FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush Avis 429

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Zobna ščetka je 4/5, pretrda!, vzel sem srednjo trdoto, vendar bom moral ponovno naročiti mehko. Prav tako je zelo glasna in čudnega zvoka. Dodatne glave niso na voljo v vseh barvah v vseh trdotah!! Z... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Najboljša zobna pasta do sedaj. Problemi kot so občutljive dlesni, vneti zobni vrat, občutljivi zobje na sladko, vse rešeno. Uporabljam samo še to znamko.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ščetka je super.Res mi več dlesni ne krvavijo. Prav tako dober občutek čistosti zob. Edino kar me zmoti je to da si moram ščetko v vodi temeljito sprati v kozarcu vode,ker iz nje padajo mali delci... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Malo s strahom sem naročila celotno garnituro za čiščenje zob in po 3 dneh redne uporabe lahko ocenim, da je srednje trda ščetka idealna zame, zobna pasta izredno učinkovita in tudi zobna nitka lepo o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles dentaires
  2. Magasin de produits de beauté
  3. Dentiste cosmétique
  4. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

The FRESH32 toothbrush is built around our unique 3D Bristle Dynamics™ technology, replacing rigid nylon with flexible TPU bristles. The result? A brushing experience that’s soft on gums, tough on plaque, and smooth on enamel. With a lifetime metal handle and fully recyclable heads, it’s designed to reduce waste while delivering superior performance. Customers describe it as gentle, effective, and even addictive to use - a toothbrush that makes daily care feel fresh again.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Odlična inovacija

Najboljše ščetke za zobe, kar sem jih kdaj poskusila! Prijeten občutek čiščenja je zamenjal prejšnje praskanje z najlonom.

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Veseli nas, da si začutila razliko. Točno to smo želeli doseči – mehkejši, prijetnejši občutek brez praskanja in z bolj temeljitim čiščenjem 🪥

Hvala, ker zaupaš FRESH32💙

Odnjegovana komunikacija

Odnjegovana komunikacija, to sam već u mailovima naglasio. Što govor o Vašem proizvodu, odgovara onom što je proizvod u stvarnosti. Izvrsno vladanje jezikom. Ni jedna riječ bez potrebe i smisla.

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala Vam na ovako lijepim riječima 💙 Cijenimo što ste prepoznali naš način komunikacije - trudimo se da svaka poruka i svaki detalj odražavaju ono što FRESH 32 zaista jeste: jednostavno, iskreno i precizno.

Drago nam je da proizvod i iskustvo u potpunosti odgovaraju onome što obećavamo🪥✨

Sem zadovoljna z nakupom

Zobna ščetka yelo lepo očisti zobe, sem zadovoljna.
Zobna pasta je super, zelo dober okus.

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala za vaš lep odziv. Veseli nas, da vam ščetka lepo očisti zobe in da vam je všeč tudi naša zobna pasta – njen okus in teksturo smo razvili posebej za popolno kombinacijo s TPU ščetinami 🪥✨

Hvala, ker zaupate FRESH 32 💙

Moja izkušnja je

Moja izkušnja je, da ste ustvarili vrhunski rezutat. Hvala vam

1 octobre 2025

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala za tako lep komentar 🪥 Veseli nas, da ste prepoznali trud, ki ga vlagamo v razvoj in kakovost. Naš cilj je prav to, ustvariti vrhunski rezultat, ki ga občutite pri uporabi 💙

Najboljša zobna ščetka

Lepo očisti zobe in zobni kamen, zobje so cel dan gladki. Tudi hčerki je zelo všeč, dlesen ima po 10 dneh manj občutljivo. Uporabljamo tudi obe zobni pasti. Ne menjamo več za druge ščetke! Všeč mi je, da je ščetka težja in kompaktna in da lahko menjaš samo glave.

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala za vaš odziv. Veseli nas, da ste opazili razliko in da je tudi pri hčerki po nekaj dneh manj občutljivosti – prav to smo želeli doseči z razvojem 🪥

Najboljša izkušnja pa pride ravno v kombinaciji z našo zobno pasto, ki smo jo posebej razvili za TPU ščetine. Ima nekoliko višjo viskoznost kot običajne paste, zato bolje deluje z s fleksibilno strukturo naših ščetin in omogoča še učinkovitejše čiščenje.

Hvala, ker zaupate FRESH32 💙

Noté 5 sur 5 étoiles

Great product and customer support

The toothbrush is amazing, and I love brushing with it. The customer support is also fast and great.

5 octobre 2025

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Thank you so much! 🪥💙 We’re really happy to hear you love brushing with your FRESH 32 - that’s exactly the feeling we aim for. And it’s great to know our support team made a good impression too. We’ll make sure they see your message ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Dakle potpuno drugačiji osjećaj pranja…

Dakle potpuno drugačiji osjećaj pranja zubi. Apsolutno fantastično,meni je top!

5 octobre 2025

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Predivno je čuti to🪥💙 Drago nam je da vam se svidio taj potpuno drugačiji osjećaj – upravo s tim ciljem smo i razvili FRESH 32. Hvala što ste podijelili svoje dojmove! ✨

Super zobna ščetka

Super zobna ščetka. Tako kot obljubljate, prijazna do dlesni in neusmiljena do umazanije

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala za čudovit komentar! 🪥 Veseli nas, da si točno tako začutila – nežna do dlesni, a učinkovita pri odstranjevanju oblog. To je bil naš glavni namen, ko smo jo razvijali 💙

Cetkice za zube

Toliko obozavam cetkicu da je kupujem i drugima za poklon!

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala vam na ovako lijepom komentaru! 🪥💙 Predivno je čuti da vam se četkica toliko svidjela da je poklanjate i drugima – to nam stvarno puno znači. Upravo takva iskustva nas motiviraju da budemo još bolji ✨

Top ščetka

Odlična zobna ščetka, ki ti dobesedno "spolira" zobe, + obenem nežna ščetka, ki poskrbi za dlesni.

Hvala Fresh32

30 septembre 2025

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala ti za iskren odziv! 🤩🪥 Veseli nas, da imaš tak občutek – ravno zato smo ščetko razvili, da zobe temeljito očisti in spolira, hkrati pa ostane nežna do dlesni 💙

100% priporočam

Vrhunska ščetka. Sprva sem mislila, da mi ne bo všeč zaradi drugačnega materiala. Ampak ne ravno nasprotno - 100% priporočam vsem z občutljivimi dlesnimi in tistim ki si želite popolno čiste zobe.

25 septembre 2025

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala za tako lepo mnenje! 🪥✨ Veliko ljudi ima na začetku podobno misel zaradi drugačnega materiala, potem pa hitro ugotovijo, da je občutek na dlesnih veliko prijetnejši. Veseli nas, da si zadovoljna in da bi ščetko priporočila naprej, to nam res ogromno pomeni 🫶🏼

Product with fantastic performance

Product with fantastic performance. Teeth feel cleaner, gum undisturbed.

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

So good to hear this! 🪥✨ Clean teeth and happy gums are exactly the kind of balance we designed FRESH 32 for. Thanks for sharing your experience – it really means a lot 💙

Super zobne ščetke

Super zobne ščetke, ravno prav trde da odstranijo obloge in zmasirajo dlesen. Definitivno priporočam. Sicer sem na začetku imela mehko, sedaj imam srednjo in mi bolj odgovarja.

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala za iskren odziv! Super je slišati, da si najprej preizkusila mehko, zdaj pa ti bolj ustreza srednja – ravno zato ponujamo obe različici, ker ima vsak malo drugačne potrebe 🪥

Veseli nas tudi, da si zadovoljna z občutkom čiščenja in masažo dlesni. Tvoje priporočilo nam res veliko pomeni. 💙

Noté 4 sur 5 étoiles

Ščetka je super.Res mi več dlesni ne…

Ščetka je super.Res mi več dlesni ne krvavijo.
Prav tako dober občutek čistosti zob.
Edino kar me zmoti je to da si moram ščetko v vodi temeljito sprati v kozarcu vode,ker iz nje padajo mali delci nečistoče .Tako da ni tako da ščetka deluje antibakterijsko ker ko si nisem na začetku očistila je imela smrdeč vonj.
Drugače pa pohvalno.

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala za iskren odziv in pohvalo! Veseli nas, da si opazila manj krvavenja dlesni ter boljši občutek čistoče zob – to je točno tisto, kar želimo doseči z našo tehnologijo 🪥✨

Kar se tiče opombe glede spiranja: priporočamo, da ščetko po vsakem ščetkanju temeljito sperete pod tekočo vodo. Na ta način se odstrani zobna pasta in delci, ki se lahko zadržijo med ščetinami. Naše ščetke so antibakterijsko zasnovane, a za optimalen učinek je redno spiranje nujno.

Hvala, ker ste del FRESH 32 – vaš feedback nam pomaga, da smo lahko vedno boljši 💙

I love it

I love it. Once you try FRESH32, you never look back. And the feeling on my teeth … smooth, fresh and clean!

18 septembre 2025

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

We absolutely love hearing this 💙🪥 Once you feel that smooth, fresh and clean sensation, it really is hard to go back to nylon. Thank you for trusting FRESH 32 and for being part of our community, your smile keeps us motivated every day ✨

Its perfect for teeth.

4 septembre 2025

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

So happy to hear that! 🪥✨ Knowing our toothbrush feels perfect for your teeth makes us smile. Thank you for being part of the FRESH 32 community 💙

Noté 5 sur 5 étoiles

The products are extremely good, high quality and effective. I definitely recommend everyone to try them.

I was definitely pleasantly surprised by the effectiveness of the products. All I can say is... GREAT

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Thank you so much for your kind words 🙌 We put a lot of care into making sure every FRESH 32 product is high quality, effective and a little surprising in the best way. We’re thrilled you had such a great experience and that you’d recommend us to others 🪥✨

Your support means the world – welcome to the FRESH 32 community 💙

Noté 5 sur 5 étoiles

Nema više krvarenja desni.

Otkad koristim ovu četkicu, nema više neugodnog krvarenja zubnog mesa(desni). Kupila sam odmah četkice za cijelu obitelj, uključujući i malog unuka od 6 godina, koji sad puno lakše ponaša pranje zubi.

8 septembre 2025

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala Vam što ste podijelili ovako divno iskustvo 💙 Prekrasno je čuti da je krvarenje desni nestalo i da je četkica pomogla ne samo Vama, već i cijeloj obitelji. Posebno nas veseli što se i vašem unuku sviđa i da mu je pranje zubi sada puno lakše i ugodnije 🪥✨

Ovo su priče koje nas najviše motiviraju – hvala što ste dio FRESH 32 obitelji! 💫

Super ščetka.

Super ščetka.. nadaljevala bom to naprej ne bi zamenjala drugo. Zelo sem zadovoljna.

2 septembre 2025

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala za tvoj lep odziv 🩵

Veseli nas, da si s ščetko tako zadovoljna in da je postala del tvoje vsakodnevne rutine. Točno to je naš cilj – da ščetkanje postane prijetna izkušnja, ki ji želiš ostati zvesta 🪥✨

Best sensory experience

I have sensory issues and a regular toothbrush made me so uncomfortable that i didn't properly brush my teeth. I got Fresh 32 as a gift at first and was a bit weirded out because how can a toothbrush like this even clean the teeth properly?! Well...
It's a totally different experience, a thousand times better. My teeth are SQUEAKY CLEAN! I finally brush every day and i look forward to it now! I also use the mouthwash tablets and i didnt expect them to have a freshness that strong and long lasting! Crazy good!

8 septembre 2025

Réponse de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Wow, thank you so much for sharing this 💙🪥 Your story truly inspires us – turning brushing from something uncomfortable into a ritual you actually look forward to is exactly why we created FRESH 32. Hearing you say your teeth feel SQUEAKY CLEAN made our whole team smile 😍✨

We’re also so happy you love the mouthwash tablets – that long-lasting freshness is one of our favorite things too 🌿💦

Welcome to the FRESH 32 family – we’re beyond grateful to have you with us every day 💫

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus