Det var billigt og super hurtigt. Men der er også lidt malurt i bægeret. Jeg fjernede fluebenen i rubrikken hvor man beder tilbud pr. email, jeg hader ganske enkelt den slags!! Det akseptere I åbenbar... Voir plus

Altid de bedste tilbud. Hvis du kontakter kundeservice, så får du rent faktisk et sobert og hurtigt svar. Bedre end konkurrenterne. Stor anbefaling herfra.

1. Magasin de produits capillaires

Frisør Shoppen stræber på at tilbyde de bedste produkter på markedet til en rimelig pris. Hos os køber du altid original produkter til en god pris.

4,9

Frisør shoppen har nogle virkelige gode…

Frisør shoppen har nogle virkelige gode tilbud og varerne kommer hurtigt. Jeg glemte at hente pakken til tiden og den blev derfor sendt retur. Da jeg tog kontakt til firmaet var servicen helt i top og jeg havde min pakke 2 dage efter. Jeg handler bestemt her igen:)

12 décembre 2024

Min ordre blev returneret før jeg modtog den

Jeg betalte for nogle produkter som jeg pludselig fik en besked om var returneret (uden at jeg havde modtaget dem). Jeg skrev til deres kundeservice, som svarede at min ordre ved en fejl nok var landet i returburet, men at jeg kunne placere en ny ordre hvis jeg stadig var interesseret. Da jeg skulle bruge produkterne selv samme uge, måtte jeg desværre gå ud og købe produkterne andetsteds... Har bestilt der før hvor alt er forløbet smooth - derfor får de to stjerner. Denne oplevelse var nok bare et uheldigt tilfælde, og jeg har fået alle mine penge igen.

29 novembre 2024

Altid god service

Altid god service, rigtig gode produkter og virkelig gode priser - det eneste sted hvor jeg handler mine hår produkter

22 novembre 2024

10/10

Lynhurtig levering, I lever altid op til det, I lover - kun ros herfra!

3 décembre 2024

Personlig og høflig betjening!

Jeg havde bestilt et produkt som desværre var udsolgt. Jeg fik en personlig opringning med meget høflig information om situationen, samt forslag til hvordan vi kunne løse problemet bedst for mig. Det er altså en service man sjældent møder idag.

2 décembre 2024