Efter laaang tids overvejelse valgte jeg at investere i en ordentlig snusemåtte. Den er virkelig alle pengene værd. ("DogLemi Aktivitetslegetøj til Hund - snusetæppe med indbygget slikkemåtte") H... Voir plus

Den bedste kundeservice!! Hurtig levering! Jeg havde bestilt fåret Fie hundelegetøj, men havde fået en skorpion i stedet for. Skrev til dem at jeg ønskede at bytte, så jeg fik den rigtige. De svare... Voir plus

Med en hvalp, som er helt vild med bamser er Furryfriends helt klart en anbefaling værdig. De har et virkelig godt udvalg i forskellige størrelser og materialer 🧸 Derudover er deres lys halsbånd... Voir plus

FurryFriends har rigtig gode produkter. Jeg købte en snusemåtte med mange gemmesteder til godbidder. Min hund er vild med den! Købte samtidig en smart hundehule i form af en kasse med rundt indgangs... Voir plus

1. Magasin d'articles pour animaux
  2. Magasin d'alimentation animale
  3. Animalerie

Écrit par l'entreprise

FurryFriends er Danmarks nye kæledyrsunivers, hvor alle vores firbenede og pelsede venner er i fokus! Vi har på vores webshop et nøje udvalgt sortiment, herunder produkter som vi selv har udviklet, som f.eks. vores populære LED-serie. Vi brænder for at levere ikke kun de bedste produkter, men også den bedste kundeservice. FurryFriends.dk - Fordi vi elsker dyr!

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Lang leveringstid

De skriver på hjemmesiden at hvis man bestiller inden kl 14, så bliver varen sendt samme dag.
Det passer ikke, for jeg har her tre dage efter min bestilling stadig ikke fået en mail om at varen er afsendt.

Jeg sender dem en mail om at jeg ønsker at annullere min ordre. Pudsigt nok får jeg en mail 1 1/2 time senere (og lige efter denne anmeldelse), om at de nu har sendt pakken.

Det kunne være virkelig fint hvis man rent faktisk læste sine mails.
Legetøjet var en gave og nu modtager jeg så en vare jeg ikke længere skal bruge, fordi de ikke tjekket deres mail eller lever op til det de selv skriver om leveringstid.

11 juin 2025

Laaaaaang leveringstid

Det virker som et sympatisk projekt drevet af sympatiske mennesker, men deres leveringstid er sgu en dealbreaker for fremtidige handler fra vores side.

Det virker som et deltidsprojekt, og det ikke noget jeg vil gide handle med fremover.

20 mai 2025

Jeg anbefaler FurryFriends

Købte samtidig en smart hundehule i form af en kasse med rundt indgangs -hul. Den ville min hund desværre ikke ind i, men jeg fik pengene retur uden problemer.

28 février 2025

God kvalitet

Holdbare hunde-bamser til en rigtig god pris. Og hunden elsker dem.
Lidt langsom levering, men jeg bestilte også under udsalget.

20 janvier 2025

Vildt god shop, som beskrevet, tjept!

Det gik hurtigt, tingene var præcist som beskrevet. Jeg er vildt glad for hundens nye seler, og deres behandling af ordren gik virkelig hurtigt. Det lyder næsten som en bot, men altså, det er det ikke 😄 Hunden hedder Gaia, og hun er også mega glad for hendes ting.
Jeg købte nogle på tilbud, der var ingen skjulte ekstra-ting, det var som adviseret og reklameret for. Endelig!
En shop der bare leverer! Dejligt!
Tak for god og især hurtig service og varer der var præcist som beskrevet.
Shoppen er bookmarked og gemt i skyen, så tilfreds er jeg. Tak for jer! 💝💝

11 décembre 2024