L'entreprise a répondu
Nye yndlings bukser!! Jeg købte et par second hand bukser hos Gai + Lisva og de er blevet mine absolut yndlings. De er mega behagelige og kvaliteten er fremragende. Selvom de er brugte, er jeg sikk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig levering men ikke så nemt at gennemskue returnering. Der mangler lidt en returseddel? I stedet skal man vedlægge en kopi af ordren - lidt bøvlet hvis man ikke har en printer.
Écrit par l'entreprise
GAI+LISVA offers conscious clothing made to last. Rooted in Nordic traditions GAI+LISVA represents a soft and comfortable aesthetic. Understated details and delicate colors define the collection of essentials, activewear and complementing seasonals.
Sønderskovvej 7, 8362, Hørning, Danemark
- 86 18 12 00
- webshop@gai-lisva.com
- gai-lisva.dk
Jeg har købt en tynd uld bluse på…
Jeg har købt en tynd uld bluse på GAI+LISVA. Jeg har efterfølgende vasket den efter instruksen på tøjet, men den kom ud helt drejet og skæv. Derfor har jeg sendt en mail med reklamation, men intet hørt fra dem? Ret dårlig kundeservice
Jeg har ikke fået min pakke endnu
Jeg har ikke fået min pakke endnu
Det er 10 dage siden jeg bestilte
Nye yndlings bukser!!
Nye yndlings bukser!!
Jeg købte et par second hand bukser hos Gai + Lisva og de er blevet mine absolut yndlings. De er mega behagelige og kvaliteten er fremragende. Selvom de er brugte, er jeg sikker på at de vil holde mange år endnu, fordi de er lavet med så meget kvalitet.
Jeg sætter også kæmpe pris på Gai + Lisvas værdier, om bæredygtighed, økologiske materialer og så deres second hand shop, hvilket er et fantastisk koncept.
Alt i alt, kæmpe anbefaling herfra. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos dem 🌸

Réponse de GAI+LISVA
Selvom jeg kontaktede dem flere gange…
Selvom jeg kontaktede dem flere gange angående et ordreproblem, kunne This Online Stores kundeserviceteam ikke hjælpe eller løse problemet. Deres manglende respons og ligegyldighed over for kundernes bekymringer er meget skuffende. 1 stjerne.

Decepcionante
El jersey no es como aparecía en la foto y, por otro lado, la calidad me ha decepcionado. No he podido devolverlo porque estaba de vacaciones cuando llegó y mi padre tiró la caja, de no haber sido así lo habría devuelto.

Top kundeservice
Tusind tak til Maia fra Gai Lisva. Jeg har i dag oplevet en super service langt over, hvad jeg har kunne forvente (og har krav på). Der var særlige omstændigheder vedrørende returnering af en trøje, men trods det, så udviste Maia en super service! 5 stjerner herfra!

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Hurtig levering og skønne produkter. Elsker den bløde lækre uld 👍🏻

Perfect tops
I have previously purchased Gai+Lisva Fermi silk top which was fantastic, so now I purchased another one in other color. They look and feel so good! also purchased Celia cotton top and it is so soft and beautiful. They all seem to be very good quality, true to size, well fitting. Just perfect!

Tak <3
Efter hver levering falder jeg altid på halen over den vilde kvalitet jeres produkter har, det er blødt, rart, nemt at bevæge sig i og altid i den flotteste farvepalette. Derudover går man rundt med god samvittighed fordi I er så gode ved moder jord og man ved tøjet er produceret i ordentlige forhold.
Det er mig der takker fordi I er her!

Réponse de GAI+LISVA
Hurtig levering og et produkt som lever…
Hurtig levering og et produkt som lever op til forventningen

Réponse de GAI+LISVA
Smuk strik og hurtig levering
Jeg vil helt sikkert handle hos Gai & Lisva igen. God service, hurtig levering og strik der levede helt op til mine forventninger.

Réponse de GAI+LISVA
Det gik som det skulle og jeg fik tøjet…
Det gik som det skulle og jeg fik tøjet hurtigt. Det var nemlig til en snart kommende fødselsdag.