Underbara färger och snabba leveranser. Jag har hittills aldrig haft problem med blödande färger och Merinosock garnet är underbart att sticka med.
Jag tycker att jag fick garnet snapp och fick hjälp att beställa varan. Hade glömt att swisha pengarna. Garnet hade jag letat överallt och det vad bra att ni hade det. Nu kan jag sticka färdig min trö... Voir plus
Så många vackra garner! Kvaliteten känns så härlig. Bland de skönaste garn jag stickat med. Kommer absolut att handla fler gånger. Det tog bara ett par dagar så hade jag garnet hemma. Verkligen snabb... Voir plus
Kontaktade säljaren och fick hjälp med att köpa färger som var slut. Så fick färgat efter beställning och leverans kom väldigt fort efter beställning. Fina färger, så mjukt garn. Super nöjd med hela k... Voir plus
- Magasin de tricot
- aussi dans
- Magasin de sacs
Handfärgat garn från dalarna. Säljer allt du behöver till din stickning. Små kollektioner gjorda med stor omsorg.
Hjortrongränd 15, 77462, Avesta, Suède
- info@frufjellman.se
- frufjellman.se
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Vackra garner och smidigt med betalning…
Vackra garner och smidigt med betalning & leverans
Snabb leverans!
Vackert garn och snabb leverans
Alltid bra service 👍
Otroligt vackert garn
Otroligt vackert garn, fint inslagen med lite godis och söt markör. Så trevligt att öppna!
Snabb och smidig leverans med…
Snabb och smidig leverans med fantastiskt fint paketerat med små överraskningar som ger glädje.
Garner med toppkvalitet och ett…
Garner med toppkvalitet och ett underbart bemötande. Rekommenderar strakt.
Som alltid snabb leverans och bra…
Som alltid snabb leverans och bra produkter! Chiagoo är mycket bättre än mina andra stickor!!! Hennes garner har också fantastiska färger
Tillmötesgående och vänlig
Superlätt att ha att göra med, tillmötesgående även om man är en "krånglig" kund, kommer absolut köpa mer! :)
Fin service och kommunikation
Jättenöjd med den fina kommunikationen i samband med önskemål om färg och slutförandet av affären.Kommer absolut att återkomma. Ha de gott!