Galleriloura Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En skjult skat gemmer sig bag dørene. Du træder direkte ind i den skønneste atmosfære og bliver inspireret hvor end du kigger hen. De formår virkelig at få en til at føle sig velkommen og jeg har... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fineste billede af Lisa Klok modtaget omhyggeligt indpakket. Man er altid bekymret for om sådan et billede får nogle små buk eller skavanker men intet at komme efter her.

Noté 5 sur 5 étoiles

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – fordi jeg desværre ikke kunne give flere. Galleriet er det mest inspirerende sted, jeg har været. Her finder man alt fra keramik til kunst i flere prisklasser, og man bliver mødt af de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nænsomt pakket værk modtaget. Lynhurtigt svar på mail med spørgsmål forud for køb. Flotteste udvalg på hjemmesiden. Glæder mig til at besøge galleriet en dag.

À propos de l'entreprise

1. Galerie d'art

Écrit par l'entreprise

Galleri Lou Ra er (måske) Silkeborgs hyggeligste galleri og med en flot og velfungerende webshop, hvor du sikkert og nemt kan få leveret kunst til døren. Vi hjælper virksomheder og private med at finde frem til netop den kunst, der gør deres hjem og virksomhed til deres. Vi har nordisk kunst i mange prisklasser og møder alle vores kunder i øjenhøjde. Keramik, malerier, kunstprints, tuftede værker, fotokunst og papirkunst er blot et indblik i hvad du kan opleve i vores galleri. Vores åbningstider er Torsdag-Fredag 10.00-15.00 Lørdag (i lige uger) kl. 10.00-13.00 Og efter aftale. Så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi et tidspunkt, der passer dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og fine ting fra…

God service og fine ting fra forskellige kunstnere.

19 août 2025

Kære Marlene

Hvor er det skønt at høre du oplever god service og nyder de mange forskellige kunstnere hos os. Tusind tak for at dele din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Yderst inspirerende galleri med god energi

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – fordi jeg desværre ikke kunne give flere.
Galleriet er det mest inspirerende sted, jeg har været. Her finder man alt fra keramik til kunst i flere prisklasser, og man bliver mødt af de varmeste mennesker. Det er bare et virkelig rart sted at være – helt klart et besøg værd!

Jeg har efterhånden købt meget kunst fra Galleri Lou Ra, som jeg er utrolig glad for. De har virkelig et godt øje for de fede ting.

14 août 2025

Kære Sarah

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse.

Vi er meget glade for, at du har haft en positiv oplevelse, og vi værdsætter din tillid til os. Tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser – det betyder meget!

Rigtig god service

Rigtig god service

31 juillet 2025

Kære Lisette

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse.

Fuldt tilfreds

Flot kunst. Pakket godt ind. Hurtig levering.

30 juin 2025

Kære Anika

Hvor er vi glade for din anmeldelse. Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele den.

Noté 5 sur 5 étoiles

God kundeservice og omhyggelig levering

12 juin 2025

Kære Astrid

Tusind tak for de flotte ord.

Det er altid en stor glæde for os at høre, når vores kunder er tilfredse med deres oplevelse. Vi arbejder hver dag for at skabe gode oplevelser omkring kunsten, og derfor betyder din feedback rigtig meget.

Noté 5 sur 5 étoiles

God kommunikation og hurtig respons

God kommunikation og hurtig respons. Og så er det jo meget fine ting de har.

20 mai 2025

Hej Bettina
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏻 Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.
/Louise

God service. Flot kunst 🥰👍🏻

20 avril 2025

Kære Louise

Tusind tak for de pæne ord. Vi sætter stor pris på din anbefaling :-)

Super fin kvalitet

Super fin kvalitet, godt indpakket,

6 mars 2025

Kære Rikke

Tak for din anmeldelse. Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og venlig service.
God hjælp ved spørgsmål.
Hurtig ekspedition.

11 février 2025

Kære Mette

Hvor er vi glade for at læse din anmeldelse.

Tak for din tillid og for at vælge Galleri Lou Ra. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at du får stor glæde af dit køb i mange år frem.

Nemt - god oplevelse

Nemt, præcis levering - tak

14 décembre 2024

Kære Betina

Tusind tak for din feedback. Det betyder meget for os at høre du har haft en god oplevelse :-)

Super god service

Super god service.
Jeg havde valgt forkert leveringsmetode, men min fejl blev rettet uden ekstra omkostninger.
Virkelig fine værker!✨

14 novembre 2024

Kære Louise

Hvor er det dejligt at læse at vores service levede op til dine forventninger :-) Tak fordi du køber kunst hos os.

Louise, Galleri Lou Ra

Super fin service

18 septembre 2024

Kære Lone

Hvor er det dejligt at læse. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fineste billede af Lisa Klok modtaget…

5 août 2024

Kære Claudia

Tusind tak for din positive feedback. Vi sætter stor pris på den og på at høre at du har haft en god og tryg oplevelse ved at købe kunst hos os.

Lysestage

Hurtig og nem bestiling og betaling - og fik pakken et par dage efter.

16 juillet 2024

Kære Vibeke

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi glæder os over, at du har haft en god oplevelse. Tak fordi du køber kunst hos os.

Så smukt et sted

Så smukt et sted, og yderst hjælpsom gallerist både online men også I butikken. Anbefaler stedet til alle.

10 juillet 2024

Kære Cathrine

Tusind tak for din varme anbefaling.

Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse fra start til slut. Vi glæder os til at tage imod dig igen :-)

Fantastisk service

Fantastisk service. Tilbød og komme ud med kunst til os og hjælpe med ideer til, hvad der passer ind hos os. Vi er super glade for resultatet. Kæmpe anbefaling herfra.

7 juillet 2024

Kære Malene

Tusind tak for de varme ord.

Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse med både vejledning og resultat. Vi håber I får glæde af kunsten i mange, mange år :-)

God service. Pakken bragt til døren 😀

27 juin 2024

Kære Jan
Tusind tak for din positive feedback. Vi sætter stor pris på den :-) Tak fordi du køber kunst hos os.

Dejligt sted at handle.

Er vild med jeres kunstnere, især Lotte Neupert synes jeg er utrolig dygtig.
Hurtig forsendelse, fint indpakket og med en lille hilsen.
Varme anbefalinger herfra.

10 juin 2024

Kære Lis

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse.

Vi bliver altid glade, når vores kunder deler deres oplevelser, og vi sætter stor pris på dine flotte ord. Tak fordi, du køber kunst hos os.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus