Freya Kobenhavn

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Helt kort, hold dig væk fra denne virksomhed. Den vare der kom, efter lang tid, er ikke hvad jeg har bestilt. Deres kundeservice, tilsyneladende drevet af AI, svarer i øst og vest, forholder sig... Voir plus

Coordonnées de contact

Violation des conditions d'utilisation

Avoid at all cost

Avoid at all cost. Complete scam. Just got scammed 40 euros for what ultimately turned out to be a Temu quality product. Shipping took 3 weeks as it ships from China. Their customer service is unreachable, they only post a generic address that bounces emails due to a full inbox, no returns possible. This is labelled as a Danish brand when it is actually not. Pictures do not match the product. Complete scam.

30 avril 2026

Hello,

Thank you for your review. We are sorry to hear that your experience did not meet your expectations regarding product quality, delivery time, and customer service response. This is not the experience we aim to provide our customers.

We take your feedback seriously, including your concerns about product accuracy and communication. We would like to look into your order and assist you further.

Please contact us at info@freya-kobenhavn.dk with your order details so we can review your case and help resolve the issue.

Kind regards,

Noté 1 sur 5 étoiles

Køb ikke fra denne virksomhed

Helt kort, hold dig væk fra denne virksomhed.
Den vare der kom, efter lang tid, er ikke hvad jeg har bestilt.
Deres kundeservice, tilsyneladende drevet af AI, svarer i øst og vest, forholder sig slet ikke til det faktum at de har sendt noget helt andet end det jeg bestilte.
Organiseret svindel.

16 avril 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med hverken produktet, leveringstiden eller kommunikationen fra vores kundeservice. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere og hjælpe dig videre med en løsning.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan se nærmere på sagen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er plat fra ende til anden en ren…

Det er plat fra ende til anden en ren kinesisk butik der forgiver at være en dansk hjemmeside. Varen er ikke det der vises på deres hjemmeside og kan købes for en 5 del på temu og lignende svindel steder.

For guds skyld køb ikke der

29 avril 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, og at du oplever en uoverensstemmelse mellem det viste produkt og det modtagne. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi bestræber os på at have retvisende produktbilleder og beskrivelser, og vi beklager, hvis det ikke har stemt overens i dit tilfælde.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere og hjælpe dig videre. Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan se på sagen og finde en løsning.

STOP STOP MED

STOP STOP MED, AT KØBE
DET ER IKKE DET DU FÅR SOM ER VIST PP BILLEDERNE.
KUNDESERVICE VIRKER IKKE OG DU KAN IKKE FÅ KONTAKT MED, DEM

29 avril 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med din oplevelse, og at du oplever udfordringer med både produktet og kontakt til kundeservice. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere og sikre, at du får den rette hjælp.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan følge op hurtigst muligt.

Det er et scam

Det er et scam. Jeg hoppede i fælden fordi jeg troede det var et dansk firma. Deres model er at sælge super billigt og grimt tøj fra Kina til skyhøje marginer og så satse på at kunderne ikke orker at sende det tilbage når de finder ud af returadressen er Kina med dertilhørende 300 DKK fragt. De var endda så frække at prøve at kræve 10 USD mindre i retur per vare, som ikke står i returpolitikken. Da jeg så fortalte dem hvor de kunne stikke den ekstra omkostning op henne så fjernede de den, men udfaldet blev det samme: man får ikke penge retur. Det er et scam firma der forklæder sig som et dansk firma, satser på at folk køber nogle varer billigt, og når så man finder ud af det er ussel kvalitet som skal returneres til Kina for højere fragtomkostninger end selve produktet, så giver kunderne op.

28 avril 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse, og at du føler dig utilfreds med både produkt, returproces og den samlede handel. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager dine kommentarer om gennemsigtighed i priser og returvilkår alvorligt og vil gerne undersøge din sag nærmere, så vi kan sikre korrekt håndtering.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan gennemgå sagen og hjælpe dig videre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Siden er det tætteste på scam

Siden er det tætteste på scam, du kommer. Alting er sendt fra Kina, og kan købes til 15% af prisen på AliExpress eller TEMU. Kvaliteten er elendig, størrelserne er ikke europæiske men asiatiske - det betyder en str. medium er en størrelse S/XS i DK. De har returpolitik, men returprisen - som du selv skal dække - er omkring 270 kr. Jeg kan ikke understrege kraftigt nok, at siden her er bondefangeri.

De krævede et 10$ håndteringsgebyr for at returnere varen, hvilket ikke stod på deres hjemmeside. Det er mao. ulovligt.

27 avril 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse har været utilfredsstillende, både i forhold til kvalitet, størrelser og returprocessen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback om gennemsigtighed og eventuelle uklarheder i vilkår meget alvorligt og vil gerne undersøge din sag nærmere. Hvis der er sket fejl eller misforståelser, vil vi naturligvis gerne hjælpe med at få det afklaret.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan gennemgå sagen og finde en løsning.

Ren scam

Ren scam - do NOT go there!!!!!!

26 avril 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse og at du er utilfreds med dit køb. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan se på sagen hurtigst muligt.

Chinese garbage

21 avril 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at produktet ikke har levet op til dine forventninger, og at du er utilfreds med kvaliteten. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og hjælpe dig videre med en løsning.

Den værste hjemmeside

Den værste hjemmeside jeg nogensinde har oplevet, ALDRIG køb noget der inde, det er snyd og bedrag.

23 avril 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og at du føler dig utilfreds med dit køb. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og undersøge, hvad der er gået galt, så vi kan hjælpe dig videre.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.

Meget dårlig anmeldelse

Meget dårlig anmeldelse. Varen lever slet ikke op til billederne og det koster alt for meget at sende varen retur.
Bestiller aldrig derfra igen

24 avril 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at varen ikke levede op til dine forventninger, og at du oplever returprocessen som besværlig. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi bestræber os på at have retvisende produktbilleder og klare handelsvilkår, men vi beklager, hvis det ikke har stemt overens med din oplevelse.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og hjælpe dig videre. Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan undersøge det og finde en løsning.

Ingen god anmeldelse herfra

Ingen god anmeldelse herfra.
Fotos er ikke retvisende. Jeg bestilte en kjole til forårets fester. Den var meget forsinket, da den ankom var intet som ventet, og selvom jeg havde bestilt et nr over normal str. så passede den ikke. Stoffet er det tyndeste..... Den ligner måske hvad min generation engang kunne lave i skolen i 6. kl.. Not good. Det var igen penge ud af vinduet. fordi jeg faldte naivt for at der stod Kobenhavn.. !

16 avril 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at kjolen ikke levede op til dine forventninger, hverken i forhold til leveringstid, pasform eller materiale. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi bestræber os på at have retvisende produktbilleder og størrelsesguides, og vi beklager, hvis det ikke har stemt overens med din oplevelse.

VERY DISAPPOINTING

VERY DISAPPOINTING.
My honest opinion is that I don't even want to give 1 star, this company doesn't deserve it.
This company from the outside make it seem like they're based in Copenhagen but folks, do not get trapped.
Their warehouse is located in China which makes the return process extremely difficult and they will charge you an extra of 10usd for the 'Administration fee' that are no where to be described on their website.
Not to mention the quality of the products. It is cheaply made and poorly finished. Overall I cannot recommend this company.

16 mars 2026

Hello,

Thank you for your review. We are sorry to hear that your experience did not meet your expectations, both regarding product quality and the return process. This is not the experience we want for our customers.

We also take your concerns regarding transparency seriously. We strive to clearly communicate our terms, including shipping and return conditions, but we regret if this was not clear in your case.

We would very much like to look into your order and assist you further. Please contact us at info@freya-kobenhavn.dk with your order details so we can investigate and help resolve the issue.

Kind regards,

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er et kinesisk scam-firma

Det er et kinesisk scam-firma. Det koster en formue at returnere varerne og du får hverken en ny vare eller pengene retur. De lyver på hjemmesiden om varerne. Jeg købte to par støvler, der skulle være af læder og ortopædiske. De er af plastic og meget ubehagelige at gå i.. Meget dårlig kvalitet!! Og meget langt fra at være ortopædiske… Kraftig advarsel mod dette firma!!

1 avril 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at støvlerne ikke har levet op til dine forventninger, og at du oplever problemer med både komfort og kvalitet. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi bestræber os på at give så præcise produktbeskrivelser som muligt, og vi beklager, hvis du oplever en uoverensstemmelse mellem forventning og det modtagne produkt.
Vi vil meget gerne gennemgå din sag og hjælpe dig videre med en løsning. Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan undersøge det nærmer.

Anbefaler ikke dette firma

Anbefaler ikke dette firma.
Købt et par støvler, firmaet har trukket 2 x beløbet.
Har forsøgt at skrive vedr tilbage betaling hvilket ikke lykkedes!
Da den ene varer kommer frem er støvlerne slet ikke retvisende og dårlig kvalitet. Billede og virkelighed stemmer ikke overens.
Virkelig dårlig service og dårlig kvalitet. Firmaet har trukket dobbelt.
Anbefaler absolut ikke dette firma til nogen !!

17 mars 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse, både i forhold til produktets kvalitet og den situation du beskriver med dobbelttræk på din betaling. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere og sikre, at eventuelle fejl bliver rettet hurtigst muligt.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk
med dit ordrenummer og relevante oplysninger, så vi kan hjælpe dig videre.

Så dårlig temu kvalitet

Så dårlig temu kvalitet

18 avril 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger, og at du oplever kvaliteten som utilfredsstillende. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og hjælpe dig videre, så vi kan finde en løsning.

Noté 1 sur 5 étoiles

DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ DERES…

DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ DERES ANMELDELSER!!
Mange af de 5-stjernede virker ikke troværdige – størstedelen har de samme efternavne og profilerne har kun lavet én anmeldelse, som er til netop denne virksomhed. Det giver et ret misvisende billede af virksomheden.

Jeg bestilte et par hørbukser, men de var alt for små, selvom jeg på forhånd havde spurgt ind til størrelsen og fik at vide, at de var “true to size” – det passede overhovedet ikke.

Kvaliteten var også meget dårlig, og varen blev sendt direkte fra Kina, hvilket både forklarer den lange leveringstid og den skuffende kvalitet.

VIL SLET IKKE ANBEFALE DEM TIL ANDRE!!

26 mars 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at bukserne ikke passede i størrelsen, og at kvaliteten ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår din frustration, især når der har været dialog omkring størrelsen på forhånd. Vi bestræber os på at give så præcis vejledning som muligt, men vi beklager, hvis det ikke har stemt overens med din oplevelse.

FUP Firma

FUP Firma
Fik desværre ikke checket trustpilot før køb!
Har dog fået tilsendt 2 pæne bluser i en meget OK kvalitet, men de var desværre for små.
Returnering og ombyning er umuligt og koster kassen - de vil godt nok refundere 10 %!

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at størrelsen ikke passede, og at din oplevelse med retur og ombytning har været frustrerende. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi bestræber os på at gøre vores returvilkår tydelige og hjælpe bedst muligt inden for rammerne af vores handelsbetingelser. Når det gælder ombytning og returnering, vil vi meget gerne se nærmere på din konkrete sag for at finde en løsning.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Her er så endnu en anmeldelse fra en…

Her er så endnu en anmeldelse fra en virkelig utilfreds kunde.

Jeg havde bestilt en sommerkjole til en rejse jeg skulle på. Varen kom først en uge efter hjemkomsten dvs. at den var 24 dage undervejs. Ved udpakning viste den sig at være i så dårlig kvalitet 100% polyester, at den ikke engang er anvendelig som pudseklud. Og sjovt nok får man at vide, at varen sagtens kan returneres(til Kina), for egen regning naturligvis og denne udgift overstiger præcist anskaffelsesprisen!.

Fra nu af fraviger jeg ikke min intentioner om primært at handle i fysiske butikker.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at kjolen ikke levede op til dine forventninger, og at leveringstiden ikke passede med din rejse. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi forstår også din frustration omkring både kvaliteten og returprocessen. Vi bestræber os på at give så præcis information som muligt om både produkt, levering og returvilkår, og vi beklager, hvis det ikke har stemt overens med din oplevelse.

Vi vil meget gerne gennemgå din sag og se, hvordan vi kan hjælpe dig videre. Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan undersøge det nærmere.

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Varerne levede ikke op til forventningerne, og returnering er meget besværlig. Man skal selv betale retur til Kina og der trækkes et gebyr pr. vare, så man ikke får fuld refundering. Blev også tilbudt kun 10 % tilbage for at beholde varen. Kan ikke anbefales.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og at varerne ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår også din frustration omkring returprocessen. Vi bestræber os på at gøre vores vilkår så tydelige som muligt og behandle alle henvendelser fair og korrekt.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og finde en løsning. Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så hjælper vi dig videre hurtigst muligt.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus