Kæmpe 5 stjerner til Henrik og Cecilie. De kom på banen, da min mand fik afvist erstatning for arbejdsskade. Fik en god snak med Henrik, som gerne ville tage sagen. Cecilie som Vi senere havde komm... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg oplevede at der var 100% styr på min boligsag (som lejer), fra første øjekast på min kontrakt til sagens afslutning. Der blev straks konstateret flere punkter der var i strid med boligloven.... Voir plus
Always meets promised schedule.
Kan varmt anbefale FV advokatfirma, som har lavet et meget grundigt og professionelt stykke arbejde for mig i forbindelse med en forsikrings sag. Henrik var meget præcis i sit arbejde, jeg fik alt... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Cabinet d'avocats
- Avocat spécialisé dans le domaine du transfert des propriétés
- Avocat pénaliste
- Avocat
- Avocat spécialisé en dommages corporels
Écrit par l'entreprise
Juridisk rådgivning der er til at forstå. Vi er specialister inden for personskade, bolig, arv og erhverv.
Coordonnées de contact
Solrød Strandvej 110, 2680, Solrød Strand, Danemark
- fva@fva.dk
- fva.dk
Vi vil til enhver tid benytte advokat…
Vi vil til enhver tid benytte advokat Henrik Skoglund. I alle vores sager har Henrik Skoglund opnået fine og tilfredstillende resultater. Vi har kun oplevet at Henrik Skoglund har leveret tilfredsstillende.
Klar anbefaling af FV Advokatfirma
Jeg har brugt FV Advokatfirma, Henrik Skoglund i forbindelse med en konkurskarantæne sag. Det kan kun anbefales!
Jeg har fået en yderst professionel hjælp og vejledning lige fra sagens start, mødet i retten og opfølgning på sagen. Ud over den professionelle hjælp, har Henrik også lyttet og udvist en formidabel forståelse for den personlige situation som jeg har befundet mig i. Yderligere tog Henrik sig tiden til at forklare mig præmisserne, procedurerne og strategien, når der var noget jeg var usikker på eller ikke forstod! Jeg har oplevet at jeg og min sag var i de bedste hænder!
FV Advokaterne har på deres hjemmeside sloganet ”Rådgivning der er til at forstå". Min sag og min oplevelse med firmaet viser at de tydeligt følger dette til punkt og prikke!
Tusind tak for det og selvfølgelig mange tak for hjælpen i min specifikke sag!
Jeg har haft den fornøjelse at have fv…
Jeg har haft den fornøjelse at have fv advokaterne /henrik skoglund som min forsvare og kan varmt anbefalede hans grundighed og profesionelle sparring i min sag som vi også vandt takket være Henrik.
Perfekt håndtering - gav mig tryghed
Henrik håndterede gennem 4 år min sag, og jeg har ikke en finger at sætte på hans arbejde. Det var helt perfekt, at jeg kunne læne mig tilbage og vide, at sagen blev håndteret bedst muligt, uden at jeg skulle holde styr på deadlines, paragraffer og rykkere.
Og der er en super fed tryghed i at vide, at prisen bare er en fast procentdel af min erstatning, så jeg ikke risikerer at stå med en uventet stor regning til sidst!
Den største anbefaling herfra!
Kan anbefales!!
Super god oplevelse, har fået en virkelig god behandling hele vejen igennem efter biluheld på arbejdet, trods en masse venten og lange mails, så vil jeg specielt takke Cecilie og Henrik! Tak for hjælpen!
Kh. Jeanette Clausen
Kan bestemt anbefale søge sin…
Kan bestemt anbefale søge sin rådgivning hos Fv Advokaterne!
Fagligt stærkt team søde og rare hele vejen.
Tak til Linda for kompetent og…
Tak til Linda for kompetent og nærværende juridisk bistand i forbindelse med en sag om mangler ved fast ejendom, som vi fik fuldt medhold i.
Områdets bedste advokatfirma
FVA har hjulpet os med køb af vores nye hjem, samejeoverenskomst mm.
Altid til rådighed, god sparring og sublim service
Kan varmt anbefale FV advokatfirma
Henrik var meget præcis i sit arbejde, jeg fik altid hurtigt svar på mine spørgsmål og følte mig i det hele taget rigtig godt behandlet.
Sagen faldt ud til min fordel hvilket jo også bevidner godt arbejde.
Malene
Fint arbejde
Hej FV
Hermed mine bedste 5 "Stjerner" for udført arbejde...
Jeg har brugt FV gennem et par opgaver omkring arv mv.
Supergodt arbejde, fra både Linda samt Henrik, med de løsninger der er kommet...
Absolut et sted jeg vil anbefale, samt et sted hvor jeg selv vil vende tilbage til...
Mvh
Lars
En god oplevelse - 6 stjerner herfra
Jeg var involveret i et trafikuheld i februar og som selvstændig er det lovgivningsmæssigt ikke altid nemt når det drejer sig om erstatning og tabt arbejdsfortjeneste.
Jeg fik en god forventningsafstemning med Cecilie Ravn og Henrik , og de overtog sagen.
Jeg følte igennem hele forløbet kommunikationen gik nemt og smertefrit - Cecilie opdaterede mig når der var behov og svarede hurtigt når jeg havde spørgsmål.
Resultatet er jeg meget tilfreds med - men det vigtigste var at jeg i situationen ikke behøvede bekymre mig om sagen da jeg følte jeg var i trygge hænder.
Henrik, Cecilie og resten af holdet kan varmt anbefales.
Bedre advokat findes ikke 👍
Bedre advokat findes ikke 👍
Vi har brugt Henrik og hans team til både salg og køb af ejendom, samt arvesag og testamente 🤗
Vi er blevet guidet trygt gennem alle forløb, og vi vil altid bruge Henrik igen, hvis der skulle blive brug for advokatbistand 🤗
Henrik giver 100% for sine klienter, så selvfølgelig har vi anbefalet ham til andre.
Kort sagt, har du brug for en advokat der er der 100% for dig, så vælg Henrik og hans team, de vil ikke svigte dig 👍🤗❤️
Jeg kan helt klart anbefale Henrik.
Jeg kan helt klart anbefale Henrik.
Han har været rigtig god til at holde styr på min sag, imod et stort forsikringsselskab. og har kunnet råde og vejlede mig, både med hensyn til hvad man kan gøre/jeg har haft ret/krav på og med hensyn til at jeg også gerne ville videre med mit liv, da sagen har kørt i mange år. Han har både forklaret mig hvordan tingene fungerer (når jeg har været i tvivl) og været tovholder i arbejdsskadestyrelsen og i en retssag - som kom ud til min fordel.
Han har desuden været nem at komme i kontakt med, og svarer hurtigt på mail.
Jeg kan klart anbefale Henrik og hans…
Jeg kan klart anbefale Henrik og hans team. Han har kæmpet min sag mod min forsikring. Uden ham havde jeg opgivet sagen. Han er dygtig og professionel. Skulle jeg igen få brug for advokat-hjælp vil jeg helt sikkert bruge Henrik igen.
Henrik og Cecilie hos FVA har været en…
Henrik og Cecilie hos FVA har været en klar støtte og tovholder i mit forløb imod mit forsikringsselskab! De sikre klar og hurtig afgørelse i en jungle af uoverskuelige regler og retningslinjer. Jeg kan klart anbefale FVA til alle det skulle have behov for advokat bistand!
Fremragende!
Kan ikke sige andet end fremragende assistance i forbindelse med hussalg!
Her er med en advokat at gøre der går langt for sine klienter, og som 100% er klientens mand.
Jeg kan i den grad anbefale Henrik, såfremt du står og skal købe/sælge hus.
Tak for professionel assistance.
Professionel rådgivning og hurtig tilbagemelding ved kontakt!
Jeg har i forbindelse med mit lejlighedskøb haft oplevelsen af professionel rådgivning, der gøres forståelig. Det har krævet minimal indsats fra min side af, da alt er blevet varetaget af FV Advokatfirma, samtidig med at jeg har været inddraget i alle delprocesser, så det har været trygt hele vejen igennem.
Der har været god kommunikation, nem kontakt og hurtig afklaring på eventuelle spørgsmål.
Rigtig god oplevelse! Kan kun varmt anbefales!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.