Fundustry Adventures - Rotterdam Avis 40

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Bergse Linker Rottekade 20, 3056 LA Rotterdam, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Avondje paintballen op zondag 8 oktober helemaal geslaagd! Sergio (volgens mij heette hij zo) en Bram waren aan het werk, 2 topgozers! Geweldige uitleg en begeleiding. Paintballen ( voor ons de eerste... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

My company department went for an outing I organised. We tried the cocktail workshop in Rotterdam. From 7 pm to 9 pm on Friday 15 of December. The girl, sadly forgot her name due to some alcohol, was... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Parc de loisirs

Écrit par l'entreprise

Van een vriendenuitje tot een op maat gemaakte bedrijfsuitje. Met keuze uit tientallen activiteiten en overheerlijke horeca ben je aan het juiste adres!

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 38 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 2 sur 5 étoiles

We kwamen met werkuitje offroad rijden…

We kwamen met werkuitje offroad rijden en boogschieten. Het was allebei slaapverwekkend. Boogschieten met een pijl met een enorme rubber dop, moet je ook nog een onhandig veiligheidsmasker op. Offroad rijden ging in een oma drafje over een baggerpaadje.er liep een medewerker voorop die toezicht hield dat je maar niet naar zn 2 zou schakelen.Alles is zo veilig gemaakt dat het ronduit suf is.Na afloop bbq, nou dat was eerder gebakken en nu opgewarmt, zodoende amper smaak.Onvergetelijk indeed :(

21 novembre 2025

Ongastvrije workshop gevolgd

Gisteren met een aantal collega's een wellness workshop gevolgd. Jammer genoeg viel dit erg tegen; we voelden ons allesbehalve welkom, de uitleg en begeleiding was summier en zelfs tegen het onbeleefd aan. De ruimte is koud, het enige wat we kregen was een kan koud water. De dames die de workshop gaven, hadden wel lekkere warme thee en zelfs iets te snacken. Hetgeen ook gewoon gegeten werd tijdens de uitleg.
Het logistieke deel is ook niet handig, je moet veel wachten.
Kortom, een heel teleurstellende middag. Voor het bedrag wat de workshop kost, kan je beter een cadeaubon van Rituals kopen.

15 novembre 2025

Slecht

Het VR squad game spel was totaal niet wat wij ons voorgesteld hadden.
Gelijk diezelfde avond een mail gestuurd: geen reactie terug gekregen.
Per mail kreeg ik een automatisch bericht hoe ik het spel had ervaren: hierop weer alles aangegeven. Ook hierop weer geen reactie gekregen.

3 octobre 2025

Wellness workshop vrijgezellenfeest

Vandaag een vrijgezellenfeest gevierd met de wellness workshop. We hebben een eigen scrub, zeep en parfum gemaakt. De workshop werd gegeven door Faye, een leuke en lieve dame die de workshop met veel plezier gaf! We hebben een gezellige tijd met elkaar gehad, bedankt! (Ook fijn dat we zelf onze eigen versiering mochten meenemen in de ruimte).

Tip: de locatie is niet aesthetic ingericht, dit mistte ik voor onze ervaring tijdens de workshop.

3 mai 2025

Feestje zoon

Feestje van mijn zoon gevierd die werd 12 jaar.
Super leuke/stoere locatie en heel vriendelijk personeel.
Alles werd duidelijk uitgelegd en ook in de gaten gehouden zodat ze veilig hun gang konden gaan.
Patatjes en snacks smaakte goed na het schieten.
Zeker een aanrader

22 janvier 2025

Réponse de Fundustry Adventures - Rotterdam

Bedankt voor de 5 sterren.
Wij hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen ontvangen.

Geweldig bedrijfsuitje

Geweldig bedrijfsuitje! Super veel adrenaline en daar worden we allemaal vrolijk van! Heerlijk gegeten met goede kwaliteit!

10 octobre 2024

Réponse de Fundustry Adventures - Rotterdam

Hoi Lisette, dankjewel voor je mooie complimenten. Wie weet zien we jullie nog een keer!?

Paintbal & escaperoom

Super locatie en makkelijk bereikbaar.
Paintbal en escaperoom zeker een aanrader

19 avril 2024

Réponse de Fundustry Adventures - Rotterdam

Bedankt voor de 5 sterren.
Fijn om te lezen dat jullie een leuk uitje hebben gehad.
Hopelijk tot een volgende keer, wij staan graag voor jullie klaar.

Noté 4 sur 5 étoiles

Top uitje gezellig alles wordt goed…

Top uitje gezellig alles wordt goed uitgelegd alleen jammer dat soms de wapen vast loop maar voor de rest leuk

14 avril 2024

Réponse de Fundustry Adventures - Rotterdam

Beste Naldo, Bedankt voor je review. Hopelijk komen jullie een volgende keer weer. :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb de workshop wellness gedaan en…

Ik heb de workshop wellness gedaan en dat was een leuke, leerzame ochtend! Het was een behulpzame vrouw die het goed uitlegde. We konden ontdekken welke geuren er allemaal zijn. Het parfum maken ging goed en daar namen we ook de tijd voor.

6 avril 2024

Réponse de Fundustry Adventures - Rotterdam

Beste Iris, Bedankt voor de 5 sterren. Heel veel plezier met de gemaakte producten.

Leren en video maken

Het was het ervaring, alles was netjes. Ik heb daar ook een filmpje gemaakt voor mijn youtube kanaal:

Ayoub Choban ايوب چوبان

3 mars 2024

Réponse de Fundustry Adventures - Rotterdam

Hi Ayoub, bedankt voor je positieve review.
Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest.
En wat een leuke video. :)
Heel veel plezier van je ring.

Noté 4 sur 5 étoiles

Escape room met heel veel puzzelen

Escape room met heel veel puzzelen. Voor 8 personen wel aan de kleine kant maar we hebben een leuk uurtje gehad

15 mars 2024

Hoi Irma,
Bedankt voor de 4 sterren.
Wij sluiten jullie graag nog eens op.:)

Noté 4 sur 5 étoiles

Workshop parfum maken was leuk en…

Workshop parfum maken was leuk en moeilijker dan ik dacht. Goede uitleg en fijne sfeer.
Jammer dat je geen koffie of thee kreeg.

2 mars 2024

HI Maria,
Bedankt voor de 4 sterren.
Hopelijk mogen wij jullie in toekomst nog eens ontvangen.

Klanten worden uitgekleed

Ik heb hier tot mijn spijt gewerkt.
Collega’s zijn enorm slordig en vies. Iedereen doet maar wat. Bijna niemand werkt daar met passie, omdat ze zelf ook vinden dat er belachelijk veel geld gevraagd wordt voor iets wat mensen thuis ook kunnen doen.

In de keuken is niks hygiënisch. Apparaten zijn oud, smerig en werken niet goed. Etensresten op serviesgoed en medewerkers die eten laten vallen en terug op klanten hun bord zetten…Niemand ruimt iets op en het woord “organisatie” kennen ze niet.

Cocktailworkshop is gewoon een print blaadje van een website met boodschappen van de supermarkt. Wanneer collega klaar is met alle materialen, dan mogen andere collega’s het opruimen en uren afwassen.

Zilveren ring workshop is 50 euro voor 3 uur terwijl je na 1 uur al klaar bent. De materialen zijn goedkoop, oud en niet genoeg voor grote groepen. Altijd was er iets op en de berging is een zeer smerige boel wat op instorten staat.

Beauty workshop is geurtje maken in een klein plastic flesje, zeepje in een vorm gieten met kleurstof en geurtje (kan je bij intertoys kopen voor 15 euro) en de scrub is suiker met vaseline. En daar laten ze mensen schaamteloos 50 euro voor betalen.

Escape Rooms worden niet goed onderhouden, materiaal is erg fragiel en ruimtes zijn koud en smerig.
Eigenaar doet niks aan onderhoud “omdat dat teveel geld kost”. Medewerkers doen op eigen initiatief op eigen kosten onderhoud.

BBQ is van de groothandel gehaald. Niemand kan koken daar, dus niks is gekruid en dus ook niet goed op de BBQ gezet. Veel aangebrand en koud geserveerd aan klanten.

De binnenkomst “muffins” komen uit de vriezer en zijn niet vers. De persoon achter de bar gebruikt overgebleven melk om voor anderen klanten koffie mee te maken. Hij schenkt alles terug in het melkpakje en laat het ook gewoon buiten op het aanrecht staan. Roken om de 10 minuten, maar nooit tijd hebben.

Paintballers en airsofters worden uitgekleedt omdat ze weten dat merendeel van de wapens defect zijn, mensen veel verfkogels nodig hebben en, ruimtes vies zijn en slecht onderhouden, maskers smerig onder zweet en verf en de pakken zijn oud, smerig en worden in een oude en half defecte wasmachine geduwt in een smerige washok.

Het pand heeft geen werkende camera of goede sloten. Alles kan uit elkaar vallen, maar dit laten ze natuurlijk niet op de foto zien.
Medewerkers worden bijna tot niet ingewerkt omdat iedereen maar wat doet en geen sprake is van organisatie of communicatie.

Schaamteloos.

1 novembre 2023

Beste Oud Collega,
Wat spijtig om jouw ongenoegen via deze weg te moeten vernemen. Wij betreuren het feit dat jij spijt hebt dat je bij ons gewerkt hebt.
Mocht je nog behoefte hebben om dingen bespreekbaar te maken dan nodigen wij je uiteraard van harte uit om dit in een persoonlijk gesprek te bespreken.

Viel tegen

Beetje een te simpele afgeraffelde workshop. Je kon een heel basic ring maken met wat stempels er op. Ook niet iets om je zilver mee vast te zetten waardoor met het timmeren het stukje zilver alle kanten op vloog en de letters scheef kwamen te staan. Het gebouw was oud en ongezellig. Geen thee of koffie wat normaal gesproken bij een workshop geserveerd wordt.

25 février 2024

Hi Lizz,
Wat spijtig dat je de workshop maar met 2 sterren beoordeeld en dat deze niet voldeed aan je verwachting. Hopelijk heb je wel een gezellige dag gehad.

Noté 2 sur 5 étoiles

Verjaardag cadeau zilveren ring maken

Ik had het idee dat ik tussen de padvinders terecht gekomen was. De begeleiding is apart en ze leren elkaar hoe je een ring maakt, dus de dame in kwestie leerde ons stap voor stap en een collega. Had hoge verwachtingen maar je kunt met stempels je naam een hartje sterretje in een zilveren plaat slaan. Schots en scheef gebeurd alleen maar, dan vouw je de ring dubbel en doe je er klei tussen en met de brander las je hem dicht. Dan moet de ring weer rond worden dan gebruik je goed gereedschap volop aanwezig. Poetst de ring op en heb je een aandenken, maar eenvoudig alles.

25 février 2024

Beste Cimo,
Wat spijtig om te lezen dat je de workshop met 2 sterren beoordeeld.
Wij hebben inderdaad momenteel inwerkdagen, waarbij er geregeld collega's bijlopen om mee te kijken, om hulp te bieden indien nodig. De workshop is laagdrempelig zodat een ieder met een eigen gemaakte ring naar huis kan en zodat het te doen is voor een ieder.
Jammer dat het niet aan jouw verwachting voldeed.
Hopelijk heb je toch een leuk aandenken mee naar huis genomen en ben je trots op je creatie.

Fun challenging puzzles

Fun challenging puzzles, various settings, immersive experience. We went as 7 people and had a great time!! Would recommend 10/10

24 février 2024

Réponse de Fundustry Adventures - Rotterdam

Hi Gabrieli, thank you for your recomendation. Hopefully we will see you again.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een dag om niet te vergeten

Een dag om niet te vergeten. Commutatie met de toko was top hele snelle reacties en makkelijk reserveren te wijzigen. Aangekomen heeft Filas ons fantastisch begeleid in de behendige wereld van paintball. Echt een topper!

2 février 2024

Hi Jesper,
Bedankt voor je mooie review.
Wij zien jullie graag nog eens.

Toffe escaperoom!

28 janvier 2024

Réponse de Fundustry Adventures - Rotterdam

Hi Sterre, bedankt voor de 4 sterren.
Wij sluiten jullie graag nog eens op :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus