Jag vill rikta ett stort tack till…
Jag vill rikta ett stort tack till Fredrik, hans kollega och hela teamet på Gardinova för ett helt fantastiskt arbete!
Från första stund har Fredrik varit otroligt hjälpsam, serviceinriktad och professionell. Han förstod direkt mina behov och gjorde verkligen allt för att resultatet skulle bli perfekt. Jag beställde mina gardiner i början av oktober och berättade att jag behövde dem klara och monterade senast den 30/10 inför halloweenfirande och min dotters födelsedag – och Fredrik såg till att det prioriterades.
Exakt den 30/10 kom han hem till mig med otroligt fina gardiner, och på bara två timmar monterade de allt i hela hemmet. Allt gick smidigt, lugnt och stressfritt, vilket betyder mycket för mig som redan har fullt upp med ett litet barn och två hundar.
Fredrik hjälpte dessutom till att välja rätt tyg som visade sig passa perfekt till vårt hem. Han är verkligen personlig, engagerad och noggrann, och lämnar inte jobbet förrän allt är 100% perfekt.
Det som imponerade mest var deras bemötande och förståelse. Jag hade inte hunnit förbereda något – gamla gardinstänger satt kvar, möbler stod i vägen – men det var inga sura miner, de löste allt själva med ett leende. Jag kunde till och med jobba under tiden trots sjukt barn och två nyfikna hundar, och de visade en fantastisk förståelse och tålamod.
Det kändes verkligen som att jag hade familj hemma hos mig. Hela upplevelsen var UNDERBAR, och jag kan varmt rekommendera Gardinova till alla som vill ha professionellt utförda gardiner med ett personligt och varmt bemötande.
STORT TACK, Fredrik och hela Gardinova-teamet – ni är bäst! ❤️
30 octobre 2025