Leuk dat je je eigen mascara kan samenstellen. Snel geleverd in een leuk doosje. Prima prijs/kwaliteit. Omdat het buisje dus gevuld wordt met jouw keuze product, vraag ik me we af hoe lang het produc... Voir plus
Lisez les avis des autres
De Friday mascara heeft mijn wimpers echt een prachtige boost gegeven! De formule is niet te dik, waardoor hij makkelijk aan te brengen is zonder te klonteren. Hij geeft mijn wimpers lengte en volume,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Twee mascara's besteld bij FRIDAY mascara. Ze bieden verschillende mascara's met verschillende borsteltjes, zodat je je eigen voorkeur kunt kiezen. De prijs/kwaliteit vind ik heel goed en de mascara's... Voir plus
L'entreprise a répondu
Op zich vind ik de mascara prima, daarom heb ik deze inmiddels meerdere keren besteld. Probleem is dat de verpakking zo afgeeft waardoor overal zwarte stukjes aan zitten. Aan mijn handen, gezicht, res... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
‘s Werelds eerste customizable mascara! Stel bij FRIDAY je eigen mascara samen door te kiezen uit 6 verschillende formules zoals extreme volume of waterproof en 8 unieke mascara borstels. Bepaal daarnaast zelf hoe vaak je jouw mascara ontvangt! Zo kun je kiezen om je mascara om de 1, 2 of 3 maanden of éénmalig te ontvangen. Gaat het toch te snel? Dan kan jij zelf het moment kiezen waarop je hem ontvangt. Je betaalt per keer en er is geen minimale afname, zo zit je bij FRIDAY nergens aan vast. Geniet vervolgens van jouw unieke mascara!
Coordonnées de contact
Hogehilweg 17, 1101 CB, Amsterdam, Pays-Bas
- 085 782 2928
- support@fridaymascara.com
- fridaymascara.com
Fijne mascara
Fijne mascara, altijd antwoord op vragen. Jullie denken mee ipv tegen als er problemen voordoen. Snelle verzending. Ga zo door.

Fijne mascara
Fijne mascara. Op jouw wens af te stellen en elke 3 maanden op je deurmat. Wil je even niet? Dat schuif je de berzorging op! En niet duur! 😁
Daarnaast spaar je ook nog voor een leuk cadeautje die gewoon meegestuurd wordt. Zo kwam ik aan mijn fijnste pincet!

Super fijne mascara
Ik vind de mascara’s echt super fijn en ze doen wat ze zeggen net als de borsteltjes. Helaas geeft de roller af na een maand en heb je steeds zwart spul op je hand.

Réponse : FRIDAY Mascara
De mascara valt ontzettend tegen
De mascara valt ontzettend tegen, ik heb dan ook mijn abonnement stopgezet. De waterproof zou goed en streeploos blijven zitten, het is daarentegen na 2 uurtjes al zwart onder mijn ogen. De ‘gewone’ is nog erger, dan is het na een uur al mis. De klantenservice is wel heel vriendelijk, daarom 2 sterren maar verder kan ik er jammer genoeg niets anders van maken.

Prima prijs- kwaliteit
Prima prijs- kwaliteit.
Prettig in gebruik. Heel veel keuze. Altijd op tijd geleverd. Al heel wat jaartjes klant.
Ik ben fan!

Réponse : FRIDAY Mascara
Ik ben heel tevreden met Friday…s
Ik ben heel tevreden met Friday mascara, en het fijne vindt ik ook de keuze in borsteltjes. Zodat je het helemaal naar eigen wens kunt invullen.

Fijn product!
Ik maak sinds een half jaar gebruik van deze mascara en ben zeer tevreden. Goede mascara die mijn wimpers goed accentueert en altijd op tijd qua bezorging. Ruime keuze in borsteltjes. Pakketje is leuk om te ontvangen hier wordt aandacht aan besteed.

Réponse : FRIDAY Mascara
Deze mascare doet wat er beloofd wordt.
Deze mascare doet wat er beloofd wordt. Een paar keer heen en weer over de wimpers en het is prachtig. Lekker vol. Helemaal prima.

Réponse : FRIDAY Mascara
Nooit zonder verse mascara!
Heel erg fijn, een mascara abonnement! Je kunt per keer aanpassen welke mascara je wil en ook de bezorging kan aangepast worden. Mocht ik nog geen nieuwe mascara nodig hebben, dan stel ik deze uit. Ook krijg je met regelmaat een cadeautje bij je mascara, altijd weer leuk om uit te pakken!

Réponse : FRIDAY Mascara
Ondanks fantastisch borsteltje en bepaling niet mijn goedkeuring
Ik vind t borsteltje heel erg fijn, de verpakking fantastisch! Maar de mascara zelf of de vloeistof (hoe boek je dat eigenlijk) krijg ik niet mooi op mijn wimpers. Het is dik, klonterig en plakkerig en niet hoe ik mijn wimpers wil.. geen separatie, maar klodders verf op mijn wimpers. Zo jammer, want t concept is geweldig!

Hele prettige ervaring
Hele prettige ervaring. Ik had eerst een formule die voor mij niet goed werkte. Zonder problemen kreeg ik een ander advies en een nieuwe opgestuurd. En dit is perfect. Het voelt goed en blijft lang zitten en ik heb prachtige wimpers.

Super mascara
Hele fijne service en ik heb de water removable mascara die heel goed blijft zitten maar gewoon met warm water kan worden verwijderd. Zelf mijn borsteltje uitkiezen is geweldig want ik heb lange wimpers en dan kan ik niet elk borsteltje gebruiken. Ik heb een abonnement en ben er blij mee want ik hoef niet na te denken dat ik weet een nieuwe moet kopen, deze ligt elke keer in de brievenbus (en altijd met een leuk kadootje erbij☺️)

Réponse : FRIDAY Mascara
Super blij met friday mascara
Ik heb al jaren een abbonement bij Friday mascara en altijd super tevreden. De kleine cadeautjes zijn altijd leuke extra'tjes. Ook heel fijn dat je de levertijd kan aanpassen naar eerder of later!

Top mascara
Top mascara! Vlekt niet, wimpers plakken niet, volle zwarte wimpers en prima prijs. Ik word er heel blij van!

Altijd goed en betrouwbaar
Altijd goed en betrouwbaar! Frequentie en soort zelf te bepalen, nooit meer te oude mascara en niet te duur. En de recycling bonus is aantrekkelijk én duurzaam! Kortom: tevreden.

Réponse : FRIDAY Mascara
Gewoon een heel fijn abonnement met…
Gewoon een heel fijn abonnement met goede mascara🥰

Zo snel resultaat!
Fantastisch, ik heb zo snel het gewenste effect, lang en volume. En het abonnementsysteem is top!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.