Een introduktie in het Tuften ! Wat een leuke ervaring met een goede uitleg van Mieke hoe we gaan werken.Eerst proberen en dan starten met ons ontwerp. Oneindige keuze kleuren wol en Mieke die ons h... Voir plus
Lisez les avis des autres
Mieke was zeer professioneel, van te voren kregen we duidelijke instructies, alsook hulp bij het kiezen van een ontwerp. Tijdens de workshop veel raad en daad gekregen om een mooi eindresultaat te be... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Tufting studio, atelier en Maaklab in Gent. Trakteer jezelf op een Mie-time workshop en gun jezelf een zalige hobby. Project furry friend: portret van je viervoeter als getuft tapijt of wandhanger.
Coordonnées de contact
Luxemburgstraat 70, 9000, Gent, Belgique
- +32 468 102 704
- info@funni.be
- funni.be
Les gens ont aussi consulté
Zeer leuke ervaring !!
Zeer leuke ervaring !!
Rustig persoon voor alle nodige uitleg .
Het smaakt alleen maar naar meer en zelfs op onze reis in Spanje ben ik al volop bezig dit creativiteit nog een extra boost te geven en proberen uit te werken
Heel leuke workshop waarbij je de…
Heel leuke workshop waarbij je de nodige begeleiding krijgt om een mooi tapijtje te maken!
Zeer leerrijke workshop
Zeer leerrijke workshop! Mieke neemt je mee door de stappen van het maken van een tapijtje naar keuze. De workshops zijn in kleine groepjes waardoor Mieke je persoonlijk kan bijstaan indien je vragen hebt of iets wat moeilijker gaat.
Het is zeker een aanrader! Ook voor beginners!
ECHT EEN AANRADER!
Heel leuke workshop, echt een aanrader!
Je leert in 1,2,3 een tapijtje maken, hoe leuk is dat!
Mieke legt duidelijk alle stappen van het proces uit en ondersteund jou waar nodig. Op het einde van de rit neem je een afgewerkt tapijtje mee naar huis en heb je de tufting-techniek helemaal onder de knie :)
Leuke workshop!
Interessante workshop voor beginners. Na een korte introductie, mag je direct zelf aan de slag. Fijn dat je op het einde van de workshop een afgewerkt product hebt. Mieke is een zeer tof persoon en je kan haar alles vragen.
Heel toffe ervaring!
Heel toffe ervaring!
Je wordt goed begeleid en je krijgt de ruimte om uw creativiteit helemaal los te laten
Zeer leuke sfeer en de tapijtjes worden heel mooi afgewerkt
Top workshop met mooi resultaat!
Ik volgde een tufting workshop bij Mie-time en had een superfijne ervaring. Mieke legt alles goed uit en staat je bij met tips & tricks. Ze adviseert je van bij het ontwerp tot de afwerking. Je kan werken met kwalitatief materiaal en alle kleuren acryl die je je kan voorstellen. Het waren 2 gezellige avonden met een heel mooi resultaat. Warm aanbevolen!
Deze workshop was een geweldige…
Deze workshop was een geweldige ervaring! Zeer leerrijk dankzij de professionele hulp in kleine groepjes. Top top, aanrader!
Ik had een hele fijne ervaring met de Tufting workshop
Ik had een hele fijne ervaring met de tufting workshop bij Funni. Je hebt geen kennis vooraf nodig en je hebt alsnog een heel mooi eindresultaat. Vooraf kan je de kleuren en je ontwerp bespreken. Best wel handig zodat je weet waar je moet op letten en welke fijnheid of vormen je kan bekomen. Er is heel veel mogelijk en Mieke adviseert je uitstekend. Het is een groot voordeel dat de groepjes zeer beperkt zijn in grootte hierdoor is een zeer leuke babbel mogelijk en leer je van elkaar.
Workshop tufting
-goede instructies en opvolging
-gezellige en losse sfeer
-kleinschalig = persoonlijk
-goed/degelijk materiaal
Klein werkpunt: de kleuren van mijn afbeelding kwamen niet helemaal overeen met de kleuren van het beschikbare garen. Hierdoor is het resultaat, zeker na even te kunnen bezinken, niet helemaal als wat ik ervan verwacht had.

Réponse de Funni.be & Mie-time workshops Gent
Workshop tufting waar je gelukkig van wordt!
Hoe heerlijk om bij Funni onder de deskundige begeleiding van Mieke mijn eerste stappen te zetten in tufting!! De sfeer van de workshop is lekker ontspannen en de uitleg heel duidelijk. Je kan bovendien met je eigen ontwerp/idee aan de slag, wat het eindresultaat nog persoonlijker maakt. Maar Mieke helpt je zeker ook aan inspiratie indien je dat wil. Alle andere materiaal wordt voorzien.
Mijn tapijtje heeft ondertussen een vaste plek in ons huis en tovert telkens een trotse glimlach op mijn gezicht.
ABSOLUTE AANRADER!
Toffe workshop met leuk eindresultaat
Leuk om aan de slag te kunnen met een eigen gekozen ontwerp. Het tuften is echt relaxerend. Mieke heeft veel geduld. Je hebt het snel onder de knie zo. Fijn om zo snel resultaat te zien en iets mee te kunnen nemen naar huis.
Ik vond het super tof om tufting te…
Ik vond het super tof om tufting te ontdekken! Ik ben goed begeleid tijdens de workshop. Een echte aanrader om eens te doen!! Merci mieke!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.