Bestilte en Ozonmaskin. Den ankom og gikk i retur uten at jeg fikk melding, foruten en mail i søppelpost. Har prøvd å ringe uten hell. Mailadressen deres er feil. Anbefaler ikke Friluftsbutikken.
Bestilte en Ozonmaskin
Har prøvd å ringe uten hell. Mailadressen deres er feil.
Anbefaler ikke Friluftsbutikken.
Produktet virker ikke
Fått 2 sensorstyrte lamper. Sluttet og virke etter en dag. Ikke mulig å få kontakt med Friluftsbutikken. Ikke kjøp noe herfra!!!
Ikke seriøs sktør🤡
Ikke seriøs sktør🤡. Først Romerike profilering, så padlelivet og nå friluftsbutilken? Kjøpt SUP m 5 års garanti. Går opp i opp i sveisen. De tar ikke tlf, svarer ikke på e-post. Styr unna!😈
Kjøpte en SUP i 2023
Kjøpte en SUP i 2023. Rask levering. Men det var det eneste som var bra. Supen gikk opp i liminga, sendte sporenstreks en epost med bilder og god beskrivelse av feilen. Har sendt 3 mailen siden juli 2023, men aldri fått en eneste tilbakemelding. Forbrukerrådet neste.
Styr unna denne nettbutikken, aldeles mangel på kundeservice og tilbakemelding. Anbefales IKKE!
Ren SVINDEL-bedrift – STYR UNNA!
Trustpilot: Dere burde ha et alternativ med 0 – NULL – stjerner, denne bedriften fortjener ingen stjerne!
[OBS: friluftsbutikken.com (=svindlerne) må ikke forveksles med friluftsbutikken.no som er en seriøs bedrift.]
Jeg har hatt et årelangt strev med å få tilbakebetalt et ubrukelig kjøp. Den som strever med noe lignende, kontakt Forbrukertilsynet, de tar slike saker. Friluftsbutikken /Romerike profilering AS gav seg imidlertid ikke før Forbrukertilsynet truet dem med Namsmannen. Som flere her har påpekt sender de ut spam-"reklamen" sin fra et mangfold avsenderadresser. Dette betyr at de også bryter GDPR-regelverket og kan også anmeldes for dette.
De har nå (januar 2024) startet på nytt igjen overfor oss, men hvis de fortsetter å spamme oss ned, bør de ikke være i tvil om at de vil bli anmeldt på nytt!
Jeg bruker ord som svindel fordi jeg de facto ble forsøkt svindlet, og det måtte bistand fra offentlig hjelpeinstans til for å stoppe dem som bedriver dette.
Vil du vite mer om de som står bak "Friluftsbutikken" (og "Padlelivet") kan du sjekke orgnr. 999 329 497 i Brønnøysundregistrene, dette er offentlig tilgjengelig info.
STYR UNNA
Her har vi en bedrift som overhode ikke er ute etter å bedrive noen form for service. De verken svarer på mail eller telefon. Om noen har tips til hvordan man ordner med retur når man ikke får kontakt med de eller finner returskjema mottas tips med takk. Anmeldelse til politiet er det neste.
Handlet hodelykt som skulle lyse 6000…
Handlet hodelykt som skulle lyse 6000 lumen. I følge brukermanualen så stemmer veldig lite med de opplysningene butikken ga.
Da jeg kontaktet de for å returnere lykta, var det null respons.
Hans Huseby
Har ikke motatt varen jeg bestilte
Har ikke motatt varen jeg bestilte, og de svarer ikke.
Absolutt dritt bedrift som sender spam…
Absolutt dritt bedrift som sender spam mail til enhver registrert bedrift. Spam og scam bedrift, bytter email hele tiden slik at de ikke kan blokkeres.
Styr unna!!
Styr unna!!! Kjøpte en Rauma Sup i juli 2022, året etter lekker den luft flere steder i limsømmene. Har oppbevart den forsvarlig hele tiden. Får ikke svar på mail og kundeservice svarer ikke på telefonen.
Samme erfaring som flertallet
Samme erfaring som flertallet. Har aldri handlet her, men mottar reklame flere ganger i uken fra nye adresser hver gang. Umulig å melde seg av nyhetsbrevet, og umulig å blokkere. Oppsummering: drittselskap.
Meldte meg aldri på nyhetsbrev men har…
Meldte meg aldri på nyhetsbrev men har blitt spammet ned i godt over et år. Meldt meg av nyhetsbrev flere ganger og rapportert uten endring. Så da får dere vite det her da ;)
Oppladbare varmesokker. Fikk oppladbare sokker i julegave
Fikk oppladbare sokker i julegave.
Dem virket ikke, sende dem i retur, prøver å ringe,tar ikke telefon, svarer ikke på mail, hører ingenting fra dem. Anbefales IKKE. Styr unna dette firmaet. Friluftbutikker.com og Romerike Profilering er ikke seriøse.
USERIØS, LIGG UNNA.
Elendig kundebehandling. Totalt useriøs.
Slutter å svare ved reklamasjon. LIGG UNNA!!!
Vi bestilte ledlys som vi skal ha ute…
Vi bestilte ledlys som vi skal ha ute fir 14 dager siden, fortsatt ikke blitt sendt, prøvd og ringe friluftsbutikken flere ganger men tlf er skrudd av. Angrer på at vi ikke undersøkte litt nøye før vi handlet fra dette firmaet,
TIL DERE SOM HAR TENKT OG HANDLE FRA FRILUFTSBUTIKKEN, FINN EN ANNEN BUTIKK.
Umulig å få tak i de, både mail og tlf......
Etter et kjøp trenger jeg å kontakte de, men det er helt umulig. De lever vel kun av å selge produktene, men yter ikke kundeservice. Jeg har sendt flere mailer. Tlfnr som er oppgitt svares det ikke på. Jeg har forsøkt flere ganger pr dag i en ukes tid. Gir opp! Styr unna. Ser at det er et ungt ektepar som driver denne nettsiden-, Friluftsbutikken.com.
Friluftsbutikken.no blir nedringt av folk som skal ha tak i de som driver med -.com domene, fordi de tror det er den butikken de har handlet av.
De var veldig fortvilet over at noen brukte samme navn som de, men -.com.
Skulle ønske jeg gikk inn her og sjekket FØR jeg handlet, da hadde jeg blitt advart ser jeg av alle de andre dårlige omtalene også..... Lesson learned!
Bestilt hodelykt
Bestilt hodelykt, betalt med Vipps. Fikk aldri bekreftelse av bestilling. Tok kontakt med han på Finn og han sa at den hadde blitt sendt ut den dagen og jeg måte sjekke spam mail. Men det var ingenting. Ventet seks dager, fikk ingen pakke. Spurt om sporing nummer- fikk en nummer og der stod det at ingen sending var mottatt, kun melding om å sende. Sendt bilde av dette til han og hørt ingenting. Bedt om å få penger tilbake siden ingen vare var sendt og han har ikke svaret. Har anmeldt han til Finn.no og skal politianmelde han i morgen. IKKE KJØPE FRA DENNE BUTIKKEN!!!!! BARE SVINDEL!!!
I have refund the product 2 months back…
I have refund the product 2 months back and want my money back but they don't respond my mail and its almost 7 times I have been sending mail. Worst customer service.... Don't trust them. You will regret.
Får ikke kontakt med selger
Jeg gjorde et kjøp 2. Februar som jeg øsker å returnere pga størelsen. Over telefon ble vi enige om at han skulle sende returskjema og en ny vare i større størelse. Returskjema og varen ankom ldri. Har ved utallige forsøk via mail og telfon forsøkt å få kontakt igjen. Det lykkedes meg å få i oktober, hvor han lover å sende returskjema samme dag. Da jeg ikke mottok det sendte jeg mail dagen etter. Ikke noe svar. Jeg ringte igjen og fikk utrolig nok svar. Da skulle skjemaet sendes over helgen. Det er ikke motatt og nå får jeg ikke kontakt på telefon igjen. Så her er det helt utrolig dårlig kundeservice, og anbefaler ikke å handle her