk pedagogisk och duktig lärare.
Jag vill ge han en stor Cred för det….
Och även till Anna som alltid är tillmötesgående och gör ett sjudundrandes bra jobb.
Jag vill ge Fred trafikskola 100 stjärnor 🌟 om så var möjligt 😊
Tack för allt och framför allt ert tålamod med en förvirrad och trött småbarnsmorsa 😅

8 mai 2022

Svårslagen trafikskola

Genuint, ärligt, professionellt och väldigt kompetent bemötande rakt igenom. Efter många år av velande bestämde jag mig äntligen för att ta körtkort. Jag trodde att det skulle bli en lång och svår resa, men redan från första samtalet med Anna (den trevligaste och mest hjälpsamma receptionist jag någonsin mött) så har allt gått väldigt fort. Jag är så tacksam att jag blev rekommenderad hit. Fred har varit en ovärdelig klippa från den första lektionen och hela vägen fram till körkortet. Med sitt lugn, pedagogiska bemötande och målinriktade inställning klarade jag av, vad jag trodde skulle ta en evighet, på bara några månader.

13 mars 2022