5 stjerner er slet ikke nok, i får 20 herfra. Mega hurtig levering, pakket beskyttende og virkelig god kvalitet papir billederne er trykt på. Men lad mig lige nævne billederne, har lige modtage... Voir plus

De fineste “Pippi” kort og en stor overraskelse, fordi der var ekstra “lækkerier” med i pakken. Hvor gjorde det mig bare ægte glad. Tusind mange tak for hurtig levering, super god service og overra... Voir plus

Hurtig levering. Enormt fine ekstra ting i pakken, som er forsvarligt pakket uden den mindste risiko for bøj af ens ting. Og helt ærligt, når papiret fakturaen er printet på er i samme kvalitet som... Voir plus

1. Galerie d'art
  2. Magasin de peintures

Écrit par l'entreprise

Galleri Kailow sælger kunst enten som originaler eller forskellige former for tryk.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Jeg er fan!

Flotte kort. Hurtig levering. Dejligt med en folder mm., der fortæller om Stine.
Vender helt klart tilbage.

3 janvier 2026

Fantastisk shop

Og helt ærligt, når papiret fakturaen er printet på er i samme kvalitet som ens svendebrev, så er der bare intet at sætte en finger på.

7 novembre 2025

Glædelig overraskelse

De fineste “Pippi” kort og en stor overraskelse, fordi der var ekstra “lækkerier” med i pakken. Hvor gjorde det mig bare ægte glad. Tusind mange tak for hurtig levering, super god service og overraskelser.
Både min nevø og jeg bliver SÅ glad for de fine “Pippi’er”.
Jeg vender uden tvivl tilbage igen!
Alt godt i jeres retning, og en kæmpe anbefaling herfra til at støtte dygtige Stine, i hendes store og flotte arbejde.

20 septembre 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ærgerligt jeg ikke kan give 6+ stjerner.
Var meget overrasket over da jeg åbnede pakken at se hvor meget ekstra der var med. 🥹 Jeg glæder mig til at give gaven til en der har ønsket sig den meget, og vi vil nyde den hver dag. Tak Stine og resten af holdet 🤩

3 juin 2025

God kunst

Har set Stine male billeder i Ups vi voksne og faldt fuldstændig for hendes malerier 🩷

28 mai 2025

5 stjerner er slet ikke nok

5 stjerner er slet ikke nok, i får 20 herfra.

Men lad mig lige nævne billederne, har lige modtaget 3 stk ....pippi, olsen banden og storkene....wauww altså, hvor er de bare smukke, så fantastiske. Stine er en meget dygtig kunstner.

Det ville være fantastisk med en
udstilling i Jylland engang :-)

10 mai 2025

Dygtige Stine Kailow

Er lykkelig for mit billede fra dygtige Stine Kailow ❣️fantastisk flot😍Pakket perfekt ind, godt beskyttet ❣️Og hurtig forsendelse.

6 mai 2025

Sikke en dejlig pakke st modtage

Sikke en dejlig pakke st modtage, allerførst billed lever helt op til forventninger,skønt. Dertil dejligt med en personlig fortælling, små klistermærker som helt sikkert vil gøre glæde. Ikke sidste vi skal handle der,tak.

2 mai 2025