Jeg er meget tilfreds med mit nye store fuglebur, stofovertræk til buret og madpillerne. Buret er smukt og der er tænkt på fuglene og pladsen. Mine fugle elsker det. Fik buret lidt over en uge efter... Voir plus
Som sædvanligt kom mine varer fra Fugleland med lynets hast. Ligeledes er det virkelig smart at man kan dele sin faktura op i 4 afdrag. Derudover er Fuglelands priser de bedste på markedet.
20.7.: Jimmy fra fugleland bliver opmærksom på min anmeldelse - at der er et produkt, jeg har skrevet en reklamation på. Han har efter at have kontrolleret kvaliteten, besluttet det ikke er et p... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos Fugleland.dk har vi det største udvalg i kvalitets legetøj og pellets til fugle og papegøjer.
Sadelmagerporten 2, 2650, Hvidovre, Danemark
- kontakt@fugleland.dk
- fugleland.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fantastisk jeg kan få suprême pellets…
Fantastisk jeg kan få suprême pellets til min papegøje. Virkelig god service også, både i forretningen og telefonisk. Meget hjælpsomme.
Har altid været tilfreds
Har altid været tilfreds med mine ordrer og vare fra fugleland ❤️
Jeg er super tilfreds med jeres gode…
Jeg er super tilfreds med jeres gode hurtige afsendelse af min ordre. Dog er jeg træt af post nord, som igen påstår de har været forbi min bopæl, hvor ingen var hjemme. Det er en velkendt løgn fra deres side. Ærgerligt når firmaet ellers gør alt for at få ekspederet ordren hurtigt .
Til info da jeg fortsætter med at handle hos jer.
Jeg købte et smukt fugletræ og fik det…
Jeg købte et smukt fugletræ og fik det leveret dagen efter. Det var flot service, tak.
Mange tak for jeres hurtige levering
Mange tak for jeres hurtige levering!
Er en tilbagevendende kunde, så kommer helt sikkert tilbage :)
God og hurtig levering
God og hurtig levering. Produktet svarer til forventningerne.
Havde brug for rådgivning
Havde brug for rådgivning - tog telefonen med det samme - kunne dog umiddelbart ikke svare - men ringede tilbage - super god service - hører sig til sjældenhederne i onlinebutikker
Hurtig levering, god kvalitet
Super hurtig levering, god kvalitet, vender altid tilbage dertil, og tak for slikket :)
Papegøjens paradis
Dejlig overskuelig hjemmeside med et for mig og min fjerkost, godt og bredt udvalg. Nemt at finde hvad jeg skal bruge og til rimelige priser. Super hurtig levering af god kvalitet.
Hurtig levering og god vare
Hurtig levering og god vare. Alt tid tilfreds med at handle med fugleland
Den hurtige levering +++
Prompt and quality service
En god oplevelse :-)
Jeg kan få majs kebab
Jeg kan få majs kebab, som min papegøje er glad for. Har købt dem før. Også tak for hurtig levering.