Paweł Pål Leksan - Doradca finansowy w Norwegii Avis 60

TrustScore 5 sur 5

4,8

Noté 5 sur 5 étoiles

To co wydawało się nie do przeskoczenia załatwił bez najmniejszego problemu, a cały proces kupna nieruchomości dzięki jego pomocy był łatwiejszy niż wypełnienie PIT’u w PL. Fenomenalny kontakt,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Anbefale på det sterkeste. Pawel er veldig dyktig og hjelpsom. Kommunikasjon både på telefon og mail perfekt (jeg legger stor vekt på det). Takk hans hjelp bor jeg i egnet rekkehus. Kort sa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Établissement de crédit
  2. Service de finances alternatives
  3. Société de crédit et de prêt automobile
  4. Conseiller financier
  5. Institution financière

À propos de Paweł Pål Leksan - Doradca finansowy w Norwegii

Écrit par l'entreprise

Dziękuję serdecznie wszystkim, z którymi miałem przyjemność współpracować! I gratuluję serdecznie zdobycia kredytu na wymarzony cel. Fantastycznie było pomagać Tobie/Wam w tej czasami odrobinę zagmatwanej drodze do upragnionego celu!

Kilka słów o mojej pracy:
Jestem doradcą finansowym w Norwegii ze specjalizacją w kredytach hipotecznych i samochodowych. Zajmuje się pomocą zarówno w zdobywaniu nowych kredytów jak i refinansowaniu obecnych kredytów do lepszych warunków - co najczęściej oznacza lepsze oprocentowanie i tańszy kredyt.
Wyjątkowo mocno angażują mnie zwłaszcza kredyty hipoteczne, ponieważ pomoc w zdobywaniu własnych "czterech kątów" i radość jaką to przynosi jest dla mnie najbardziej satysfakcjonującą rzeczą jaka w tej branży istnieje.

Dzięki temu w jaki sposób firma jest zorganizowana sam klient nie ponosi żadnych dodatkowych kosztów związanych z pomocą moją czy mojego biura. A dzięki dostępowi do 17 współpracujących z nami banków i znakomitej znajomości ich oferty, możemy zdobywać kredyty na korzystnych warunkach, które często są niemal nie do zdobycia na własną rękę. To wszystko sprawia, że mogę pomagać innym na coraz większą skalę.

Jeszcze raz dziękuję za współpracę i zapraszam każdą chętną osobę do współpracy.
Oczywiście kontakt do mnie lub do firmy można podawać dalej.

Przy okazji polecam małą stronę/poradnik o kredytach hipotecznych:
www.fwn.no

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

I had a great experience with Paweł at…

I had a great experience with Paweł at FWN.no.
He was professional, helpful, and always available when I had questions.
Communication was fast and clear, and everything went smoothly from start to finish.
You can tell he truly cares about his customers and does his best to provide top-quality service.
Highly recommended!

16 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Serdecznie polecam współpracę z Pål…

Serdecznie polecam współpracę z Pål Leksan. Najlepszy doradca finansowy. Pomagał nam z kredytem na dom. Wszystko przebiegło płynnie i profesjonalnie. Krok po kroku byliśmy prowadzeni, bez stresu każda formalność na bieżąco tłumaczona, o każdej porze bardzo dobry kontakt.
Podsumowując, nie może być inaczej jak najszczersze polecenie od nas.

28 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Nie może być inaczej żebyśmy nie…

Nie może być inaczej żebyśmy nie polecili tego cudownego człowieka. Jest to osoba na odpowiednim miejscu. Pracę wykonuję ZAWSZE z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem. Człowiek, który swoją osobą zdejmuję stres z innych /w tym przypadku z nas/ przy zakupie domu, właśnie dzięki niemu nie odczuliśmy takiego stresu i stu niewiadomych bo kiedy chcieliśmy znać odpowiedź na pytanie czy mieliśmy jakiekolwiek wątpliwości to zaraz je rozwiał,doradził, odpowiedział. Przy tym jest profesjonalistą w swojej dziedzinie ale nie daje odczuć że po drugiej stronie jest typowy doradca a fajny,miły człowiek z którym procedury kupna domu lecą lekko i nieodczuwalnie. Bardzo dziękujemy z całego serca za pomoc i polecamy wszystkim z czystym sumieniem😊

28 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Doradca którego każdy z nas potrzebuje!

Nie jestem w stanie polecić Pawła wystarczająco. Super kontakt, niesamowite zaangażowanie oraz fakt że zadane pytanie dostaje wyczerpującą odpowiedź, która dla nas była niesamowicie ważna, ponieważ byliśmy nowi w kraju i wiedzieliśmy całe nic na temat procesu zakupu domu. Fakt posiadania tak wielkiego wsparcia ze strony Pawła nie tylko ułatwił i być może nawet przyspieszył proces ale co najważniejsze rozluźnił atmosferę i stres towarzyszący zakupowi nowego domu. Na zakończenie mogę jedynie dodać że każdy kto korzysta z pomocy Pawła jest w dobrych rękach! My dostaliśmy więcej wsparcia niż oczekiwaliśmy - Polecam najmocniej!!!!
A & M

26 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gjerne anbefale vår…

Jeg vil gjerne anbefale vår finansrådgiver, Paweł Pål Leksan, på det varmeste. Takket være hans profesjonalitet og utmerkede forberedelser, klarte vi å få et lån. Paweł var alltid klar til å svare på alle våre spørsmål som vi hadde med min forlovede. Han guidet oss gjennom hele låneprosessen steg for steg og forklarte alt i detalj. Vi er svært fornøyde med hans tjenester, og vi anbefaler ham på det sterkeste til alle som trenger en finansrådgiver. Hvis noen vi kjenner trenger hjelp med finansielle saker, vil vi uten tvil anbefale Paweł med et rent hjerte.

26 juin 2024

Szczerze polecam

Szczerze polecam! Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza, a przy tym miła współpraca :) Na pewno z przyjemnością skorzystamy w przyszłości. Pozdrawiam :)

6 juin 2024

Wzorowa obsługa klienta

Pål Leksan, som vi samarbeidet med, viste svært høy profesjonalitet og engasjement. Jeg anbefaler Tjenestetorget Finans på det sterkeste, spesielt denne konsulenten. Han gjorde hele kjøpsprosessen mye enklere for oss og gjorde den stressende oppgaven med å kjøpe leilighet veldig hyggelig.

Pål Leksan, z którym współpracowaliśmy, wykazał się bardzo wysokim profesjonalizmem i zaangażowaniem. Szczerze polecam Tjenestetorget Finans, a w szczególności tego konsultanta. Bardzo ułatwił nam cały proces zakupu, uczynił stresujące zadanie, jakim jest zakup mieszkania, bardzo przyjemnym i zrozumiałym.

31 mai 2024

Polecam Pawła

Polecam Pawła, wszystko poszło bardzo sprawnie, szybciej niż się spodziewałem, duża wiedza, pomaga w każdej chwili, szybko odpowiada na pytania.

28 mai 2024

Polecam serdecznie Påla

Polecam serdecznie Påla! Człowiek dla którego nie ma problemu do rozwiązania. Pomocny w każdej sprawie, o każdej godzinie. Nie wiesz co robić ? Dzwonisz do Påla! Zawsze odbierze a jak nie, to zawsze oddzwoni. Pierwszy zakup domu był dla nas ogromnie stresujący. Nic nie wiedzieliśmy, kompletnie! Pål pomógł nam w każdym aspekcie kupna domu! Bardzo za to dziękujemy ♥️ .

23 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Pål er veldig god finansiell rådgiver.

Pål er veldig god finansiell rådgiver.
Veldig bra kontakt med han og mye hjelper og stor kunnskap.
Jeg anbefaler Pål Leksan😁👍

Pål to bardzo dobry doradca finansowy.
Bardzo dobry kontakt z nim oraz duża wiedzą, pomocny, polecam 😉

4 mars 2024

Bardzo polecam

Bardzo polecam, profesjonalna pomoc w uzyskaniu kredytu. W szczególności polecam p. Pål Leksan. Nie musicie się martwić że coś pójdzie nie tak. Paweł naprawdę wie wszystko o kredytach i o funkcjonowaniu banków.
Jestem mega zadowolony, pozdrawiam przyszłych klientów Pawła

4 mars 2024

Bardzo polecam

Serdecznie polecam Pawła jako doradcę. Super kontakt i pomoc w załatwieniu wszystkich formalności.
Dzięki Pawłowi udało się osiągnąć to co wydawało się niemożliwe. Polecam serdecznie i z pewnością będę do Pawła wracał!

10 novembre 2023

Refinansowanie

Paweł pomógł nam znaleść znacznie lepsze warunki dla naszego kredytu mieszkaniowego i w łatwy sposób przejść przez wszystkie etapy refinansowania. Bardzo dobra komunikacja, szybkość działania.

15 novembre 2023

Anbefaler Pål finansrådgiver

Jeg anbefaler Paweł- finansrådgiver på det varmeste. Han er en pålitelig person, med omfattende kunnskap, og samtidig vennlig og kundeorientert. Han delte sin kunnskap med meg med lidenskap og engasjement, og ga meg råd gjennom hele låneprosessen. Kontakten med Pawel var perfekt, både på telefon og e-post. Han svarte på alle spørsmålene mine lynraskt og detaljert, så jeg følte meg trygg hele veien, og til slutt gikk alt raskt og vellykket. Meget fornøyd! Takk for hjelpen! 😊

Ogromnie polecam Pawła doradcę finansowego. Jego obszerna wiedza, zaangażowanie i nastawienie na klienta oraz niezawodny kontakt umożliwiły mi kupno nieruchomości w Norwegii. Dziękuje bardzo!

9 novembre 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus