FANTASTISK oplevelse.. jeg har fået lavet et par skader efter at jeg væltede, og da de alligevel havde den inde, ville jeg gerne have malet min motorcykel, have nye udstødninger og sadel.. VIRKELIG... Voir plus
Lisez les avis des autres
Det har været en rigtig god oplevelse at samarbejde med full blast omkring led lys og soundstream . Fuld ud glad for resultatet Venlig hilsen Anders
Hej Allan & Co Tusind tak for en dejlig oplevelse og en udsøgt behandling, det var super fedt, det husker jeg og giver det videre. God vejledning og ikke noget forsøg på oversalg. Fik nogle virkelig... Voir plus
Jeg bestilte en modstand til LED-blink til min Sportster. De kom desværre til at sende den forkerte vare, men de svarede hurtigt på min mail og sender straks den korrekte – inkl. returkuvert. Det er m... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin d'équipement et d'accessoires pour motos
- Magasin de pièces et d'accessoires pour motos
- Atelier de réparation pour motos
Écrit par l'entreprise
Vi er specialister i hele den elektriske del af din motorcykel. Kan der sættes strøm til – så ved vi noget om det. I særdeleshed LED-lys, lydsystemer, varme i håndtag, navigation, gps, alarm osv. Vi bestræber os på at udvikle de bedste løsninger til alle motorcykler, uanset om du kører amerikansk, engelsk, italiensk, japansk eller tysk. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at forbedre din køreoplevelse og tilpasse din motorcykel efter dine behov. Lad os tage din motorcykel til det næste niveau med vores elektriske ekspertise. Uanset om det er at installere avancerede sikkerhedssystemer, forbedre din komfort under kørslen eller tilføje den seneste teknologi, så er vi din pålidelige partner for at gøre din motorcykel endnu mere imponerende og funktionel. Vi er drevet af lidenskab for motorcykler, og vores mål er at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tohjulede følgesvend.
Coordonnées de contact
Knud Bro Alle 7D, 3660, Stenløse, Danemark
- cph@fullblast.dk
- fullblast.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Meget fin betjening og rådgivning
Meget fin betjening og rådgivning, da jeg kom forbi butikken. Lækker LED-forlygte, som virker perfekt. Udelukkende positive oplevelser herfra.

Réponse : FULLBLAST
Fejl levering af vare gav super service
Jeg har bestilt et sp connect cover til min mobil og havde ikke opdaget at jeg havde bestilt den til afhentning.
Fullblast ringede til mig samme dag da de syntes det så forkert ud da jeg bor i den anden ende af landet.
De skynde sig at ændre den til post levering og sendte den dagen efter for deres regning til trods for at fejlen var min.
Samtidig fandt de lige nogle muligheder og sendte til mig på mail med sæder til min MC.
Varen er modtaget og alt er helt perfekt.
Handler bestemt her igen super super service ud over det sedvanlige

Réponse : FULLBLAST
Jeg føler mig altid velkommen
Jeg føler mig altid velkommen hos FullBlast og der er ingen dumme spørgmsål for en rookie som mig i Harley branchen
Alt bliver forklaret så jeg forstår det og jeg er ikke i tvivl om hvad jeg siger “ja” til

Réponse : FULLBLAST
super god service og hurtigt…
super god service og hurtigt hjælp⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse : FULLBLAST
Fantastisk service og betænksomhed.
Jeg har aldrig oplevet så stor en service som hos Fullblast.
Man mærker tydeligt, at de virkelig gør alt for at hjælpe én, og det gælder hele holdet. Specielt en episode står klart for mig – jeg stod udenfor butikken ved min bil, da William, en af medarbejderne, kommer ud af butikken og tilbyder at hjælpe mig med at bære noget. Selvom jeg takkede nej, gik han derefter hen til min kone og spurgte, om hun havde brug for noget at drikke! Det var så oprigtigt sødt og betænksomt, at det virkelig gjorde indtryk.
Denne form for kundeservice giver mig håb – de går virkelig den ekstra mil for deres kunder. Super venlige og imødekommende!
Jeg vil til enhver tid anbefale Fullblast til andre – de leverer virkelig en service, der er i en klasse for sig.

Pragtfulde Fullblast
Var hos fullblast med min klub kammerat og hans streetglide for at få fejlsøgt på radioen der ikke kunne fange signal.
Allan konstaterede lyn hurtigt at systemet var forældet, og startede med at skifte antennen så radioen virkede. Tilbød herefter at udskifte hele systemet, og kunne gøre det mens vi ventede - hvilket min kammerat accepterede.
Dette gav os mulighed for at følge Allan og hans arbejde. Der blev fint dækket af, han vidste hvor alle skruer sad og hvordan alting skulle laves. Jeg arbejder selv i tilsvarende branche, og kunne tydeligt se et håndværk godt udført. Ingen klip i ledninger, men adapter stik, grundighed og stolthed over hans arbejde var tydeligt- alt imens han delte hans enorme viden. Dybt imponeret over Fullblast, den åbenhed og imødekommenhed - også fra den kvinde det tog mod os. Her kommer jeg igen - godt gået!

Réponse : FULLBLAST
Kanon fed oplevelse endnu gang hos full…
Kanon fed oplevelse endnu gang hos full blast.. William og Allan har sørme styr på deres Sh*t…!!
Altid god service og vejledning og ikke dejligt humør..
Store 6 stjerner herfra..!!

Super god service
Super god service, da jeg i går skulle købe sp Connect til min cykel. Tog sig tid til at kigge på min mc, og give sit syn på hvad der var muligt for min mc, ift. montering osv. Derudover smilende og imødekommende - så alt i alt en god oplevelse. Anbefaling herfra!

Réponse : FULLBLAST
Igen et super stykke arbejde fra Allan…
Igen et super stykke arbejde fra Allan og Co.
Skulle idag ha monteret varmehåndtag på min Harley. Alt foregår professionelt og super effektivt. Klaus afmonterer de gamle,monterer de nye,trækker ledninger gennem styr og risers. Allan kommer og lodder og færdiggør det sidste.
En to tre og ud af vagten igen.
Vil til enhver tid anbefale fullblast.
Og kommer helt sikkert igen.
(Og så har de go kaffe)🤌🏻👍🏻😎
Mvh Ivan Harding Pedersen.
Jeg bestilte en ny udstødning for Harleyen, fik rigtig god vejledning hvad vil spille på min model. 5 dage senere ringe Allan at den var kommet hjem så vi aftalte en dag hvor jeg sku aflevere mc, 4 dage senere og wupti så var cyklen klar. Har lige afhente den og jeg må nok sige at jeg er en rigtig glad mand! Fantastisk arbejde og service. Jeg vil stærk anbefale Full Blast til alle som skal pimpe op deres mc, er det lys, lyd, udstødning eller bare til en snak og en kop kaffe, man føler sig rigtig velkommen hos Full Blast så snart man træder ind i døren.
Tusind tak, Allan & Crew for et arbejde vel udført!
Mvh. Rony
fantastiske oplevelse, jeg havde hos Full Blast
Kære Allan,
Jeg vil gerne give dig en stor anbefaling efter den fantastiske oplevelse, jeg havde hos Full Blast. Jeg kontaktede dig for at få sat en forlygte på min Harley Davidson Freewheeler, og jeg må sige, at jeg er mere end tilfreds med resultatet.
Din ekspertise og professionalisme var tydelig fra start til slut. Du behandlede både mig og min motorcykel med den største omhu og opmærksomhed på detaljerne. Det var tydeligt, at du virkelig har styr på dit håndværk, og det afspejles i det fremragende arbejde, du leverer.
Jeg kan varmt anbefale Full Blast til enhver, der søger kvalitetsservice og ekspertise inden for motorcykelreparationer og tilpasninger. Tak for den fremragende behandling, og jeg ser frem til at vende tilbage, hvis jeg nogensinde har brug for hjælp igen.
Med venlige hilsen Kaizer
Super service på Messen
Super service på Messen
Jeg oplevede en super kundeservice hos full blast til messen i Herning. Blev informeret om min ordre vil blive sendt i løbet ad ugen, mandag morgen efter deres travle weekend modtog jeg en besked om pakken var på vej. Kanon betjening og venlige mennesker. Her handler jeg igen!
Har d.28/11-2023 Udskiftning af radio
Har d.28/11-2023 været hos FullBlast.dk og fået skiftet min Soundstream HDHU14 da den var gået død.
Allan fra FullBlast skiftede den under garantien og da jeg havde ønsket at få den skiftet ud med en HDHU14-SI model var det den model der blev monteret.
Den gamle Soundstream var jeg tilfreds med, men den nye SI model er jeg vild med.
Hvad jeg også er vild med er den service jeg har oplevet. Fuldstændig outstanding.
Jeg kunne transportere Harleyen hjem i går med et stort og taknemmeligt smil på læberne.
Tusind Tak til Allan / FullBlast
100% tilfreds
Service, venlighed og perfektionisme fuldstændig i top!! Kan varmt anbefale Full Blast Inc når tingene bare skal være i orden💪🏻
Useriøst
Bestilte en Led indsats til min mc i marts 22
til levering ultimo april 22. Har rykket utallige gange,med svar om leverings problemer pga. corona,derefter hang leveringen på et skib.
Den forklaring for man stadig 1år og 4 måneder efter. 🙈😡
Uærlig virksomhed
Jeg bestilte d 02/01-22, en led indsats til min mc, jeg bliver så ringet op dagen efter, og bliver oplyst om at det vil være 10 hverdages levering, og om jeg kan acceptere dette, hvilket jeg acceptere.
Efter 15 hverdage kontakter jeg fullblast for lige af få en status, og bliver oplyst om at varen sendes i dag (mandag d. 24/01-22).
Fredag (d. 28/01-22) samme uge, har jeg ikke modtaget noget, hverken mail eller vare, så jeg kontakter fullblast igen (kl 09.14), hvor han påstår at varen er afsendt tirsdag, men han vender lige tilbage med en status inden fyraften, nu er det ikke længere fredag og jeg har intet hørt, hverken et opkald eller en mail.
Jeg har forståelse for at der kan være leverings problemer i disse tider, men de kan sgu da i det mindste sige sandheden, helt fra start, de havde sjovt nok ikke noget problem med hæve pengene allerede d 05/01-22, mange web butikker hæver først beløbet den dag varen afsendes.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.