Gå & Löpkliniken Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Känns trånga. Köpte ett par Oopos ooahh sport slider. De är mjuka o sköna under foten, men känns väldigt trånga upptill, nästan så att det stryper blodtillförslen i fötterna och jag blir lite öm i fot... Voir plus

Jennifer som undersökte mina fötter och gjorde mina inlägg gjorde ett mycket gott intryck. Hon verkar väldigt påläst och jag fick ett stort förtroende för henne. Jag har använt inläggen i två veckor n... Voir plus

Min äldsta son behövde akut få två Bauerfind sports Achilles Support. Jag fick snabbt mailsvar och de skickade produkten samma dag som sedan levererades dagen efter. Jag är tacksam för både ett fint b... Voir plus

Bästa tåstrumpor jag testat! Köpte tåstrumpor i merinoull och kompression strumpor i merinoull. Så bra! Alltid haft problem med fötterna innan men nu kan jag vandra hela dagar på leder i skogen utan s... Voir plus

1. Magasin d'articles de sports
  2. Service de prothèse et orthèses
  3. Magasin d'articles de course à pied
  4. Clinique de médecine du sport

Sveriges bästa sortiment av skoinlägg, skydd och ortoser. Hos oss hittar du noga utvalda kvalitétsprodukter med hög funktion. Shoppa online eller i någon av våra sex kliniker. Hjälp, tips och råd får du av våra medicinska experter: sjukgymnaster, ortopedtekniker och ortopedingenjörer.

Bien

TrustScore 4 sur 5

163 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Trasiga skor - gick sönder efter mindre än 6 månader

Jag har köpt många skor här genom åren som gått. Hoka är min favorit sko och jag har köpt ett tiotal de senaste åren. Mitt sista par jag köpte var nog vad man kallar för måndagsexemplar den gick sönder efter bara några månader. När jag lämnade in dom för reklamation fick jag ett fint bemötande av killen i butiken som skickade dom till Hoka som skulle göra en bedömning av dom. Lätt bedömning- trasig! Jag fick ingen som helt återkoppling men hörde till slut av mig själv. Då fick jag till svar att dom kommer att ge mig ett avdrag på summan eftersom dom var använda (?) Jag kollade med två andra sportbutiker hur dom hanterar ett sådant ärende och på båda ställena fick jag till svar att jag självklart skulle få ett par nya eller pengarna tillbaka, det är praxis då ett par skor som är mindre än ett år går sönder OM det är i så bra skick som mina var. Tjejen som tog emot mig i går när jag skulle hämta pengarna var surare än ättika. Med detta sagt vill jag ge alla rådet att gå till en annan sportbutik och köpa sina skor då dom är betydligt räddare om sina kunder än Gå & Löpklinken.

4 juin 2026

Hej Lena,

stort tack för din feedback och skoj att höra att du varit kund hos oss under flertalet år. Dock väldigt tråkigt att höra hur din upplevelse av ditt senaste besök hos oss var. Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde återkoppla till mig på info@gaochlopkliniken.se kring vilken av våra butiker du varit på.

Vänliga hälsningar

Outstanding service

Har handlat online 2 gånger under året. Har inget annat än gott att säga om service och produkter. Blixtsnabbt leverans, noll krångel vid retur och reklamationer, superfina skor. Lars på kundservice, du är bäst 🙂

31 octobre 2025

Dålig produkt.

Dåliga inlägg, passar inte skon, passar inte foton, men dyrt. Gör mer ont än nytta. Oseriöst.

5 mars 2025

Réponse de Gå & Löpkliniken

Hej Lars, det lät verkligen inte bra. Är det inlägg du inhandlat på någon av våra kliniker så önskar vi att du kontaktar dem för att reda ut vad som inte känns bra. Oftast går inläggen att justera till och förändra. Mer info om det får du direkt av personalen där.

Om du handlat via vår e-handel så kontaktar du istället oss på info@gaochlopkliniken.se så kan vi kolla närmre på vad det är för produkt du köpt och hur vi bäst löser det.

Vänliga hälsningar
Lars Ottinger

Fantastisk service och snabb…

Fantastisk service och snabb återkoppling 😊Tyvärr passade inte skorna så jag fick skicka efter en retursedel som låg i postlådan dagen efter.👍🏻Jag kommer med all säkerhet att besöka butiken igen🤩

12 mars 2025
Avis spontané

Snabb leverans och toppenprodukt!

Beställde pelotter i förrgår och de damp ner på hallgolvet idag!
Bra jobbat och de är dessutom jättefina, stabila o perfekta för mitt Mortons neurom. TACK från en glad kund! ❤️

13 novembre 2024
Avis spontané

Felaktigt anpassade skor, tråkig respons

Fick en sko utprovad av personalen för ett problem men skon var inte anpassad för problemet, vilket de inte sedan erkände. Tråkig respons, fick ingen hjälp att åtgärda detta, köpt dyra skor till ingen nytta.

20 juillet 2024

Otrevlig personal!

Otrevlig personal!
Råkade gå förbi Gå & Löp i Göteborg och såg att de sålde löparskor och eftersom jag behöver köpa nya gick jag in och frågade om jag fick prova ett par specifika skor. Personen bakom kassan berättade att de har skorna inne men att jag inte får prova dem eftersom här behöver man boka en tid först, för ortopedisk undersökning mm. Jag hade ingen aning om detta och har verkligen inga problem med denna affärsidé som jag tycker låter smart.

Men till min stora förvåning var personens bemötande både otrevligt och arrogant. Han var kort i tonen, gav inte ett leende och passade inte på att berätta mer om deras tjänster eller hjälp att boka en tid, utan bad mig irriterat att sticka till Intersport istället utan att säga hejdå. Vilket jag gjorde och fick fantastisk service av jättetrevlig personal och köpte ett par skor där (utan undersökning) för över 2000 kr som passar perfekt!

26 mars 2024

Réponse de Gå & Löpkliniken

Hej Johan, tråkigt att höra att du blivit dåligt bemött av personal. Det bör dock vara hos något annat företag än oss, vi har nämligen ingen butik i Göteborg utan har butiker från Stockholm och norrut upp till Umeå. Skönt att det löste sig med löparskor till dig i alla fall och att du blev nöjd med dem. Kör hårt så ses vi på något lopp framöver!

Allt gott
Lars Ottinger

En savoir plus sur les différents types d'avis.