1. Magasin de perruques

GALMAO WIGS Focus On Unique Design For Women Since 2019 Which Makes You Special In Every Situation. We Offer Fiber Wigs, Hairpieces, Extensions, and Human Hairs.

3,5

Moyen

Good quality

I got two wigs from them last month, one is green bob wig, another one is blonde wavy wig. They're both fiber wigs, but they are touch silky and looks like my own hair like my friend said. They are good quality and beyond my expectations!

3 février 2024

Ideal White Wig For Me...

New style, the curly wavy white wig make me feel fresh on first sight, and after I received it, it didn't make me disappoint, love it so much. Mark this brand!

28 janvier 2024

Terrible company

Terrible company. Items are extremely low quality. Not worth the money and not as advertised. They make it extremely difficult to get an accurate returns address in English to send items back. Don't include any documentation or returns slip with your order. My advice is buy somewhere else..

13 novembre 2023
Logo de GALMAO WIGS

Réponse de GALMAO WIGS

Dear customer,

The return country address does not use English, so our return address is not English. Besides, after we gave you the return address, you confirmed the address is ok in your email. About the document you mentioned, we have claimed the return policy on our online store, please check!

And after almost two months, we didn't receive our product, you just sent email to ask for refund.

Thanks for shopping from GALMAO WIGS!

May you have a good day!