3,5

Moyen

3,5

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

De algemene ervaring was zeer woedend

De algemene ervaring was zeer woedend, ten eerste betaalde ik voor de 3090 witte strix in oktober, om in november te horen te krijgen dat hij niet op voorraad was, toen werd mij verteld dat ik hem moest ruilen voor de zwarte versie, eind november ontving ik de 3090 en kwam erachter dat hij niet gloednieuw was, terwijl ze hadden beloofd dat hij gloednieuw en ongeopend was, ik weet niet hoe je gloednieuw moet definiëren, het was erg belachelijk, ik heb de 3090 teruggestuurd. 3090strix, toen dreigden ze me dat als ik een terugbetaling wilde ze zouden moeten rapporteren aan ASUS dat het allemaal mijn schuld was, dus koos ik ervoor om de 3070ti opnieuw te vervangen en bleef vragen om een terugbetaling, net deze week ontving ik mijn terugbetaling, uiteraard voordat ik de 3090 terugstuurde stond er dat de 3070ti op voorraad was, dat was eind november, het sleepte tot eind december voordat ik de kaart ontving, toen ook de terugbetaling Ik heb mijn kaart pas eind december ontvangen, en toen werd de terugbetaling uitgesteld totdat ze de prijs van de 3070ti op hun website met 60 euro verhoogden, en toen hebben ze me het verschil terugbetaald. De 3070ti van azerty kostte toen slechts 750€, maar ze verkochten hem voor 855€ en verhoogden bewust de prijs alvorens het verschil tussen de 3070ti en 3090 terug te betalen, zodat ik 60€ minder kreeg! Ze zijn geen goed bedrijf!

13 janvier 2023

goede service

goede service, levering duurde wat langer dan verwacht, goedkoop vergeleken met andere bedrijven en makkelijk en goed contact met de verkoper.

13 décembre 2022

Beginnende onderneming

Er is helaas wat mis gegaan tijdens mijn bestelling, Gelukkig was het contact mooi snel en duidelijk. Uiteindelijk was alles goed geregeld en ben ik ook gecompenseerd voor de iets langere wachttijd. Nu ben ik zeer tevreden met mijn bestelling en als het zo gaat met de 2de zending verdient het 5*

17 mai 2022