I veckor får jag vänta på mitt garn. En färg fanns inte i lager. Tro inte att dom besvärade sig att kryssa över det på hemsidan. Väldigt fult gjort. Kommer alllllldrig handla där någonsin.
Jag gjorde min beställning en vardag förmiddag. Några timmar senare fick jag meddelande om att beställningen skickats och dagen efter låg den i brevlådan. Wow! Jag ser på tidigare recensioner att leve... Voir plus
Man välkomnas till en affär med familjär stämning, man kan gå runt och känna och inspireras av både garn och uppstickade tröjor som hänger som tavlor på väggarna. För mig som bara handlar i butik så... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
I veckor får jag vänta på mitt garn
Kommer alllllldrig handla där någonsin.
Bästa butiken online för garn
Bästa butiken online för garn. Lättanvänd hemsida, bra info om varor, enkel och smidig beställning. Jag upplever leveranstiderna som snabba, och har någon vara en längre leveranstid finns även info om det i kundkorg/kassa.
Fick bra hjälp också när jag råkade skriva fel adress, de fick fatt i paketet och rättade till min miss så jag fick hem garnet ändå.

Snabb och fantastisk service
Snabb och fantastisk service. Paketet fick jag efter en dag.

Réponse : garnaffaren.se
En affär med det lilla extra
För mig som bara handlar i butik så är Garnaffären det självklara valet! Här får man alltid det lilla extra ⭐️
Alltid lika trevligt att besöka…
Alltid lika trevligt att besöka Garnaffären. Trevlig personal och ett så stort sortiment av garn och tillbehör.
Kan varmt rekommendera denna butik!
Fantastisk personal och det finns…
Fantastisk personal och det finns alltid en möjlighet att få det man behöver. Stort utbud och fantastisk service.
Riktig bra helhetsupplevelse
Bra och varierat sortiment,bra priser o leverans o framförallt kunnig serviceinriktad o väldigt tillmötesgående personal. Känner mig aldrig dum om jag frågar nåt.
Super nöjd!!
Otrolig service, snabba leveranstider och fint garn. Har precis börjat virka och allt mitt material kommer därifrån!
Den bästa Garnaffären
Den bästa Garnaffären , en familjärt bemötande när man kommer in i affären.
Dom är kunniga när det gäller garn och mönster.
En bra garnbutik med brett utbud av…
En bra garnbutik med brett utbud av garn och trevlig personal. Har bara bra erfarenheter!
Jättetrevlig personal och bra priser
Jättetrevlig personal och bra priser på deras produkter! Inget att klaga på :)
Bra bemötande och super snäll personal
Super snäll personal som verkligen hjälpte mig hitta det jag skulle ha! Bra och rimliga priser oxå.
Rekommenderar stort att dra dit!!
Bästa lagerbutiken i stan
Bästa lagerbutiken i stan. Köper allt mitt garn där. Alltid bra service, det finns aldrig dåliga frågor och dom försöker alltid hjälpa så gott dom kan.
Grym service
Jätte trevlig personal, grym service och snabba svar :) Skulle definitivt rekommendera för folk som tycker om garn och bra service, kvaliteten är toppen!! Tack!
Jag är väldigt nöjd med service
Jag är väldigt nöjd med service och butikens utbud! Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam.
De gånger jag beställt via nätet har jag fått snabb leverans men främst handlar jag direkt i butiken.
Worst service, didn’t get my order
I ordered yarn on black friday. There was information that it will take longer time to deliver that specific yarn colour, which was fine for me. After a week I got a totally different order. Ok, that happens sometimes, I informed the shop about it, used my free time and fuel to drive to post office to return products which I didn’t order. I didn’t get any compensation or discount for my order, which I find as a poor service. Waited for the delivery of my products, but these didn’t move forward at Postnord. I informed the shop about it, got no help, instead heard ‚but we sent your order’. Well it doesn’t help, as I haven’t received it. Decided to open a claim at Klarna to at least stop my invoice. Since the 17th of December the shop haven’t responded to it and the case is not solved. I ordered in garnaffären few times, but never again and will not recommend them as a trustful shop.

Réponse : garnaffaren.se
Otroligt långa leveranstider och de…
Otroligt långa leveranstider och de svarar inte på mejl. Min order beställdes 3 dec, skulle skickas 12 dec men de har fortfarande inte gjort det. Och inte svar på mejlet jag skickade för flera dagar sedan. Kommer definitivt inte handla här igen!

Réponse : garnaffaren.se
En savoir plus sur les différents types d'avis.