1. Boutique de santé et beauté
  3. Grossiste en produits de beauté
  4. Service de fitness et nutrition
  5. Boutique de produits diététiques
  6. Boutique de produits de nutrition sportive

Din lokale selvstendige Herbalife Nutrition-forhandler med døgnåpen nettbutikk. Helse for deg - gjort enkelt! Og din foretrukne helsekostbutikk på nett! Personlig tilpasning og oppfølging av Helga Opsett, helse- og businesscoach, bosatt i Holmestrand. I nettbutikken finner du helsekost, protein baserte produkter til trening, deriblant proteinshake, wheyprotein, proteinbarer og multivitaminer for menn og kvinner. Herbalifeshake gir deg en god lavkarbo frokost, eller hva med proteinpannekaker eller smoothie? Herbalifes helse- og velværeproduktene passer for deg som trenger næringsriktig fastfood i en hektisk hverdag, proteindrikk, frokostpakke med frokostshake, urtete og aloe vera-juice som gir energi og overskudd, vektkontroll og kosttilskudd for gode treningsresultater og mer muskelmasse. Du finner blant annet vitaminer og mineraler for gravide, omega 3, magnesiumtilskudd, D vitamintilskudd, tilskudd med vitamin B12, vitaminer for hud, hår og negler. Blant velværeproduktene finner du hudpleieprodukter og hårpleieprodukter av den beste kvaliteten. Denne høykvalitets hudpleie har gode botaniske ingredienser som aloe vera, vitaminer og mineraler. I butikken min finner du ansiktsrens, toner, ansiktsvann, serum for ansikt, ansiktskrem, fuktighetskrem, håndkrem, øyekrem, øyegele, dagkrem, nattkrem, aloe vera gele, shampo, balsam, bodylotion, såpe, dusjsåpe. Velkommen til en hyggelig handel i nettbutikken!

4,0

Bien

Kan varmt anbefale Helga og Frokostshake.no

Kan varmt anbefale Helga og Frokostshake.no. Shakene er raske å lage, gir kroppen den næringa den trenger og de smaker fantastisk godt. Hun har fulgt meg tett opp og veiledet meg i hvordan bruke Herbalifeproduktene for best støtte for god helse. Jeg har fått gode råd for hvordan bedre balansere trening, mat og hvile gjennom dagen. Hun er en fantastisk samtalepartner og veileder. Hun tar seg tid. Jeg er så glad for at jeg kom over henne og Frokostshake.no. Hun er rett og slett gull❤️

30 avril 2023

Réponse : Frokostshake.no

Tusen hjertelig takk, Kjersti, for de gode og varme ordene. 💚 Jeg setter umåtelig stor pris på deg også og du har blitt en nær og god venn gjennom den tiden vi har kjent hverandre. 🥰

God service

God service, gode råd og oppfølging

19 avril 2023

Réponse : Frokostshake.no

Tusen takk for omtalen, Lisbeth! Setter så stor pris på deg!

Flink og dyktig helsecoach

Flink og dyktig helsecoach. Hun snakker av egen erfaring. Herbalife sin shaker smaker helt nydelig. Å kan virkelig hjelpe deg til et sunnere og lettere liv. Anbefales

3 octobre 2022

Réponse : Frokostshake.no

Tusen takk for tilliten, Rita!

Fantastisk dyktig og profesjonell…

Fantastisk dyktig og profesjonell service. Shakene er legendarisk gode!

11 janvier 2023

Réponse : Frokostshake.no

Tusen takk kjære du! Personlig service er alltid inkludert 😘🙌🏻 Digger at du digger shakene, det er jo så mange gode smaker 🤗