À propos de l'entreprise

4. Magasin de bonbons
  5. Boutique de souvenirs
  6. Magasin de jouets

Écrit par l'entreprise

Hos os handler det om at skabe gode oplevelser for hele familien. Vi har indrettet et sjovt og indbydende legeland, hvor børn kan udforske, lege og bruge timevis på sjove aktiviteter i trygge omgivelser. Uanset om I kommer for at fejre en fødselsdag, tage en hyggelig familietur eller blot ønsker et par timers leg, er der plads til både store og små smil. Mens børnene leger, kan de voksne slappe af i vores caféområde, hvor vi tilbyder et udvalg af mad og drikke. Her kan I nyde alt fra lette måltider og snacks til kolde og varme drikke, så hele familien kan få fyldt energidepoterne op. Vi har også en spændende butik fyldt med legetøj, samlefigurer og de nyeste populære produkter, som børnene elsker. Derudover finder du et stort udvalg af slik, snacks og søde fristelser – perfekt som en lille belønning efter en dag fyldt med leg. Vi følger med i de nyeste trends og sørger løbende for at have populære TikTok-produkter og andre eftertragtede varer på hylderne. Derfor er der næsten altid noget nyt og spændende at gå på opdagelse i. Vi lægger stor vægt på god service, rene omgivelser og en hyggelig atmosfære, hvor alle føler sig velkomne. Vores mål er at skabe en destination, hvor leg, hygge og gode oplevelser går hånd i hånd, og hvor både børn og voksne har lyst til at komme igen. Vi glæder os til at byde jer velkommen til mange timers sjov, leg og hyggeligt samvær.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

4,0

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Simpelthen så fin en service i dag 🙏🏼…

Simpelthen så fin en service i dag 🙏🏼 Vi var lige ankommet da min datter desværre efter 5 min har et uheld i bukserne og vi må gå igen. Ekspedienten viste dog stor empati og lod os slippe uden at betale da tiden havde været så kort. Den handling gjorde at vi, istedet for at køre hjem, gik i Føtex efter rent tøj og kom tilbage til legelandet. Mor var meget glad og barnet var lykkeligt ♥️ tak for at hjælpe mor og barn i en ærgerlig situation

6 août 2026

Réponse de Funtasialegeland

Tusind tak for din flotte anmeldelse ❤️

Det gør os virkelig glade at høre, at vores medarbejder kunne gøre en svær situation lidt nemmere for jer. Små uheld kan ske, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe, så dagen alligevel endte med smil og leg.

Vi håber, at din datter fik en fantastisk dag i legelandet, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen. 💙

Legende dejligt

Vi havde to rigtig gode timer i Funtasia Legeland. Børnene hyggede sig rigtig meget og havde masser af muligheder for at lege, bevæge sig og udforske de forskellige aktiviteter.

Det var et stort plus, at de voksne kunne gå med rundt uden ekstra betaling, så man nemt kunne følge børnene og være en del af oplevelsen. Legelandet virkede overskueligt, trygt og familievenligt, og der var noget for forskellige aldre.

Stedet fremstod pænt, rent og velholdt og virkede hverken slidt eller forsømt. Toiletterne var også rene og ordentlige, hvilket betyder meget, når man besøger et legeland med børn.

Der var ikke for mange besøgende, så børnene havde god plads til at lege uden lange køer eller for meget uro. Stemningen var god og afslappet, og personalet bidrog til en behagelig oplevelse.

Alt i alt et rigtig hyggeligt og velfungerende legeland, hvor børnene blev godt underholdt. Vi kommer gerne igen.

23 juillet 2026

Réponse de Funtasialegeland

Tusind tak for den flotte og detaljerede anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at både I og børnene havde en dejlig oplevelse hos os. Vi gør os umage for at skabe et trygt, rent og familievenligt legeland, hvor både børn og voksne kan hygge sig sammen – så det betyder meget for os, at I har lagt mærke til netop det.

Vi er også glade for, at I synes om vores koncept, hvor voksne har gratis adgang, så hele familien kan være en del af legen. Tak for de pæne ord om vores personale, rengøringen og den gode stemning – dem tager vi med os videre.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen til flere timers leg og hygge i Funtasia Legeland!

Noté 1 sur 5 étoiles

En stjerne er dem ikke engang værd

En stjerne er dem ikke engang værd, og jeg vil til hver en tid fraråde alle at besøge dette legeland. Jeg sidder med en kæmpe knude i maven, efter at blive behandlet så hensynsløst, jeg har aldrig i hele mit liv blevet behandlet så dårligt som kunde. Jeg blev mødt af to ungemedarbejde der knap kunne smile eller sige velkommen til, det kan jeg dog godt se igennem der var noget passiv attitude som var ubehagelig, men det der gjorde denne oplevelse virkelig dårlig var den medarbejder der skulle tag i mod betalingen efter besøget, den medarbejder der tog i mod os spurgte ikke om mit barns alder da vi ankom, jeg så først prisen var tastet forkert ind efter jeg kiggede på skiltningen, jeg gjorde hende opmærksom på det og hun sagde at jeg bare skulle sige det når jeg skulle betale da det ville være nemmere. Det var en anden medarbejder der tog imod betalingen Julie hed hun, jeg sagde til hende at mit barn er under 2 og den forrige medarbejder sagde det bare skulle rettes når betalingen forekom. Normalt ville man bare sige ja okay, og rette det, men i stedet mødte jeg en attitude jeg aldrig har oplevet før, jeg snakkede pænt og respektfuldt til medarbejderen som jeg gør til ALLE mennesker, og det kom som et chok at hun var så helt igennem flabet, hun svarede tilbage at næste gang skulle jeg huske at sige det før det blev tastet ind på en så flabet måde, told et svarede jeg at jeg normalt plejer at blive spurgt om min barns alder, hvor hun så sagde nej du skal selv sige det, jeg kom sp tilbage til jeg allerede havde sagt det til den forrige medarbejder og det var tydeligt hun bare ville diskutere, vildt ubehageligt. Som om dette ikke var nok, efter vi gik ud af legelandet stod vi foran da mit barn gerne ville prøve en bil, den forrige medarbejder kom ud og snakkede i telefon, hun blev ved med at grine og kigge på mig, igen underlig opførsel, hun kom tilbage med en ældre kvinde som jeg antager er hendes mor(ejer) hun begyndte at udspørger mig om situationen selvom jeg selv havde tænkt mig at kontakte dem grundet den ubehagelige oplevelse med deres medarbejdere. Dog var det tydeligt at hun ikke var interesseret i at lytte og vendte hurtigt situationen da jeg sagde medarbejderen havde skældt mig ud over at jeg ikke havde sagt mit barns alder som jeg ikke blev spurgt om men fortalte da jeg opdagede der var sket en fejl, hun sagde at de to medarbejdere følte sig utrygge, utrygge over hvad? Over at jeg fortalte at mit barn var under 2 så hun kunne rette det? Datteren blandede sig en del og påstod jeg løj? Hun var der ikke engang hun var i gang med at rydde op? Jeg fik en kæmpe knude i maven da jeg aldrig har oplevet lignende, og jeg, min familie og venner kommer aldrig igen. Hermans hule er meget bedre og så flink personale! Det bliver det nye og jeg var lige ved at booke mit barns 2 års fødselsdag derinde, godt jeg ikke fik det gjordt!
Udover det er maden vildt dyr ift hvad man får, maden er ikke frisk og bliver gemt i et par dage, hvis man kigger ind i legelandet er der så beskidt og jeg tør vædde med der aldrig er blevet rengjort derinde.

11 juin 2026

Hej.

Vi afviser store dele af denne anmeldelse.

De to medarbejdere, som du omtaler, er unge mennesker, og de oplevede din adfærd som så konfronterende og ubehagelig, at de efterfølgende følte sig utrygge. Situationen udviklede sig i et omfang, hvor en forælder måtte involveres ved lukketid.

Det er ikke korrekt, at vores medarbejdere "skældte dig ud". Tværtimod var det vores medarbejdere, der efterfølgende følte sig verbalt angrebet. At unge medarbejdere forlader en vagt med en ubehagelig oplevelse er ikke acceptabelt, og vi står fuldt ud bag dem.

Vi kan heller ikke genkende påstandene om manglende rengøring, flere dage gammel mad eller den generelle beskrivelse af vores legeland. Disse påstande er alvorlige og stemmer ikke overens med de procedurer og standarder, vi arbejder efter hver eneste dag.

Vi tager altid imod saglig kritik og bruger den til at forbedre vores forretning. Men vi accepterer ikke, at unge medarbejdere udsættes for en adfærd, der får dem til at føle sig utrygge på deres arbejdsplads.

På dette punkt står vi fuldt ud bag vores medarbejdere og deres håndtering af situationen.

Funtasia Legeland

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en virkelig dejlig oplevelse…

Vi havde en virkelig dejlig oplevelse hos Funtasia i Rødovre Centrum. Stedet er sjovt, overskueligt og roligt på en måde, som gør det nemt at holde øje med sit barn -ikke kaotisk, som det godt kan være andre steder.
Fødselsdagsrummet var fint med “kongestol” og lidt privat, hvilket gjorde dagen ekstra hyggelig og tryg. Personalet var venligt og imødekommende, og mit barn havde en fantastisk dag :)
Vi følte os meget velkomne, og kan varmt anbefale stedet til andre familier.

23 décembre 2025

Fantastisk oplevelse 🎁

Fantastisk oplevelse 🎁
Børnefødselsdag for hele klassen i 4 timer med mad og drikke. Prisen er meget rimelig især hvis man sammenligner med andre legelande... Personalet gjorde alt for at være behjælpelig. Kæmpe anbefaling herfra.❤️

4 décembre 2025

Great for birthday party

Had a great party for my daughter's 5th birthday. Staff is friendly and accomodating. Kids had a great time and the environment is safe so parents can relax and have a conversation.

10 novembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Brug IKKE garderoben

Brug IKKE garderoben, da den er på egent ansvar... der er ganske få skabe man kan bruge for at låse sine ting inde, men der kunne godt være flere skabe, så der er nok til alle. Fik stjålet en jakke i dag. Ærgerligt at folk ikke kan holde fingrene for dem selv, og er ligeglade med at der efterfølgende står et grædende barn som mangler sin jakke 😡 utroligt at folk i Danmark har brug for at gøre sig til tyv for 300 kroner...

Lav flere skabe så man kan sikre sine ting mod tyveknægte.

13 octobre 2024

Dejligt legeland

Dejligt legeland, med gode siddemuligheder for de voksne. Der var nydeligt og pænt, vi havde ellers læst at der var beskidt, men det oplevede vi ikke.

Vi kommer helt sikkert igen.

17 mars 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Sidder i skrivende stund i legelandet…

Sidder i skrivende stund i legelandet som min 4 årige godt kan lide at besøge.
Men han forstår nok heller ikke hvor BESKIDT her er over det hele. Har siddet her i over en time og ikke én gang har personalet bevæget sig udenfor “caféen” for at rydde borde af eller forhindre børn i, at løbe op af rutchebanen, så børnene rammer ind i hinanden.
Ulækkert og uhygiejnisk

3 mars 2024

Ikke søg job her!!!

Funtasia legeland i Rødovre Centret? Haha, det sted er en komplet joke! Deres chef er den værste, talte til mig som om jeg var under hendes støvle under jobsamtalen, og min første prøvedag var en totalt skrald. Ingen løn, ingen oplæring, bare beskidt arbejde og en totalt udmattende oplevelse. Efter min første vagt skrev chefen ikke til mig i 4 dage. Og da jeg endelig havde modet til at spørge om min næste vagt, får jeg en flabet besked tilbage om, at jeg ikke var hurtig nok og ikke lyttede. Som om det var min skyld, at de ikke kunne finde ud af at træne folk ordentligt! Totalt spild af tid og energi. Gå et andet sted hen, hvis du vil undgå at blive behandlet som skrald!

20 février 2024

Det sku for dårligt

Jeg tog til legelandet med mine 4 børnebørn på 13,10,og 2 på 6 år. Jeg og mit barnebarn på 13 som er en pige og som ikke er interesseret i at lege ,ville bare sidde og hygge snakke mens drengene legede. Men jeg fik at vide at jeg skulle betale for hende ,for man skal betale for alle der er mellem 2 og 16 år ,også selvom de ikke skal lege. Jeg syntes at det er for dårligt at man skal betale bare fordi man er mellem 2 og 16 år og jeg syntes at 75 kr er meget for at skulle sidde og snakke ,når nu voksne over 16 år ikke skal betale. Det jo ikke alle der vil lege fordi de er under 16 år.
Mvh Helle

1 août 2023

Uhygiejnisk

Uhygiejnisk
Oplevede at en mor skiftede sit barn på et bord, hvor andre skulle spise. Jeg henvendte mig til personalet, men moren var ligeglad med henstillingen og fortsatte ufortrødent. Hverken mor eller personale rengjorde bordet efterfølgende. Totalt klamt.
Godt råd: afsprit bordet inden i sætter jer!

27 juillet 2023

Dårlig rengøring

Dårlig rengøring, min søn var helt beskidt på hans t-shirt efter en tur i legelandet. Fyldt med nullermænd og snavs.

5 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg syntes det er ærgerligt og en skam

Jeg syntes det er ærgerligt og en skam, at man kommer med sine børn der og at man så oplever andre voksne går ind med deres beskidte sko og indkøbsvogne i området hvor det er forbudt, og de ansatte gør intet ved det, vi fik en meget skuffet dag derude i Rødovre Centret.

30 janvier 2018
Noté 3 sur 5 étoiles

Forkert tidsregistrering

Det er en fin installation, men de har et lille issue med tidsregistrering.
Da jeg fik et billet, var der 24 minutter på mit ur. Da vi kom til at aflevere det og betale, var der 22 minutter (dvs. der er gået 58-59 minutter). Men jeg skulle betale for over en time. Heldivis, efter 1 time regner de med 5 minuttes perioder, så det var ikke mange penge at snakke om, men alligevel var jeg lidt skuffet.

6 juillet 2015

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus