Banner for Frontapply AB

Frontapply AB Avis 792

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Frontapply har ett fantastiskt utbud och verkligt hög servicenivå! Fick hjälp med att skynda på leverans så den skulle komma i fas med byggarna som blev klara tidigare än planerat. Stort plus att de... Voir plus

Otroligt trevlig & serviceinriktad personal samt ägare. Köpt beslag & dörrhandtag i samband med renovering och är väldigt nöjd med både produkt & bemötande. Beställde B&P handtag som inte var den färg... Voir plus

Fantastisk support i butik/orderläggning! Mät-killen var i utsatt tid, kunde mycket bra engelska! Hade även en extrem utrustning som ingav förtroende Extremt snabb tillverkning och leverans!! (I... Voir plus

1. Prestataire de réaménagement de cuisine
  2. Magasin de plans de travail
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Magasin de rénovation

À propos de Frontapply AB

Frontapply är butiken med bänkskivor i toppklass och andra noga utvalda detaljer till hemmet.

Med en väldigt uppskattad kundsupport och kunnig personal kan vi ge dig all hjälp du behöver för att känna dig trygg i ditt köp. Besök oss gärna i vår butik/showroom i Hammarby Sjöstad, Stockholm, eller hör av dig via telefon eller mail.

Varmt välkommen!

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

792 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Fult och ofärdigt resultat

Vi var nöjda med processen fram till monteringen . Men! Frontapply fogar inte mot vägg vid montering. Nu menar de att de är färdiga, men det är stora och fula glipor mot väggen och resultatet ser därför ut dåligt och ofärdigt ut. Vi känner oss besvikna och ledsna. Måste nu ta in andra hantverkare för att göra klart. Om de hade lagt på extra på fakturan och erbjudit denna tjänst för att kunna erbjuda ett bra slutresultat hade känslan blivit en helt annan. Helt sjukt de inte kan erbjuda en helhetslösning. Nu gläds vi inte åt en ny bänkskiva. Istället googlar vi lösningar och nya hantverkare. Sååå tråkigt!

17 avril 2026
Avis spontané

Fin bänkskiva men dålig support och kommunikation

Sammanfattningsvis är vi nöjda med bänkskivan, men har svårt att se vilket mervärde Frontapply tillförde jämfört med att anlita underleverantören direkt. Med bättre kommunikation, större ansvarstagande och mer rådgivning hade helhetsupplevelsen kunnat bli betydligt bättre.

Bänkskivan i sig är fin och priset var förmånligt. Själva produkten motsvarade våra förväntningar.

Däremot är vi besvikna på Frontapplys hantering i rollen som mellanhand. Vi hade förväntat oss betydligt mer struktur, ansvarstagande och kundstöd. I praktiken fick vi ofta själva kommunicera direkt med underleverantören, som uppträdde oprofessionellt, hetsade i kommunikationen och föreslog olämpliga tider för mätning, installation och åtgärder, såsom sena kvällar och helger. Detta borde ha hanterats och filtrerats av Frontapply.

Vid vårt reklamationsärende upplevde vi att det saknades tillräcklig förståelse för konsumenträtt och bevisbörda. Kommunikationen mellan Frontapply och underleverantören ledde till motstridig och stundtals felaktig information. Den tekniska “bedömning” som gjordes för att fastställa orsaken till skadan var mycket begränsad och upplevdes inte som seriös.

Vi saknade även proaktiv rådgivning. Våra egna hantverkare kunde snabbt föreslå alternativa lösningar för ett bättre slutresultat, såsom att ta bort fönsterbrädan och förlänga bänkskivan, något vi hade förväntat oss att Frontapply skulle kunna bidra med redan från början.

2 décembre 2025
Avis spontané

Otroligt omständligt att komma fram…

Otroligt omständligt att komma fram till prod start, frågor som äter tid som kan ställas vid beställningen kommer ett par dagar senare, välvillig personal men logistiken mindre bra för att vara transparent. I övriga världen och deras villkor är betalning ett ordererkännande så varför ytterligare ett en 4-5 dagar senare?

5 novembre 2025
Avis spontané

Förseningar på överens en månad

Beställt handtag till kök. Fick endast en del av handtagen och de andra fanns inte i lager men skulle kunna skickas ganska snart till den 18 september. Det blev sedan försenat ytterligare till 10 oktober. Skulle inte beställa här om man har satt in nytt kök och behöver vara säker på att få handtag. Verkar vara väldigt osäkert med leveranserna

1 octobre 2024

Réponse : Frontapply AB

Vi beklagar verkligen det inträffade. Det är väldigt sällsynt att leveranser från fabrik blir försenade, men vi har gett dig transparent information så fort vi fått den till oss. Det är verkligen tråkigt att du hamnar i kläm och vi kommer föreslå en kompensation som plåster på såren.
Önskar dig en fin höst
Mvh, Tobias @ Frontapply

Toopen support, något buggig/seg hemsida

Jättebra support, snabb leverans och service rakt igenom. Ett klagomål, men som inte gör att de förtjänar avdrag var att hemsidan krånglade otroligt mycket för mig.
Men iom den effektiva supporten och snabba svaren så löste sig allting på ett väldigt smidigt sätt.

5 août 2024

Smidigt att beställa

Smidigt att beställa på nätet. Hade ställt en fråga i min beställning och blev uppringd innan de skulle skicka. Väldigt proffsigt.

22 juillet 2024

Kompetent och kundvänlig personal

Kompetent och kundvänlig personal som hjälper hela vägen från frågor innan köpet på plats i butiken till förklaringar och vägledning på telefon efter köpet.

18 juillet 2024

Mitt go to place

Mitt go to place för att handla Buster & Punch. Har gjort custom-beställningar direkt via mail och den personliga servicen är jättebra.

16 juillet 2024

Réponse : Frontapply AB

Tack Jonas för fint betyg! Kul att höra :)
Hoppas vi hörs snart igen.

Vänligen,
Ellinor - Frontapply

Jag är mkt nöjd både med varorna som…

Jag är mkt nöjd både med varorna som jag beställt men också med bemötandet och servicen hos Frontapply.

5 juillet 2024

Réponse : Frontapply AB

Tack för de fina orden. Så kul att höra. Välkommen tillbaka framöver :) Vänligen, Ellinor - Frontapply

Réponse : Frontapply AB

Hej, fint att höra att du är nöjd med leveranstid och pris. Då gör vi saker rätt! :) Ha en fortsatt fin vecka. Med vänlig hälsning, Alva - Frontapply

Lätt att beställa och tidigt leverans

Lätt att beställa och tidigt leverans

3 juillet 2024

Réponse : Frontapply AB

Tack för ett fint omdöme och kul att höra att köp och leverans kändes smidigt och snabbt :)
Vänligen, Louise - Frontapply

Mycket bra!

Mycket bra service genom hela processeen från beställning till installation av min fina bänkskiva!

10 janvier 2024

Réponse : Frontapply AB

Tack för ditt fina omdöme Malin! Det har varit ett nöje att få hjälpa dig och se hur fint det blev med bänkskivan!
Ellinor @ Frontapply

Trevligt och proffsigt bemötande genom…

Trevligt och proffsigt bemötande genom hela processen.

9 janvier 2024

Réponse : Frontapply AB

Tack för ditt fina omdöme Helena och för att vi fick vara del av er drömrenovering!
Bästa hälsningar,
Ellinor @ Frontapply