Zeer tevreden over Friesland Isoleert
Zeer tevreden over Friesland Isoleert! Duidelijke communicatie, goed advies en alles netjes volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijke mensen en een mooi eindresultaat. Zeker een aanrader!
Friesland Isoleert helpt woningeigenaren in heel Friesland bij het verduurzamen en comfortabeler maken van hun woning. Wij richten ons op persoonlijk advies, duidelijke afspraken en isolatieoplossingen die passen bij de woning én de wensen van de bewoner. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere spouwmuurisolatie, vloer- en bodemisolatie, dakisolatie, HR++ glas en kozijnen. Tijdens een afspraak aan huis bekijken we de situatie zorgvuldig en bespreken we welke maatregelen geschikt zijn. Vervolgens ontvangt de klant een duidelijke offerte, zodat vooraf helder is wat er wordt uitgevoerd en wat de kosten zijn. Ook kijken we naar de beschikbare ISDE-subsidie en eventuele gemeentelijke verduurzamingsregelingen. Zo krijgt de klant inzicht in de mogelijkheden om de investering in woningisolatie te verlagen. Bij Friesland Isoleert vinden we persoonlijk contact belangrijk. Van de eerste aanvraag en woningopname tot de planning en uitvoering willen we klanten goed begeleiden en bereikbaar zijn voor vragen. We werken in heel Friesland en helpen zowel met één afzonderlijke isolatiemaatregel als met het combineren van meerdere verduurzamingsmaatregelen. Friesland Isoleert Voor een warmer Friesland.
Lange Marktstraat 1, 8911AD, Leeuwarden, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Wij hebben onze vliering laten isoleren met PIF-isolatie door Friesland Isoleert. Alles is netjes en strak aangebracht en ook de afwerking ziet er goed uit.
De communicatie verliep prettig en de werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd. Tevreden met het resultaat!
Wij hebben onze bodem laten isoleren met EPS-parels door Friesland Isoleert en zijn ontzettend tevreden. Vanaf het eerste contact zijn we door Fabian goed en duidelijk geholpen.
Fabian heeft ons gedurende het hele traject begeleid en ook met de volledige subsidieaanvraag zijn we van A tot Z geholpen. We hoefden hier zelf eigenlijk niets voor te doen en alles werd netjes uitgelegd en afgehandeld. Dankzij de beschikbare subsidies hadden wij uiteindelijk zelfs geen eigen bijdrage.
Fijne communicatie, duidelijke afspraken en alles goed geregeld. Bedankt Fabian en Friesland Isoleert! Zeker een aanrader als je je woning wilt laten isoleren!